18 juni 2019

Kneipp douchegel Be Happy en Clear Mind

kneipp douchegel be happy en clear mind. De fles van douchegels zijn gemaakt van duurzaam materiaal

Herken jij wel eens een hectische dag? Een lange werkdag of een moment dat het even niet mee zit. Een goede mindful tip is om een heerlijke warme douche te nemen en even om te schakelen. De nieuwste douchegels van Kneipp geven jouw het me-time gevoel die jij nodig hebt! Sta even stil bij het moment en geniet van de fijne kruidige en frisse geuren om ultiem te ontspannen. 

kneipp douchegel be happy en clear mind. De fles van douchegels zijn gemaakt van duurzaam materiaal

Kneipp Be Happy - Mandarin & Vetiver | 250 ML

De nieuwe Kneipp douchegel 'Be Happy', met de opwekkende geuren van mandarijn en vetiver zorgt er voor dat je op de meest hectische dagen nog een omschakel moment beleeft. De fruitige, kruidige en stimulerende geur met de kracht van essentiële oliën doet echt iets voor je en dat merk je. Na een me-time momentje met deze plantaardige verzorgende doucheformule maak jij je nergens meer druk om. 

kneipp douchegel be happy en clear mind. De fles van douchegels zijn gemaakt van duurzaam materiaal

Kneipp Clear mind - Mint & Rosemary | 250 ML

De nieuwe Kneipp douchegel 'Clear Mind' met de verfrissende en energie gevende geuren van munt en rozemarijn zorgt voor ruimte in je hoofd. Vooral op dagen die gevuld zijn met multitasking. De aromatische frisse geur met de kracht van essentiële oliën en plantaardig verzorgende formule doet echt iets voor je. Na het douchen bruis jij weer van de energie! 

De verpakking van de Kneipp Douchegel

De verpakking is van gerecycled materiaal en duurzame labels van steenpapier. Zo zijn de douchegels niet alleen goed voor jou, maar ook voor je omgeving. De flessen zijn gemaakt van RPet-materiaal. Dat is 100% gerecycled kunststof dat grotendeels afkomstig is van plastic afval en dat steeds opnieuw gerecycled kan worden. De etiketten zijn gemaakt van steenpapier en worden bedrukt met een minimale hoeveelheid inkt. Steenpapier is 'boomvrij', duurzamer in productie en kan onder invloed van zonlicht worden afgebroken. 

Mijn mening over de Kneipp douchegel

Ik vind de nieuwste douchegels ontzettend fijn in gebruik, daarnaast heerlijk van geur. De kruidige, maar frisse geuren geven een rust moment waardoor ik heerlijk tot mij zelf kan komen. Vooral de Kneipp Mint & RoseMary is een favoriet geworden. De combinatie van deze douchegel past echt bij mij. Wil je een frisse douchegel, dan is de Kneipp Mandarin & Vetiver een aanrader. Ik vind het fijn dat Kneipp zich richt op een beter milieu door gerecyclede materialen te gebruiken voor de verpakkingen. 

 • De adviesprijs voor de nieuwste douchegel is €6,99 voor een flacon van 250 ML. 

Wat is jouw ultieme me-time moment?


Liefs Gea


Dit artikel bevat producten die ik heb mogen ontvangen ter review

8 Comments:

 1. Clear mind klinkt echt fantastisch. Ben wel heel erg benieuwd naar die douchegel. Fijne review

  Bettie
  www.thewildflowerhippie.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ik vind de clear mind ook het fijnst :) heerlijk met de geur van munt.

   Verwijderen
 2. Ik vind de douchegels van Kneipp sowieso lekker. Maar een me momentje is rustig met een boek op de bank.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalig!! Alleen de verpakking ziet er al rustig en schoon uit. Zou deze inderdaad best eens willen testen. Als ze een keer in de aanbieding zijn of zo haha. Gelukkig hebben ze bij ons vaak leuke aanbiedingen. Ook van Kneipp. Zal ze in de gaten houden. De overige producten van Kneipp zijn ook altijd erg lekker. Hoewel mijn voorkeur toch iets meer gaat naar Thermen of Rituals.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo goed dat ze al die moeite nemen om hun verpakkingen 'groen' te maken, love it! Ik ben benieuwd naar die met mandarijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De producten van kneipp zijn altijd toppertjes. Ik zou voor de vetiver gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh deze klinken erg lekker en oppeppend, goede tip! Vooral de mint & rosemary variant lijkt me erg fijn. Bedankt voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh deze klinken erg lekker en oppeppend, goede tip! Vooral de mint & rosemary variant lijkt me erg fijn. Bedankt voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen