Tegenwoordig is iedereen alleen maar bezig met de conditie van het haar. Het gebruiken van haarmaskers, zilver shampoo en serums. Maar grotendeels van de mensen staan nog niet stil bij het gebruiken van een product die de hoofdhuid behandeld. Leer de Tangle Teezer Scalp Brush kennen om het probleem op te lossen! Lees je mee?

tangle teezer scalp brush

De hoofdhuid is dé plek waar oliën, roos en residu van haarstylingsproduct blijft hangen. Zonder een goed product blijft het zich ophopen, wat het effect kan hebben op de conditie van je lokken, zoals de groei en glans.

Tangle Teezer Scalp Brush

Tangle Teezer heeft nu naast hun bestaande innovatieve borstels, de Scalp Brush gelanceerd. Tangle Teezer Scalp Brush is de ideale borstel die de hoofdhuid exfolieert en restjes haarstylingsproducten zoals maskers en leave-in conditioner doet verwijderen. Door de korte tanden geeft de Scalp Brush een heerlijk spa gevoel waardoor de hoofdhuid zachtjes wordt gemasseerd, op de juiste punten van het hoofd. De lange tanden verwijderen de restjes van de hoofdhuid en geeft een milde exfolieer effect, waardoor de haarwortels weer volledig ruimte hebben om te ademen. De Tangle Teezer Scalp Brush is de nieuwe aanwinst voor de Tangle Teezer collectie!

Het gebruik van Tangle Teezer Scalp Brush

  • Onder de douche om je haar grondig te reinigen.
  • Om salt scrub in te masseren.
  • Even een relax momentje nodig hebt.

Tangle Teezer staat bekend om de innovatieve borstels met het gepatenteerde tanden systeem. De tanden bestaan uit korte en lange tanden die flexibel zijn en het haar gemakkelijk ontklit. De korte tanden geeft het haar glans terwijl de lange tanden de knopen uit het haar doet verwijderen.

Dit kan onder de douche zijn, bij het verspreiden van een haarmasker, tijdens het föhnen of op droog haar. Daarnaast zijn de Tangle Teezer borstels duurzaam omdat ze langer meegaan. Ze zijn makkelijk te reinigen en de tanden zakken niet weg zoals bij de traditionele borstels.

Tangle Teezer Scalp Brush groenTangle Teezer Scalp Brush zwartTangle Teezer Scalp Brush roze

Het resultaat mag er zijn

Na het gebruik van de Tangle Teezer Scalp Brush zal je hoofdhuid minder jeuk ervaren, geen restjes bevatten van haarproducten, frisser en gezonder aanvoelen. De Scalp Brush zal je haarroutine volledig omgooien.

Eigen ervaring met Tangle Teezer

Ik heb ervaring met de Tangle Teezer Wet Detangler. Een fijne haarborstel die gemakkelijk te gebruiken is bij onhandelbaar haar. ‘S morgens als ik opsta, zitten mijn haarlokken in de knoop. Een normale haarborstel gaat lastig door mijn haarlokken heen, waardoor het haar afbreekt. Zonde. Met de Tangle Teezer (Wet Detangler) kam ik gemakkelijk, zonder moeite door mijn haren. Geen klitten en haar dat afbreekt. Heb je altijd veel klitten in je haar? Ik raad je aan om eens een Tangle Teezer haarborstel te proberen. Ik ben zelf getipt door mijn kapster.

Verkrijgbaarheid

  • Tangle Teezer Scalp Brush – Onyx Black, Mint Green en Pretty Pink
  •  Adviesprijs: €9,95
  • Vanaf april verkrijgbaar bij Douglas.nl, JohnBeerens.com en Kruidvat.

liefs gea van glamview

 

Advertenties

One Reply to “Zo verwijder je resten vuil van de hoofdhuid: Tangle Teezer Scalp Brush”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *