Ik ben zwanger!

Zo ontzettend bijzonder om dit prachtige nieuws nu ook te kunnen delen op mijn blog. Al eerder deelde ik een aantal foto’s op social media waar ik vertelde dat ik zwanger was. Een mooi moment om het ook via deze weg te doen. Wij worden trotse ouders van ons eerste kindje, die wij als alles goed blijft gaan in Maart 2019 mogen verwachten. 

14 week zwanger

Op dit moment ben ik 14 week zwanger, de wel bekende drie spannende maanden zijn voorbij. Toch blijft de spanning soms rond spoken in mijn lichaam, niet te vergeten in mijn gedachten. Er gaat zoveel door je heen als zwangere vrouw. Ook de bekende zwangerschaps kwaaltjes heb ik al onder vonden. Ondanks die kwaaltjes, blijft er een glimlach ontstaan met de dankbaarheid dat er een wondertje in mijn buik groeit.

Voor het eerst het hartje luisteren

Afgelopen Woensdag hebben wij dan ook voor het eerst het hartje mogen luisteren van ons kindje bij de verloskundige. Een moment die niet te omschrijven is, maar zo bijzonder om mee te maken. Daarnaast is het ook voor ons nog een verassing of het een jongen of meisje is. Nog een aantal week wachten in spanning voor wij het mogen weten. Wij gaan beide genieten van de zwangerschap en niet te vergeten ons eerste kindje die we mogen verwachten.

Liefs Gea

6 Reacties

  1. Leuk om deze post nog even terug te lezen. De tijd vliegt! Ik hoop voor jullie dat het snel maart is dat jullie de kleine man mogen gaan ontmoeten. <3 Bizar idee dat m'n jongetje dan al 2 maand zal zijn.. Doe maar eerst snel januari en daarna maart :')

    1. fijn om te lezen dat je het leuk vindt om te kunnen lezen op mijn blog. Wij zijn inderdaad ontzettend blij dat wij dit mogen mee maken, de tijd gaat ook zo snel. Jij ook nog veel succes met je zwangerschap! ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *