Ken jij de Ralph Moorman Favourits Jouwbox al? Al eerder schreef ik een artikel over deze prachtige box, dit keer mocht ik de feest editie nummer 3 ontvangen. Deze Jouwbox staat in het teken van de feestdagen, denk aan sinterklaas, kerst, en oud en nieuw! Dat belooft een sfeervolle en leuke feestelijke inhoud te worden van deze verrassingsbox. In dit artikel een unboxing!

De Ralph Moorman Favourits Feest Editie 3 heeft een inhoud van 11 producten met een winkelwaarde van €150. Deze Jouwbox heeft een speciale feestdagen editie en is daarom ideaal als kerstpakket, sinterklaascadeau, of om onder de kerst boom te leggen. Wil jij jezelf een leuk cadeau geven dan is het natuurlijk ook een leuke verwen box voor jezelf!

In iedere box zitten producten die door Ralph zorgvuldig zijn geselecteerd en tevens onder zijn eigen favoriet behoren. De producten zijn natuurlijk, en veelal van biologische afkomst, glutenvrij en zijn van absolute A-kwaliteit. De box is meukvrij, maar niet vegan. 
Er worden bekende merken gebruikt en de ingrediënten zijn zorgvuldig gecontroleerd. Ralph Moorman gebruikt vijf essentiële pijlers in de keuzes van zijn boxen. Namelijk dat de producten variabel zijn en betrekking hebben op voeding, mondverzorging, haarverzorging, huidverzorging en suppletie. 

 

 

Bij het openen van de box kijk ik vol verbazing naar een prachtig ingepakt cadeau. Niet zomaar een cadeau, ik proef de sfeer van de feestdagen door het rode inpak papier en de witte linten met strikken! Aan een leuk detail hebben ze ook gedacht, een sticker met: ‘Ik ben speciaal voor jouw mooi ingepakt’. Nou, dat is deze box zeker. 

 

Ralph Moorman Favourits Feest Editie 3 inhoud:

 
Vitals – Elke dag Capsules 
Rosalpina – Nourishing cream
Bee Henest Cosmetics – Body Oil Zoete Amandel
A. Vogel – Vitamine D3
Tea By Me – Anne’s Tea (groene thee)
Earth Line – Argan Repair Body Lotion
Liquid Gold – Concentrated Bone Broth
Rude Health Cornitas – ChickPea & Lentil 
H-eerlijke wijn – Selection de Marotte Rouge 0,25 ML
Arctic Blue – MSC Gecertificeerde visolie capsules uit Noorwegen
We Love The Planet – Stick Forever Fresh Deo 
Daarnaast bevat de doos weer een productkaart en een kaart waarom deze producten juist de favorieten zijn van Ralph Moorman. Alle Informatie over de producten kun je altijd terug vinden in de bijgeleverde product kaart. 

 

We Love The Planet – Stick Forever Fresh €11,50

Deze deo stick bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen synthetische stoffen en aluminium aan toegevoegd waardoor de deodorant niet schadelijk is voor je lichaam. De natuurlijke ingrediënten in de deodorant werken verzachtend en hydraterend. De zachte crème wordt snel opgenomen in de huid en verstopt de poriën niet. Fris blijven op een natuurlijke manier!

Arctic Blue – MSC gecertificeerde visolie capsules uit Noorwegen €8,49

Omega 3 verzurren zijn essentieel, het menselijk lichaam heeft deze stoffen nodig maar kan deze niet zelf aanmaken. Men adviseert om een deel van de Omega 3 daarom uit vette vis of visolie te halen (EPA en DHA) en niet alleen uit plantaardige olie of nootjes. 
Voor de Arctic Blue visolie capsules worden geen hele vissen maar alleen duurzame filet-snijresten van Arctische wilde vis gebruikt. Het voordeel is dat de kabeljauw vers verwerkt wordt, waardoor de visolie geen kans krijgt tot oxideren. Hier door heeft de vloeibare olie van Arctic Blue een zachte en prettige smaak. Geschikt om te gebruiken in yoghurt, smoothies, en shakes. 

 

A-Vogel – Vitamine D3 €11,99

Vitamine D is een belangrijke vitamine voor ons lichaam. Het zorgt voor het behoud van sterke botten en tanden, ondersteunt de weerstand een speelt een rol bij het behouden van sterke spieren. on en voeding zij de belangrijkste bronnen als het gaat om vitamine D. Deze Vitamine D3 is ook geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen die graag natuurlijke producten kiezen. 

 

Liquid Gold – Concentrated Bone Broth €17,50

Het is een geconcentreerde bottenbouillon. Wanneer botten voor langere tijd worden getrokken komen mineralen, aminozuren en gezonde vetten vrij die een helende werking hebben op de gezondheid. Het gebruik van pottenbouillon is een eeuwenoude remedie die ook door onze grootmoeders al werden gebruikt om conditie en weerstand te versterken. Het is een goed product om astma, hooikoorts, maag en daarom klachten te verminderen. Daarnaast heeft het effect op het bevorderen van spierherstel, verbetering van de huid, het bevorderen bij afvallen, en het zorgt voor ondersteuning bij soepele gewrichten en sterke botten. 

Rosalpina – Nourishing Cream €37,50

Deze voedende creme biedt de ideale verzorging voor de huid. In het bijzonder een vochtarme, droge en/of gecombineerde huid. Dankzij de werkzame bestanddeel van Rosalpina plantaardige stamcellen wordt de vernieuwing en verwerking van de natuurlijk afweer van de huid gestimuleerd. De creme kan voor dag en nacht worden gebruikt op gezicht, hals en decolleté. 

Tea By Me, Anne’s Tea (groene thee) €2,99

Lokaal geteelde thee direct geproduceerd: schoon, duurzaam, vers en (h)eerlijk. Deze op eigen bodem groeiende theeblaadjes maakt de theemaker Anne een verse kwaliteitsthee. Anne wil de kracht van natuurlijke roots en planten overbrengen. Groene thee gemaakt met Citroengras, korenbloem, goudsbloem, kamille, lavendel en roos.

Vitals – Elke dag capsules €24,95

Deze multi vitamine capsules zijn zorgvuldig ontwerpen met essentiële micronutienten en bijzondere aanvullingen zoals zeaxanthine, luteine, bioflavoiden en co-enzym Q10. Bij de samenstelling is zoveel mogelijk gekozen voor een goed opneembare stoffen en verbingsvormen, in de juiste verhoudingen en in doseringen die er toe doen. 

 

Bee Honest Cosmetics – Body oil zoete amandel €9,95

De body oil verzorgt de huid met plantaardige oliën, plantenextracten en bijenwas. Verrijkt met de natuurlijke geur van mandel en vanille, voor een comfortabel, harmonieus gevoel. Geschikt voor alle huidtypen en te gebruiken na een bad of douche. 
 

Rude Health Cornitas – Chickpea en Lentil €0,99

Rude Health maakt ontbijtgranen, plantaardige drinks, bars en ook deze nieuwe snack. De producten bevatten natuurlijk ingrediënten en geen geraffineerde suikers. Deze Chickpea en Lentil snack is een driehoekige mix van kikkererwten, linzen, mais, extra gierige olijfolie en een snufje zeezout. Wordt gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen, zijn glutenvrij en gepoft inplaats van gefrituurd. Er is ook een Black Bean variant verkrijgbaar. 

Earth Line – Argan Repair Body Lotion 200 ML €18,95

Een rijk voedende body lotion met biologische Argan olie, Sheabutter en Aloe vera, kruidenextracten en vitamine E. Hydrateerd en verzorgt de huid optimaal, werkt vochtregulerend en maakt de huid zacht en soepel. Geschikt voor de droge en gevoelige huid. 

(H)-Eerlijke wijn – Selection de Marotte Rouge 0,25 ML €6,75

Intense Wines heeft als doel om een eerlijk, duurzame gezondere wijnen toegankelijk te make voor iedereen. De wijnen moet daarom vooral heel lekker zijn en goed te verkrijgen tegen een eerlijke prijs. Deze wijn is gemaakt voor La Place. Aan Biologische wijnen worden bijna geen sulfieten toegevoegd en mogen geen suikers worden toegevoegd. 

Mijn mening

Opnieuw heeft de Ralph Moorman Favourits Jouwbox mij weer verrast! Leuke producten en merken zitten er in.  Het feestelijke thema van de box vindt ik leuk bedacht, aangezien de feestdagen er bijna aankomen. Leuk om te geven als cadeau onder de boom, kerstpakket of zomaar voor jezelf. De box is prachtig verpakt met roodpapier en witte strikken, een ‘wauw’ moment bij het openen van de box. Sommige merken waren nieuw voor mij, andere herken ik vanuit andere boxen. De wijn vindt ik een leuke feestelijke toevoeging aan de box, het breng mij in de sfeer van kerst en oud en nieuw. Ook al heb ik aan de wijn op het moment niet veel door mijn zwangerschap, ik vindt het leuk bedacht. 

Mijn favorieten

De Rude Health Cornitas Snack, Tea By Me (groene thee), A.Vogel Vitamine D3, en de Bee Honest Cosmetics Body Oil.
Dit artikel bevat gekregen producten.
Advertenties

6 Replies to “Ralph Moorman Favourits Jouwbox Feest Editie 3”

    1. Er zitten inderdaad wel veel supplementen in, als je er niet veel mee hebt is dat inderdaad wel wat veel. Zelf vindt ik de box echt leuk samengesteld 🙂

  1. Wat is de box leuk verpakt! Ik denk dat je wel veel aan de huid olie kan hebben voor je groeiende buik �� ik ben ook wel benieuwd naar de snacks. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *