18 maart 2020

Veilig zwemmen met de mooiste zwembandjes

veilig zwemmen met de mooiste zwembandjesVorig jaar zijn wij voor het eerst op vakantie geweest als gezin. Een leuk moment om voor het eerst met onze zoon een zwem moment te beleven. Hierbij is het belangrijk om goed aan de veiligheid te denken van je kindje. Met een babyfloat en zwembandjes kan je kind ondertoezicht met jou het water in. Wist jij dat je wel op een aantal punten moet letten bij het aanschaffen van de juiste zwembandjes? Tevens zijn ze in prachtige designs verkrijgbaar. 

Kinderzwembandjes zijn er in twee verschillende varianten, de opblaasbare en de kurken variant. Het is belangrijk om de zwembandjes zo hoog mogelijk om de bovenarmen, dichtbij de oksels te dragen. Tot dat je kind zelfstandig kan zwemmen worden zwembandjes aangeraden. Zo kunnen ze het beste het hoofd boven water houden. In combinatie met een babyfloat biedt het direct iets meer veiligheid. Het beste is om zwembandjes te kopen met meerdere luchtkamers. Het aller belangrijkste bij het aanschaffen is dat de zwembandjes goed om de armen van het kind zitten. Zo kunnen ze tijdens het zwemmen niet afglijden. 

Veilig zwemmen met de mooiste zwembandjes

Ik herken de zwembandjes nog goed in de rode kleur. Tegenwoordig zijn ze er in trendy prints en kleuren. Swim Essentials heeft voor kinderen van 0-2 en 2-6 jaar mooie zwembandjes waar jij je kind zeer blij mee kan maken. Bovendien bieden ze veiligheid tijdens het zwemmen. Voor de meisjes zijn er zwembandjes verkrijgbaar in een mooie roze panterprint en neon roze kleur. Voor de jongens is er een stoere variant met een toffe dino erop. Voor beide zijn er ook leuke zwembandjes in een circus thema. Een mooie gele kleur met allemaal dieren en sterretjes erop. Genoeg keuze voor de kinderen en voor de ouders een gerust hart om extra veiligheid te bieden. Swim Essentials heeft naar zwembandjes voor kinderen een breed assortiment aan andere zwemaccessoires en zwembaden. Met deze producten kun jij veel zwemplezier beleven!


Ga jij liever naar een zwemband of naar het strand?

Liefs Gea. 

Dit artikel betreft een samenwerking

2 Comments: