Het is tijd voor de nieuwste Ralph Moorman Favourtis Jouwbox 8! Dit keer is het de 8e editie van de Jouwbox. In de Jouwbox zitten 9 producten die zorgvuldig door Ralph Moorman zijn geselecteerd en tevens onder zijn persoonlijke favoriet valt. Ik ontving de Jouwbox met een extra product van The Health Factory.

De producten zijn natuurlijk en veelal biologisch, glutenvrij en zijn van A-kwaliteit. Er worden bekende merken gebruikt, daarnaast zijn de ingrediënten zorgvuldig gecontroleerd. Er worden vijf essentiële pijlers in de keuze gebruikt die terug komen in elke editie. De producten in de box hebben betrekking op voeding, mondverzorging, haarverzorging, huidverzorging en suppletie.

Ralph Moorman Favourits Jouwbox | Unboxing editie 8#

Ralph Moorman Favourits Jouwbox 8

De Jouwbox kan eenmalig worden aangeschaft voor €49 euro of kies voor de member box met abonnement voor €39 euro. Je ontvangt bij de member box een 10e product in de box die samen op dit moment een waarde heeft van €190 euro. Zonder de 10e product heeft de Jouwbox een waar van €160 euro. Wil je een abonnement stop zetten? Dan is dat op elk moment mogelijk!

De Ralph Moorman Favourits Jouwbox editie 8 komt in de wel bekende witte kartonen doos met groene letters. Bij het openen lijkt het net een cadeau! Ik zie een mooie foto van de mannen achter de Jouwbox, daarnaast een mooie witte papier met het logo.

Ralph Moorman Favourits Jouwbox | Unboxing editie 8#

Sea.Line
Dode Zeezout | €6,95

Dode Zeezout bevat magnesium en natrium die een positieve werking hebben op het lichaam. Het werkt ontspannend, hydraterend en zuiverend. Het verhoogd de huidhydratatie en verminderd ruwheid en roodheid van de huid. Bij stijve spieren en gewrichten, wordt alles weer soepel en geeft het lichaam een heerlijke ontspanning. Ideaal voor stress of na lichamelijke inspanning.

Ralph Moorman Favourits Jouwbox | Unboxing editie 8#

BlueM
Tandpasta & ultra zachte tandenborstel | €15,99

Een fluoridevrije tandpasta met een ultra zachte tandenborstel. De tandpasta bevat actieve zuurstof, xylitol en lactoferrine, deze helpen om je gezondheid op peil te houden. Met de ultra zachte tandenborstel bescherm je de weefsels in je mond.

  • Xylitol helpt om gaatjes te voorkomen
  • Lactoferrine ondersteunt het afweermechanisme van het lichaam.
Ralph Moorman Favourits Jouwbox | Unboxing editie 8#

Medisch Dossier
Magazine over gezondheid | €7,95

Het Medisch Dossier verschijnt tien keer per jaar. Het is een kennisplatform over gezondheid, bied onafhankelijk en wetenschappelijk onderbouwde informatie over ziekten en behandelingen vanuit reguilere en complementaire zorg.
  • Met het doel: Mensen te helpen bij het maken van betere gezondheidskeuzes.
Ralph Moorman Favourits Jouwbox | Unboxing editie 8#

Bee Honest Cosmetics
Dagcrème Gelee Royale | €8,59

Een dagcrème speciaal voor de rijpere huid, die voedt, kalmeert en de hele dag bescherming bied tegen invloeden van buitenaf. Bevat natuurlijke actieve ingrediënten als, biologische gelee royale, biologische jojoba – en zonnebloemolie, biologische calendula-extract en vitamine E.
Ralph Moorman Favourits Jouwbox | Unboxing editie 8#

Joan
Nederlandse Thee Smaak Health | €3,99

Een Nederlandse theemelange met energie gevend zeewier die vol zit met mineralen. Duindoorn die herstellend werkt, gevuld met vitamines en het zoete van een appel.
Ralph Moorman Favourits Jouwbox | Unboxing editie 8#

By Kelsha
Ice Day & Night White Gold Elixir

De Ice Day & Night Gold Elixir is een moisturizer voor je dagelijkse dag en nacht verzorging. Geschikt voor alle huidtypen, zorgt voor hydratatie voornamelijk voor de droge en vette huidtypen. Bevat 100% natuurlijke ingrediënten zoals aloe vera, advocado & vitamine E, B, & C. Verzorgd en doet de huid stralen.
Ralph Moorman Favourits Jouwbox | Unboxing editie 8#

Maybeauty
The Moroccan Miracle Hair Mask | €19

De Moroccan Mircale Hair Mask maakt je haar zacht, glanzend en goed doorkambaar. Het masker bevat arganolie, keratine en verjongende eiwitten die diep het haar binnendringen en verzorgen.
Ralph Moorman Favourits Jouwbox | Unboxing editie 8#

MudMasky
Leave-Me-On Spring Mask SPF10 | €49

DE Leave-on masker herstelt en voedt je huid in het voorjaar. Het beschermt tegen de zon door de SPF10, en is gemaakt van verse ingrediënten. Speciaal voor de gevoelige huid.
Ralph Moorman Favourits Jouwbox | Unboxing editie 8#

Rosalpina
Tonic Lotion 100ML | €17,50

Deze tonic is geschikt voor alle huidtypen en bevat geen parfum. Speciaal ontworpen voor de gevoelige en gestreste huid. Het maakt de huid zacht en geeft een fris gevoel.
Ralph Moorman Favourits Jouwbox | Unboxing editie 8#

The Health Factory
KNO Sport | EXTRA €34,95

De Kno-spray kan ingezet worden voor klachten in het keel-, neus- en oor gebied. Het geeft een snelle verlichting van klachten en bespoedigd genezing. De Neuspray bevat geen hulpstof en werkt niet verslavend.

Ralph Moorman Favourits Jouwbox | Unboxing editie 8#

Conclusie

Net als de voorgaande Jouwbox edities, ben ik weer volop verrast met de mooie inhoud van de Ralph Moorman Favourits Jouwbox 8. Dit keer is de box vooral gebaseerd op het verzorgen van het haar, de huid en mond. Een mooi moment om een me-time moment in te plannen binnenkort.
Het Medisch Dossier vind ik een verassende toevoeging, maar wel heel interessant om eens te lezen. Ik ben vooral benieuwd naar het product van Mudmasky, Bee Honest Cosmetics en Maybeauty. Ontzettend leuk om weer kennis te mogen maken met nieuwe merken en producten. De inhoud is weer fantastisch!
Wees er snel bij! Als member krijg je namelijk een extra product:
De KNO Sport spray van the Health Factory. Zo lang deze op voorraad is.
Welk product trekt jou aandacht?
liefs gea glamview
Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

10 Replies to “Ralph Moorman Favourits Jouwbox 8 | Unboxing”

  1. Ziet er me wel leuke box uit. Ik ben het meest benieuwd naar The Moroccan Miracle Hair Mask. Deze al eens kunnen testen ondertussen ?

    1. Hallo Xiana, Leuk is deze box he. Ik heb hem nog niet kunnen testen, maar ik wijt er waarschijnlijk een artikel aan voor op mijn blog

  2. Ik vind de thee en het zeezout wel leuk! Verder zijn het vooral producten waar ik zelf niet zoveel mee zou doen.

  3. Wat fijn dat de inhoud je zo goed bevalt. Ik ben het meest benieuwd naar het effect van het haarmasker omdat ik altijd pluizig en vochtarm haar heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *