20 februari 2018

Onze nieuwe badkamer accessoires van BadkamerStore

Nieuwe badkamer accessoires van BadkamerStore

Een paar maanden terug begonnen wij aan een grote klus in huis, namelijk het verbouwen van onze badkamer. Aangezien de oude badkamer echt aan vervanging toe was, hebben wij de badkamer van top tot teen helemaal vernieuwd met andere tegels, badkamer meubels en natuurlijk nieuwe accessoires om het geheel af te maken. Ik mocht een aantal badkamer accessoires na keuze uit zoeken bij de webshop 
BadkamerStore. Ze hebben een ruim assortiment aan badkamer accessoires van verschillende merken zoals Tiger, Sealskin, Esprit en Walra. 

Badkamer accessoires BadkamerStore

Douchekop badkamer van BadkamerStore

Douche kop

Onze badkamer heeft een prachtige douche set met een regen douche, met een ronde douche kop. Mijn man had al een tijdje een leuk idee om een recht hoekige douche kop te zoeken ter vervanging van de ronde. Op BadkamerStore kwam ik een rechthoekige douche kop tegen die er ontzettend veel op leek van het merk Tiger. Deze moest natuurlijk bij mijn bestelling aangezien het perfect past bij onze douche set. De douche kop is zilver kleurig en ligt licht in de handen. Precies wat wij in gedachten hadden.

Blauwe badmat badkamer van BadkamerStore

Badmat

Onze badkamer heeft tegels in de kleuren grijs, zwart en wit, met aan de achter wand moza├»ek tegels. Om de badkamer wat extra kleur te geven koos ik voor een donker blauwe badmat. Ideaal voor de koude dagen als ik uit de douche stap, en niet met blote voeten op de tegels wil staan voor de spiegel. De badmat is hoogpolig in het formaat 60x60 van het merk Sealskin. De badmat is van katoen en voelt heerlijk zacht aan. 

Badkamer zwarte prullenbak

Zwarte prullenbak

Een prullenbak kan ook zeker niet ontbreken in een badkamer vindt ik. Ik vindt het vooral handig om het in bereik te hebben als ik in de avond mijn make-up er af haal met wattenschijfjes. Wij kozen voor een zwarte prullenbak omdat deze mooi kleurt bij de tegels in de badkamer. Helaas kwamen wij er achter dat de prullenbak iets kleiner was dan wij dachten. Als nog zijn wij er ontzettend blij mee voor kleine troepjes die er makkelijk in kwijt kunnen. Het prullenbakje heeft een plek gekregen op de wastafel.

witte handdoeken voor in de badkamer

Witte handdoeken set (2 stuks)

Om onze handdoeken kast aan te vullen met nieuwe handdoeken, kozen wij voor een witte handdoeken set van het merk Walra. Deze set bevat 2 handdoeken en zijn van 100% katoen. Deze handdoeken set is in meerdere kleuren verkrijgbaar in de webshop.

Wat vinden wij van de badkamer Accessoires

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer accessoires. Onze badkamer is nu eindelijk af! De badkamer accessoires die ik mocht ontvangen van Badkamerstore zijn van goede kwaliteit, daarnaast van fijne merken zoals Tiger en Sealskin. Deze merken kende ik echter al en gaan zeker lang mee. BadkamerStore heeft een snelle en goede service. Daarnaast was mijn bestelling goed ingepakt in een stevige karntonnen doos. Benieuwd naar het assortiment? Neem een bezoek aan de webshop!

Welke accessoires zou jij willen toevoegen aan jouw badkamer?

Liefs Gea

0 Comments:

Een reactie posten