10 maart 2018

X-Volume Mascara SalonnePro


X-Volume Mascara SalonnePro

Van nature zijn mijn wimpers helaas niet gekruld. Door de jaren heen ben ik dit maar gaan accepteren als ik geen make-up draag. Wel ben ik altijd opzoek naar de juiste mascara die mijn wimpers net even iets extra's geven als ik make-up draag. Van SalonnePro ontving ik de X-Volume Mascara, waar wimpergroeiserum aan is toegevoegd. Ik ben deze mascara meteen gaan testen en laat jullie het resultaat zien.


X-Volume Mascara SalonnePro

De X-Volume Mascara is mascara en wimpergroeiserum in één. De mascara heeft een verdikkende en verlengende werking, met 'Hairdensyl' complex, een peptide die wimpergroei bevorderd. Elke applicatie is bedekt met een verdikkende film die extreme volume geeft. De mascara is in de kleur zwart verkrijgbaar in 13ml en kost €21,95 inc btw.

X-Volume Mascara SalonnePro

Op de foto draag ik alleen foundation en lipstick. Er is duidelijk te zien dat ik lange wimpers heb van mij zelf, maar een natuurlijke krul zit er niet in. Mijn wimpers zijn blond en vallen minder snel op als ik geen mascara draag. 

X-Volume Mascara SalonnePro

De mascara heeft een mooie licht grijze huls, met een glansende opdruk. De applicator van de mascara heeft een redelijk dit borsteltje, bevat geen klonters als ik de mascara applicator uit de huls haal. Een goede eerste indruk geeft deze mascara mij. 


X-Volume Mascara SalonnePro

Het aanbrengen van de mascara op mijn wimpers gaat prima. Het is een fijne mascara in gebruik, het borsteltje is iets aan de dikke kant, maar stoort mij niet tijdens het aanbrengen. De mascara is goed aan te brengen klontert niet en geeft een mooie zwarte kleur aan mijn wimpers. 

X-Volume Mascara SalonnePro

Dit is de make-up look geworden met de mascara op mijn wimpers. De mascara geeft een mooi effect aan mijn wimpers en laat mijn blauwe ogen mooi naar voren komen. Aangezien de mascara niet klontert, makkelijk aanbrengt en een prachtig resultaat geeft. Ben ik ontzettend tevreden met deze mascara. Deze mascara heeft als ware mijn wimpers een klein beetje gelift. 

Wat betreft het wimpergroeiserum in deze mascara vindt ik lastig te bepalen, aangezien mijn wimpers al best lang zijn van zich zelf. Ik kan de X-Volume mascara van SalonnePro zeker aanraden!

Ben jij al bekend met de producten van SalonnePro?

Liefs Gea
Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk.

15 Comments:

 1. Ik kende het merk nog niet, maar lijkt me een fijne mascara!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken dit product niet, wel vind ik mascara altijd net even dat extra geven aan je ogen en blik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken dit merk niet, maar het staat je erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik kende dit merk nog niet, maar ziet er super goed uit bij jou

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik gebruik met enige regelmaat mascara, ik vind dat je ogen er wel mooier van worden. Maar deze vind ik heel duur! en als ik eerlijk ben: ik heb altijd een beetje moeite met geloven dat haren gaan groeien door iets wat je er aan de buitenkant opsmeert...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! De prijs is inderdaad best duur. Zelf kon ik ook niet echt bepalen of de serum iets voor mij deed maar de mascara zelf is fijn :)

   Verwijderen
 6. Ik kende het merk nog niet maar ziet er goed uit! Trouwens wist je al dat als je je wimpers krult je dit beter kan doen als je deze even verwarmt met een föhn? Je wimpers krullen dan echt goed door de wimperkruller en blijft de hele dag goed ziten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede tip! Maar helaas werkt een wimper kruller bij mij ook niet. Zakt als ware weer uit de krul

   Verwijderen
 7. Ken het merk niet, maar het staat je wel super!

  Liefs, Eva
  www.dark-rebel.com

  BeantwoordenVerwijderen