Hoewel de zomer nog niet is begonnen, is het fijn om je garderobe aan te vullen met mooie zomerkleding zoals een zomerjurkje. Vooral een lekker luchtige variant of juist een mooi exemplaar die prachtig aansluit op het lichaam. Er zijn veel pasvormen op de markt. Naast een luchtig jurkje, zomerse linnen short met een hemdje draag ik graag de gehele dag een bikini, zo comfortabel mogelijk is voor mij een must. De allerleukste zomerse jurkjes kwam ik tegen bij LASCANA, deze heb ik in een collage samengevoegd. Wie weet zit er een leuke voor jou tussen.

De leukste strandjurk voor de zomer

1. Strandjurk met animal print | Beachtime €34,99

Deze jurk is van het merk Beachtime heeft een toffe zebra print. Dierenprints doen het altijd goed, elk seizoen komt het weer terug. De band in de heupen heeft een gerimpelde zijkanten en is gemaakt van pure viscose. Als je houd van een opvallende print, dan ben jij deze zomer helemaal klaar met dit jurkje. 

2. Strandjurk | Beachtime €39.99

Het jurkje van het merk Beachtime is mint groen van kleur met een prachtig bloemenmotief. Ik vind het off-shoulder effect goed passen bij het jurkje, daarnaast is die heerlijk luchtig omdat het een wijder model is. Een prima jurkje om te dragen over je bikini naar het strand.

3. Strandjurk | LASCANA €39,99

Het jurkje van LASCANA  heeft een mooie zwart witte print. Aan de achterkant is het jurkje open. De print is niet te opvallend, maar is speels, leuk voor overdag of naar een feestje. 

4. Strandjurk | LASCANA €39,99

Het strandjurkje van LASCANA heeft een bordeaux rode kleur. Sommige zullen dit een typische herfst kleur vinden, maar ik ben dol op deze kleur ook in de zomer. Zelf heb ik al een aantal jurkjes in deze kleur. Dit jurkje heeft een riempje om de middel zo dat de taille mooi naar voren komt. 

5. Jurk met halter | LASCANA €39,99

Wat in mijn ogen niet kan ontbreken in een dames garderobe is een zwarte jurk. Deze zwart jurk is niet standaard, het heeft een open motief aan de voorkant en wordt vast gemaakt met een halter. Een zwarte jurk kan met elke gelegenheid gedragen worden en staat altijd goed. Ook voor in de zomer vind ik dit een leuke jurk voor in de avond.  

6. Maxi-jurk | LASCANA €49,99

Deze maxi-jurk van LASCANA heeft een zwart met gekleurde bloemen patroon. Aan de voorkant zit in de rok een split, aan de achterkant is de rug open. Wederom een mooie jurk voor in de avond of tijdens een heerlijke strandwandeling langs de zee. 

7. Red Label Beachwear Strandjurk | S.Oliver €39,99

De jurk van het merk S.Oliver is wit van kleur, met een mooie bloemen motief. De achterkant van het jurkje is open en heeft een mooi detail. LASCANA heeft niet alleen items van eigenmerk maar ook bekendere merken als S.Oliver en Tommy Hilfiger.

8. Strandjurk | Beachtime €35

Het jurkje van het merk Beachtime is off-shoulder, zwart van kleur met een mooi bruin bloemen motief. De mouwen hebben een extra detail met een strikje. Een leuk jurkje voor overdag, maar ook zeker handig voor een dage strand. 

Wat voor kleding draag jij graag in de zomer?
Liefs, Gea

Advertenties

8 Replies to “De 8 leukste Strandjurkjes voor de zomer”

  1. Ik kan écht niet wachten om weer jurkjes te dragen. Laat die coronagekte maar snel voorbij zijn, en laat de zon maar schijnen!

  2. Ik vind jurkjes super leuk maar heb een hekel aan panty en maillots. Ik kan dan ook niet wachten tot het weer heerlijk weer is

  3. Heel eerlijk ben ik 2 zomers terug pas echt begonnen met het dragen van veel rokjes en jurkjes. Ik dacht altijd dat ze me niet zouden staan. Maar wel dus. Die halter jurk vind ik echt super leuk!

  4. Vroeger vaker de nu, maar dat komt ook omdat mijn kinderen graag onder een rok kruipen of net een handje hahaha

  5. Ik heb voor de moment geen jurkjes in mijn kast hangen, maar ik zou er wel graag nog eentje kopen in het kort 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *