12 februari 2018

Navy blauwe polo van Lacoste

Navy blauwe polo van Lacoste

Voor mijn blog mag ik zo nu en dan eens een pakketje ontvangen. Dit vindt ik natuurlijk ontzettend leuk. Dit keer was het pakketje voor iemand anders, namelijk voor mijn lieve man Dennis. Hij ontving een prachtige zwarte doos met daarin een prachtige polo ontvangen via Hemdvoorhem.nl van het merk Lacoste. Dennis houdt er van om mooie kleren te dragen en vooral van nette stijl. Wie weet vindt jij het een leuk cadeau of ter inspiratie voor jouw vriend/man, vader of kennis.


Navy blauwe polo van Lacoste

HemdvoorHem

Op de webshop Hemdvoorhem kun je terecht voor verschillende items voor mannen. Van overhemden, polo's, stropdassen, sokken, parfums, tot verschillende andere accessoires. Dennis mocht een prachtige navy blauwe polo van het merk Lacoste ontvangen. 

Navy blauwe polo van Lacoste

Polo Lacoste

Aangezien Dennis houdt van een nette en stijl volle kleding, vindt ik deze polo echt goed bij hem passen. Meestal draagt hij overdag een blouse, voor de warme dagen in het voorjaar en zomer is deze polo echt een fijne aanwinst om te dragen. Het merk Lacoste heeft over het algemeen ook prachtige mannen kleding vindt ik. De navy blauwe kleur staat hem goed en laten zijn blauwe ogen mooi naar voren komen. 

Navy blauwe polo van Lacoste

De polo van Lacoste heeft Dennis op deze foto's gecombineerd met een lichte spijkerbroek en nette bruine lederen punt schoenen. Ik vindt het hem prachtig staan! Dennis is ontzettend blij dat hij deze polo mocht ontvangen van Hemdvoorhem.

Wat vindt jij van deze navy blauwe polo van het merk Lacoste?


Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk.

30 Comments:

 1. Ik vind de polo leuk, maar dat krokodilletje stoort me dan weer. Ik houd niet zo van merken op kleding moet ik bekennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n polo is niets voor mijn vriend, maar Dennis staat er wel mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk shirt, mijn man zou dat ook dragen, mkz elf ben niet zo van dekmerkjes op mijn kleding, maar hij wel. Hij staat je vriend prima!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ik ben er zelf ook niet heel erg van, maar sommige kleding stukken zijn gewoon te leuk om te laten liggen haha.

   Verwijderen
 4. Heel mooi. Zo'n polo zou mijn vriend ook aandoen. Helemaal zijn stijl! Dat navy blauw vind ik ook altijd leuk staan. Kan je niet snel iets mis mee doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat hem eigenlijk wel heel goed hoor! Had zelf vroeger veel van Lacoste, dus vind het een heel leuk merk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ik vindt zelf ook altijd dat ze leuke dingen hebben in de collecties.

   Verwijderen
 6. Leuke polo.
  Dit zou ik ook kunnen dragen!
  Precies de kleur die ik ook waardeer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te horen. De kleur is inderdaad echt altijd een goede keuze.

   Verwijderen
 7. Mooie polo, lacoste is een fijn merk, mooie kleur ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn vriend heeft ook 2 van deze shirtjes, een donkergrijze en een zwarte. Bevalt hem erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook prachtige kleuren inderdaad. Mijn man vindt ze inderdaad ook heel fijn.

   Verwijderen
 9. Mooi en klassiek. Mijn ex zwoer bij Lacoste polo's 🙃

  BeantwoordenVerwijderen