Op het moment zijn wij druk bezig met het veranderen van de inrichting in de woonkamer, slaapkamer en de babykamer. Naast het verbouwen en verven, zijn wij alles opnieuw aan het inrichten met nieuwe decoratie en accessoires. Van Badkamerstore mocht ik uit hen assortiment. Lees jij mee?

Badkamer accessoires Badkamerstore

Badkamerstore heeft een breed assortiment aan badkameraccessoires, badmatten, badjassen, badtextiel, toiletaccessoires en sanitair van verschillende merken als Tiger, Esprit, Sealskin, Pip studio etc. Kies je voor modern, landelijk of toch voor een bepaalde kleur of patroon? Voor iedereen is er wat te vinden en zelfs in verschillende prijs klasse. Ze leveren goede kwaliteit en service. Al eerder mocht ik een aantal producten ontvangen uit de webshop, we zijn er nog steeds ontzettend blij mee!
Badkamerstore wasmand
Sealskin wasmand Badkamerstore

Badkamer accessoires Badkamerstore
Wasmand Sealskin Rope Beige 

Als eerste koos ik voor deze wasmand van het merk Sealskin. Voor mij een bekend merk aangezien ik eerder al eens bij de webshop een douchemat bestelde van het merk. Ik wist daarom dat het goede kwaliteit zou zijn. Deze trendy wasmand komt uit de Rope serie en is in meerdere kleuren en patronen verkrijgbaar. De wasmand is makkelijk te verplaatsen door de bruine lederen hengsels aan de zij kant. Hij is voorzien van een ruime inhoud, waar door er veel was in past. Naast dat hij als wasmand gebruikt kan worden, zou het ook een prima opbergmand zijn.
 
Badkamerstore wasmand bij commode
De wasmand heeft het zacht beige kleur met een blauw patroon opdruk van een touw met knopen. De bruin lederen hengsels geven het geheel een mooie uitstraling. Het label van het merk Sealskin is in het klein verwerkt in een grijze kleur aan de zijkant. Aangezien een muur van de babykamer nog geschilderd moet worden, heeft de wasmand nog niet een definitief plekje. Het liefst plaats ik hem naast de commode als alles klaar is. Als je benieuwd bent naar de babykamer, dan moet je nog even geduld hebben voor het eindresultaat.
Badkamerstore zeepdispencer

Badkamer accessoires Badkamerstore
Zeepdispenser Melbourne RVS Glans Tiger.

Voor in de keuken waren wij opzoek naar een simpele zeepdispenser voor aan de muur. De zwarte natuurstenen keukenblad die wij in de keuken hebben werd vaak nat bij het handen wassen, waardoor er soms kalk vlekken ontstonden. Een hangende zeepdispenser is daarom een prima uitkomst! Van het merk Tiger waren er veel verschillende soorten zeepdispenser te vinden in het assortiment, ik koos uiteindelijk voor de Melbourne RVS Glans Zeepdispenser, het heeft een eenvoudige en simpele uitstraling. De zeepdispenser is gemaakt van mat glas en verchroomd roestvrij staal. De dispenser is eenvoudig uit de houder te nemen, makkelijk bij te vullen en schoon te maken.
Wil je geen gaten boren in de muur? Kies dan voor de montageset TigerFix 2 waarbij je hem eenvoudig kunt monteren aan de muur. Deze is wel los verkrijgbaar! Ik heb de montageset er bij besteld, in een korte tijd had ik de zeepdispenser aan de muur bevestigd. Ideaal!
Badkamerstore handdoeken

Badkamer accessoires Badkamerstore
Handdoeken Antraciet 5 stuks

Een aantal handdoeken in onze kast waren toe aan vervanging, daarom heb ik ruimte gemaakt voor een aantal nieuwe. Ik koos voor een set van vijf handdoeken in een antraciete kleur. De kwaliteit van de handdoeken zijn prima, heerlijk zacht en gemaakt van 100% katoen. Ze zijn naast de antraciete kleur nog in veel andere kleuren beschikbaar, eventueel met bijpassende kleur gastendoeken en washandjes. 

Welke accessoires zou jij nog willen aanschaffen voor in huis of badkamer?
liefs gea van glamview

 
 
Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk.
Advertenties

18 Replies to “3 Nieuwe badkamer accessoires Badkamerstore”

  1. Wat een prachtige producten! Op die manier kun je je badkamer echt makkelijk opleuken, zonder er heel veel aan te hoeven doen/veel geld uit te geven.

  2. Wat een leuke items! Het is zo leuk om met je interieur bezig te zijn. Maar jullie pakken gelijk alle kamers aan. Heel veel succes!

    1. Haha ja ontzettend leuk! Komt ook omdat er wat verbouwd moest worden in huis omdat er een kleine opkomst is. ?

  3. Wat heb je leuke items uitgekozen Gea! Zo'n wasmand is echt ideaal en past straks denk ik super leuk bij het kamertje. Wat betreft dat ophangsysteem lijkt me wel ideaal. Ik vind het altijd lastig om steeds gaten te boren en je hangt toch minder snel iets op.. Goed dat ze dat hebben. X

    1. Ja ik vond de design van de wasmand zelf ook ontzettend mooi in combinatie met de babykamer straks. Het ophang systeem is inderdaad super handig, in een korte tijd hangt het zonder veel moeite aan de muur. Daarnaast zit het echt stevig aan de muur geplakt, kan niets meegebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *