06 juli 2019

Vichy Idéalia Smoothness & Glow Energizing Cream

vichy idéalisa smoothness en slow energizing cream

Vind jij huidverzorging ook zo belangrijk? Ik merk vooral nu het moederleven bij mij is begonnen, het lastig is om de juiste tijd te vinden om mijn huid goed te verzorgen. Nu moet ook ik goed onthouden dat het juist belangrijk is om op de leeftijd tegen de dertig jaar aan, het extra goed is om de juiste verzorging te gaan gebruiken. Niemand wil toch rimpels? Ik ben opzoek naar de juiste dagcrème want mijn huid kan wel een extra hydratatie boost en verzorging gebruiken. Van Viata Online Apotheek mocht ik deze Vichy Idéalia Smoothness & Glow Energizing Cream ontvangen om te testen. Benieuwd wat ik van deze dagcrème vind?De Vichy Idéalia Smoothness & Glow Energizing Cream is een dagcrème die geschikt is voor een normaal tot gecombineerde huidtype. De crème is ideaal voor mensen die een huid hebben die stevigheid ontbeert, fijne lijntjes of rimpels heeft of geen glans of zichtbare poriën hebben. Het bevat een krachtig thee-extract genaamd Kombucha, het bevat veel antioxidanten die een gladmakend effect hebben, bescherming en een frisse gloed op de huid bied. De crème heeft een licht en comfortabele textuur, hier door dringt het snel in de huid voor een zacht en frisse huid zonder vet achter te laten. 


De voordelen van deze crème zijn:

- Het is een dagcrème
- Het heeft een anti-age effect
- Het bevat de thee-extract Komboecha
- Antioxidanten
- Vloeiend maken en lijnen verminderen
- Een frisse gloed en leven op de huid
- Dringt snel de huid binnen
- Parabenen vrij
- Geschrikt voor een normaal tot gecombineerd huid type


Hoe te gebruiken:

- Reinig je huid goed.
- Breng de crème aan op de pas schoongemaakte huid. 
- Breng de crème aan op het gezicht en hals. 
- Het kan zoal in de morgen als in avond gebruikt worden.


Mijn mening

Ik vind de Vichy Idéalia Smoothness & Glow Energizing Cream een fijne dagcrème om te gebruiken. Na een aantal dagen de dagcrème te hebben gebruikt, merk ik duidelijk verschil. Na het aanbrengen voelt mijn huid direct heerlijk zacht aan. Het voordeel aan de crème is dat het snel in de huid trekt en geen vette substantie achterlaat. Zelf heb ik nog geen rimpels, maar het is ook zeker voor mij een goede dagcrème om te gebruiken aangezien ik nu echt tegen de 30 aan zit. Een goede huid verzorging is daarom wel belangrijk. 

Ben jij al bekend met de producten van Vichy?Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen van een bedrijf of merk. 

10 Comments:

 1. Oh ja, ik ben al jaren groot fan van Vichy, jammer dat het in NL alleen bij de apotheek verkrijgbaar is en niet bij de luxe drogisterijen en parfumeriezaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je het vergelijkt met soortgelijke crèmes, wat valt je dan je dan in positieve zin op aan deze crème?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik merk dat het voor mijn huid zeker iets doet, mijn T zone is altijd erg droog geweest. Deze dagcreme geeft een fijne boost aan mijn huid. Fijn en zacht huidje en daarnaast is de geur ook ontzettend fijn.

   Verwijderen
 3. Lijkt me ook een fijne crème. Zolang je smeert zit je goed en een beetje karakter krijgen door rimpels maakt je alleen maar mooier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja daar heb je zeker gelijk in :) Maar een goede verzorging is dan juist ook belangrijk.

   Verwijderen
 4. Het klinkt als een goede dagcreme. Altijd fijn als je huid er zachter door voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is deze creme ook goed voor een gevoelige huid en zit er parfum in?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het is geschrikt voor een normaal tot gecombineerd huid type, er zit wel parfum in.

   Verwijderen