20 januari 2020

Nieuwe sieraden + outfit van My Jewellery


Een tijdje terug kocht ik een nieuwe sieradendoos, aangezien ik veel sieraden links laat liggen. Dit komt doordat veel van mijn sieraden in mijn sieradenkast hangen in een andere kamer. Ik kreeg het idee om een kleine sieradendoos te kopen, omdat ik deze sneller bij handbereik heb. Na een aantal prachtige sieraden weer herontdekt te hebben, viel mij op dat ik bijna geen armbanden heb. Op de website van My Jewellery kwam ik een aantal prachtige exemplaren tegen. Uiteindelijk heb ik twee sieraden uitgekozen, namelijk een set oorhangers en een subtiele armband. 

Girls Just wanna have ' jewellery ' 

My Jewellery heeft een breed assortiment aan mooie sieraden die passend zijn bij de trends van nu. Een leuke armband vinden was dan ook geen probleem, wel welke ik uit eindelijk wou bestellen. Er is ontzettend veel keuze aan mooie trendy statement armbanden of juist hele subtiele. Denk aan schakelarmbanden, armbanden met bedels en slavenarmbanden. Er zijn zelfs armbanden die je met andere sieraden kan matchen. Een armband met een bedel, die past bij een ketting en een set oorbellen. Wil je nou echt heel iets anders, kies dan voor een armband met veel kleur erin. 

Nieuwe sieraden van My Jewellery

Armband bedel Mi Amore

De armband bedel Mi Amore is een schakelarmband, met een bedel in een vorm van een schild. Op de bedel staat de quote gegraveerd: 'Mi Amore' met drie kleine hartjes. Het bedeltje heeft een omlijning van mini dots. Deze schakelarmband is 15 cm en tot 3 cm langer te verstellen. De sieraden van My Jewellery zijn van roestvrijstaal en zal daarom niet verkleuren! Dit vind ik een groot voordeel aan de sieraden. De armband is verkrijgbaar in het goud en in het zilver. Wil je graag de hele set van de Mi Amore collectie? Er zijn bijpassende oorbellen, ketting hanger en een ring beschikbaar.

De armband bedel Mi Amore is een mooie toevoeging aan mijn sieradendoos. Ik ga hem dagelijks dragen in combinatie met de armband die ik kreeg van mijn ouders. Deze armband kreeg ik na de geboorte van onze zoon en is gegraveerd met zijn naam. Ik heb gekozen voor de zilveren variant, aangezien mijn andere armband ook zilver is. Het maakt mij helemaal niet uit of mijn sieraden gecombineerd zijn met goud en zilver. Toch heb ik gekozen voor de zilveren variant.

Nieuwe sieraden van My Jewellery

Oorringen zeester

Hoewel wij nu midden in de winter zitten, haal ik het zomergevoel even naar boven! Deze oorringen bevatten een bedel in de vorm van een zeester. Ze zijn verkrijgbaar in het zilver en in het goud. Het materiaal is van roestvrij staal en verkleurd daarom niet. De diameter van de oorring en de bedel zijn beide 1,2 cm. 

Outfit

Naast de sieraden, zullen jullie vast benieuwd zijn waar mijn kleding vandaan komt die ik draag op de foto. De bloemen jurk en de oranje blazer zijn beide van My Jewellery en komen uit de nieuwe collectie. Ik heb de bloemen jurk in de normale lengte, eventueel is deze ook verkrijgbaar in een lange lengte. De blazer is daarin tegen heel anders, dan de blazers die ik al in mijn garderobe heb. De blazer is aan de zijkant vast te maken. Dit geeft een extra detail aan je outfit. De items zijn van goede kwaliteit stof, de jurk heeft aan de binnenkant een zwarte voering zodat hij niet door schijnt bij de billen. Fijn dat hier extra aandacht aan besteed wordt. 


Kies jij voor subtiele of statement sieraden?

Liefs Gea

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen.

8 Comments:

 1. Ik moet ook dringend eens een sieradendoos aanschaffen zodat ik beter zie wat ik heb, en daardoor ook makkelijker naar verschillende juwelen grijp. Zelf kies ik overigens altijd voor de meer subtielere juwelen.

  Van Je outfit ben ik trouwens ook fan! Handig dat de bloemen jurk verkrijgbaar is in twee verschillende lengtes! Altijd fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Sarah. Ja dat vind ik ook prettig bij het kiezen van een jurk. Ik heb verschillende lengtes ook in mijn kledingkast, voor elke gelegenheid wel makkelijk. Ik heb zelf de sieradendoos van de Action met een velvet stof. Ik weet alleen niet of deze nog verkrijgbaar is, maar het is een fijne budget tip.

   Verwijderen
 2. Wat een mooie en subtiele sieraden, ik ben momenteel verknocht aan Analuisa!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, mooie sieraden zijn het he. Ik zal het merk eens opzoeken, die ken ik nog niet namelijk.

   Verwijderen
 3. Oh leuke beiden. Vind de oorbellen heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat schattig! Ik houd zelf van beide, om je vraag te beantwoorden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, dit zijn de sieraden waar je het op mijn blog over had! :) Ik ben tegenwoordig steeds meer van de minimalistische stijl. Maar af en toe pak ik uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen