27 juni 2018

Zomerse kleding en accessoires MyJewellery

NEW IN | Zomerse kleding en accessoires van My-Jewellery

Ik kan het nu eindelijk zeggen, het is zomer! Tijd voor zomerkleding, strand, zee en heerlijk genieten van de zon. Hoewel mijn vakantie van drie week er net op zit, wordt het gelukkig in Nederland ook beter met het weer. Ik mocht van de webshop My Jewellery mooie zomerse items ontvangen, van kleding tot leuke accessoires.


My Jewellery is een Nederlandse webshop met een breed assortiment aan kleding, sieraden, accessoires, horloges etc. Houdt je van fashion en de nieuwste mode trends? Dan is deze webshop een echte aanrader voor jou! Eindeloos mixen en matchen en daarnaast een unieke collectie.

NEW IN | Zomerse kleding en accessoires van My-Jewellery

NEW IN | Zomerse kleding en accessoires van My-Jewellery

Lila paarse top van My Jewellery

De zomerse dagen kunnen warm zijn, daarom draag ik het liefst dunne en luchtige stofjes. Het liefst in lichte of felle kleuren met een mix van printjes. Het eerste item die ik heb ontvangen is een lila paars top, met aan de bovenkant een rand van kant.  Aan de achterkant van de top is kant verwerkt, wat de top een mooi detail geeft. Het beste kun je een plak bh dragen onder de top, op deze manier komt de  kant op de rug beter. 

NEW IN | Zomerse kleding en accessoires van My-Jewellery

Bloemen haarband My Jewellery

Een echte musthave voor op vakantie vindt ik deze haarband. Tijdens de warme dagen vindt ik het fijn om mijn haar uit het gezicht te houden, maar wel op een stijlvolle manier. In combinatie met een mooie vlecht of staart is het een mooie manier om te dragen. Door de kleur combinatie vindt ik de haarband prachtig. Aan de achterkant zit een elastieken band waardoor de haarband goed blijft zitten in het haar.

NEW IN | Zomerse kleding en accessoires van My-Jewellery

Bruine PU leren handtas met sjaal

Waar ik een zwak voor heb zijn tassen. Eigenlijk zag ik op de webshop deze tas in het licht roze kleur, maar helaas was deze al uitverkocht. De camel kleur handtas kan prima gecombineerd worden met verschillende outfits. Het sjaaltje aan het handvat en de sierketting aan de voorkant, maakt deze tas uniek. De tas is van PU leer en voelt stevig aan, een goede kwaliteit. De handtas kan aan de hand worden gedragen en aan het schouder. Het sjaaltje kan aan de tas worden gedragen, maar het kan ook worden gebruikt in het haar, om je pols etc.  Aan de binnenkant van de handtas zitten drie vakken met in het midden een rits. De tas sluit je door middel van twee druk knopen. 

NEW IN | Zomerse kleding en accessoires van My-Jewellery

Gele bloemenjurk My Jewellery

Oké, eerlijk? Ik was direct verliefd op deze gele bloemen jurk! De bloemenprint is vrolijk en heeft mooie felle kleuren. De jurk heeft een overslag, met een ruffle rand en een V hals aan de bovenkant. Het stof van de jurk voelt heerlijk zacht aan. Ik combineerde de jurk met bruine suède pumps. De lengte van de jurk is perfect voor mij. 

NEW IN | Zomerse kleding en accessoires van My-Jewellery

Hoe combineer ik de outfits?

Het liefst draag ik in de zomer luchtige Jurkjes. Ze zijn makkelijk om aan te trekken tijdens de warme dagen en het staat altijd netjes. In combinatie met leuke sandaaltjes, slippers of juist mooie pumps maak ik het liefst de outfit af. Pumps zou ik tijdens de zomer aantrekken als ik uit eten ga of een stap avond. 

Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinsten. Vooral de bloemenjurk en tas ben ik hellemaal verliefd op! De top en haarband zijn daarnaast ook zeer leuk! Ik ben verrast over de goede kwaliteit van de items, een goede stevige stof, heerlijk zacht en de maten vallen precies goed. Ik draag de de kleding in een maat M.

Ken jij de webshop My Jewellery al?

Liefs Gea11 Comments:

 1. Wat een toffe items! Ik vind de haarband erg leuk en ook de handtas ziet er erg mooi uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk het staat heel goed. Ik ben dol op kleding met prints Fashilonable en het ziet er ook nog eens heel zomers uit. Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk jurkje! Ik zou het nooit uitkiezen maar zo zie je maar.... het staat echt hartstikke leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe items zeg, ik hoor zoveel over My Jewellery de laatste tijd echt heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige items! Vind vooral het jurkje je érg leuk staan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk jurkje! Vind My Jewellery echt een leuke webshop:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke spulletjes heb je uitgezocht. My Jewellery is ook een van mijn favoriete shops.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nee, nog nooit maar ik vind die jurk echt prachtig! Die zou ik zo willen kopen!

  BeantwoordenVerwijderen