Het is tijd om de nieuwe Ralph Moorman Favourtis Jouwbox te unboxen! Dit keer alweer de 4e editie van deze toffe box! In de box zitten 11 producten die door Ralph Moorman zorgvuldig zijn geselecteerd en tevens onder zijn eigen persoonlijke favoriet valt. De totaal waarde van de box is €145. 

De producten zijn natuurlijk, en veelal van biologische afkomst, glutenvrij en zijn van A-kwaliteit. Er worden bekende merken gebruikt, daarnaast zijn de ingrediënten zorgvuldig gecontroleerd. Ralph Moorman gebruikt vijf essentiële pijlers in zijn keuze voor de editie boxen. De producten die in de box hebben betrekking op voeding, mondverzorging, haarverzorging, huidverzorging en suppletie.

Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4 unboxing

Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4

De Jouwbox kan eenmalig worden aangeschaft voor €45 euro per stuk, voor een abonnement €39. Je ontvangt met een abonnement op de Jouwbox automatisch de nieuwste editie. Wil je het abonnement stop zetten? Dan is dat op elk moment mogelijk! Met de kortingscode ‘Jouwbox4’ krijg je €2,50 korting op je eerste box! 
De Ralph Moorman Favourits Jouwbox editie 4 komt in de bekende witte kartonnen doos met groene letters. Bij het openen van de box zie ik een blauw papier met een kaartje van Ralph, een prachtig ingepakte verrassingsbox! Naast de producten bevat elke box een handige productkaart met informatie over alle producten die in de box zitten.

De inhoud van de Ralph Moorman Favourtis Jouwbox Editie 4

 
Seacret – Dode Zee badzout 100 gram
Cressana – Puracress Gevriesdroogde Waterkers
Erica – Herbal Styling Paste 150 ML
The Protein Ball Co – Lemon + Pistachio
BioBites – Lekker, verantwoord en gezond lijnzaadcrackers
2Fine – Kessa Scrub handschoen
Rosalpina – Gentle Scrub
Masterplan – Voeding, Vitaminen, Verjonging
Harmonie – Dagcreme droog & gevoelige huid 50 ML
Linwoods – Hemp Proteïne + Met cacao en rode biet
The Health Factory – SOS Magnesium spray
Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4 unboxing

Rosalpina – Gentle Scrub | €20,50

Een peeling crème voor alle huidtypen, zelfs de meest delicate huid. Deze zachte peeling is ideaal voor het scrubben van de opperhuid. Het verwijdert dode huidcellen en heeft een kalmerende, balans herstellende werking door de aanwezigheid van kaasjeskruid en kamille-extracten. De exfoliant massage schenkt de huid een natuurlijk roze teint en een fluweelachtige textuur. De Jojoba plant zorgt voor het hele zacht scrub korreltje.
Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4 unboxing

Masterplan – Voeding, Vitaminen, Verjonging | €14,95

Wat moet je eten en welke vitamines kun je slikken om tot op hoge leeftijd jong en gezond te blijven? De knapste koppen uit de wetenschap vertellen het in ‘Masterplan voeding, vitamines, verjonging’. Het boek is vormgegeven als een magazine maar diepgravend is als een boek. Het is geschreven door een team van gespecialiseerde journalisten die zelf tot hun onderste fit en scherp willen blijven, onderleiding van journalist en healthy aging-expert Pim Christiaans.
Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4 unboxing

Seasalt – Dode zee badzout 100 gram | €19,95

Stap in bad met het natuurlijke badzout van Seascret en ervaar de kalmerende krachten van pure dode zee-mineralen. De unieke mix van mineralen helpt je huid te polijsten, reinigen en verzachten. Het badzout zorgt voor diepe exfoliatie en is geschikt voor alle huidtypen.
Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4 unboxing

Cressona – Puracress gevriesdrooge waterkers | €20

Waterkers, een van de meest volwaardige planten die de natuur ons kan geven. De oude grieken wisten het al: waterkers is een van de meest bijzondere planten met een weldadig effect op de gezondheid. Bij Cressana willen we niets liever dan dat u de natuurlijke krachten van deze plant herontdekt. Uit respect voor dit natuurproduct en uw gezondheid kozen wij er voor een 100% biologische teelt in de zuivere bronnenvallei van de Zalmstreek, en voor een unieke milde vriesdroogtrechniek.
Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4 unboxing

Erica – Herbal Styling Paste 150 ML | €9,95

Herbal styling paste speciaal voor droog, krullend en/of kroezend haar. De paste verrijkt en verzorgt gespleten en beschadigd haar waardoor zij aan glans herwint. De paste laat geen restjes achter en geeft een sterke fixatie aan het haar.
Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4 unboxing

The Protein Ball Co – Lemon + Pistachio | €1,85

The Protein Ball Co, is een heerlijke en verantwoorde on the go eiwitsnack. Deze balletjes zijn gemaakt van dadels, zitten bomvol eiwitten en zijn 100% natuurlijk. Het is de ideale snack om je eiwitinname een boost te geven, of je nu sport of niet. Alle varianten zijn glutenvrij, vrij van geraffineerde suikers en zijn geschikt voor vegetariërs, 4 varianten zijn zelfs vegan. De balletjes hebben een heerlijke bite en een zachte structuur.
 
Verkrijgbaar bij o.a. AH, AH.nl, Spar University en Food2love.nl

Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4 unboxing

The Health Factory – SOS Magnesium Spray | €22,95

Ontdek deze revolutionaire nieuwe vorm van magnesium voor je huid. De pure, elementaire en ultrakleine deeltjes magnesium bereiken met gemak spieren en zenuwen en voeden lichaamscellen. De SOS spray geeft direct ontspanning en verlichting. Door de hoge energetische waarde van het nano magnesium heeft de spray ook een vitaliserend effect op het behandelde gebied van het lichaam. De SOS Magnesiumspray is helemaal van deze tijd en combineert een hoge en snelle werkzaamheid met zuiverheid en duurzaamheid.

Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4 unboxing

Linwoods – Hemp Proteïne + Met cacao en rode biet | €5,99

Bij Linwoods hebben we een reputatie van wereldklasse voor natuurlijke en voedzame voeding. We produceren een reeks gezonde superdood-combinaties, deze zijn een gemakkelijke en snelle manier om een breed scala een essentiële vetzuren, vitamines en mineralen toe te voegen aan uw dieet. De overige voedzame ingrediënten bestaan uit gebroken lijnzaad, en chiazaden. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch.

Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4 unboxing

Harmonie – Dagcrème droog en gevoelige huid 50 ML | €12,99

Deze dagcrème is op ambachtelijke wijze vervaardigd met biologische plantaardige oliën, waardevolle heilzame kruidenextracten en etherische oliën. Met biologische Macademia olie, Sheabutter en Aloë vera extract. Voedt hydrateert, beschermt en verzorgt de huid. De Harmonie Skin Care producten zijn vrij van synthetische geur en kleurstoffen, conserveringsmiddelen (parabenen), hormoon verstorende stoffen, paraffine en andere grondstoffen op basis van minerale oliën. Natuurlijk zijn onze producten dierproefvrij, zowel alle ingrediënten als het uiteindelijke product. Verder zijn de Harmonie producten vegetarisch, biologisch afbreekbaar en vrij van microplastics.

Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4 unboxing

2 Fine – Kessa scrub handschoen | €12,50

Meest effectieve scrub handschoen ooit voor een zijde zachte en stralende huid! Deze exfolierende handschoen komt van oorsprong uit Marokko, waar ze de beroemde Hammam rituelen uitvoeren. Door de bijzondere textuur van deze, ook wel te noemen Kessa, handschoen verdwijnen dode huidcellen als sneeuw voor de zon. Nog nooit was scrubben zo easy en toch zo doeltreffend!

– Verwijdert dode huidcellen.
– Geeft een stralende en zachte huid.
– Gemakkelijk te wassen op 40 graden.
– Unisex te gebruiken
– Kan striae verminderen.

Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4 unboxing

BioBites – Lekker, verantwoord en gezond lijnzaadcrackers | €3,09

Wil jij je fit en gezond voelen? Meer energie, een betere darmwerking, een gezond hart en bloedvaten? Of wil je gewoon genieten van een healthy snack? Dan zijn de producten van BioBites ideaal voor jou. Ze bevatten ontzettend veel omega 3 vetzuren, vezels en mineralen. Gluten, lactose, ei, gist en geraffineerde suikers vind je niet terug in de crackers en cookies. Wel heel veel verse groenten, pitten, zaden, superfoods en keltisch zeezout. Daarnaast worden de producten niet gebakken maar gedroomd zodat jouw lichaam ook echt gevoed wordt!

Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4 unboxing

 

Conclusie Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4?

Opnieuw ben ik verrast met deze toffe verrassingsbox vol met prachtige producten. Bij het openen  van de Jouwbox, viel mij het blauwe papier direct op. Het is alsof je een cadeau open maakt, ontzettend leuk! De inhoud van de de Ralph Moorman Favourtis Jouwbox is net als de vorige edities weer goed samengesteld.

In de box zitten weer prachtige producten, sommige merken kende ik echter nog niet. Leuk om weer te kunnen proberen of uit te testen. Naast de vele producten, zit er een interessant boek in over voeding, vitaminen en verjonging. Onderwerpen waar ik graag meer over wil lezen. Ik heb nieuw leesvoer voor de komende tijd.

Naast het boek ben ik het meest benieuwd naar: The Protein Ball Co, Seacret dode zee badzout, de glutenvrije Biobites lijnzaadcrackers, de Harmonie dagcrème en de Hemp Proteïne van Linwoods. Natuurijk ben ik naast deze producten waar ik nieuwsgierig naar ben, ook ontzettend blij met alle andere producten die ik mag uitproberen. Ik ben van plan een aantal producten te reviewen op mijn blog.
liefs gea van glamview

Dit artikel bevat een samenwerking in vorm van een barter
Advertenties

15 Replies to “Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4 unboxing”

  1. Ik blijf benieuwd naar Erica. Lijkt me een erg fijn merk. Mooie inhoud, je krijgt duidelijk waar voor je geld!

    1. Ja dat klopt! Ik ben zelf ook benieuwd naar het product, zal hem binnenkort eens gaan testen. Dan wel voor droge punten, aangezien ik zelf stijl haar heb haha.

  2. het dubbele is dat ze aan de ene kant veelal biologisch etc zijn, maar aan de andere kant niet alle producten even nuttig zijn en ze dus een 'zinloze' ook al is het biologische 'aanslag' op de aarde doen. Tuurlijk, ik weet het, gaat om de verrassing etc, maar toch

  3. LIJNZAADCRACKERS, dat eet ik graag…. de rest lijkt me wat minder al moet ik proteïnenrijk eten wegens medische redenen.

    Maar het lijtk me wel heel leuk voor sommige mensen! 🙂 Geniet ervan!

  4. Wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt van de producten. Ik heb de JouwBox ook en ben er erg blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *