Al eerder maakte ik kennis met het Italiaanse beauty merk Diego Dalla Palma. Een merk die mij elke keer weer volop verrast. Dit keer ga ik de Diego Dalla Palma My ToyBoy Mascara reviewen, alleen al de grote huls van deze mascara is een echte eye-catcher. Het beloofd de wimper groei te stimuleren en zou 24 uur blijven zitten. Ik ben zeer benieuwd, jij ook?
Diego Dalla Palma My ToyBoy Mascara

Diego Dalla Palma My ToyBoy Mascara

De perfecte mascara om de wimpers te voorzien van extra volume, lengte en langdurige prestaties. De Diego Dalla Palma My ToyBoy Mascara blijft tot wel 24 uur zitten en bevorderd de natuurlijke wimpergroei in slechts 30 dagen! Het mascara borsteltje heeft een innovatief 4D-ontwerp en is gemaakt van speciale vezels zodat elke wimper wordt voorzien van een laagje mascara.

Een goede mascara is voor mij onmisbaar, aangezien mijn blonde wimpers totaal niet opvallen zonder een mooi zwart laagje. Het laat je ogen meer spreken en geeft een mooie open blik. Mascara maakt je make-up look echt af. Dat maakt dat ik zeer nieuwsgierig ben naar de Diego Dalla Palma My ToyBoy Mascara.

Op het eerste oog wist ik dat de mascara huls ‘mega’ zou zijn, dit maakt Diego Dalla Palma dan ook waar. De mascara huls heeft een rode kleur en is gemaakt van een siliconen materiaal. Je zou direct denken dat de mascara lastig is aan te brengen door het grote formaat, ik heb hier echter geen moeite mee.
Diego Dalla Palma My ToyBoy Mascara

De Diego Dalla Palma My ToyBoy mascara zorgt ervoor dat de wimpers worden gestimuleerd om te groeien. Ik heb zelf al lange wimpers, maar een mooie krul is met elke mascara merk een grote uitdaging. Ze gaan namelijk al snel bij mij vooruit staan. Ik ben dan ook benieuwd naar het resultaat van de Diego Dalla Palma My ToyBoy mascara.

Deze mascara is uniek omdat My Toyboy de groei van de wimpers stimuleert. Ik heb zelf lange wimpers, maar krullen van zich zelf niet perfect. Het lijkt dan ook dat mijn wimpers te zwaar zijn met alle mascara merken die ik heb geprobeerd. De Diego Dalla Palma My ToyBoy Mascara is voor mij een leuke uitdaging om uit te kunnen proberen.Diego Dalla Palma My ToyBoy Mascara mascara kwastjeHet mascara borsteltje heeft als ware twee ronde bolletjes aan de buiten zijde, binnen in loopt deze af. De haren van het mascara borsteltje staan mooi uit elkaar, hierdoor kan ik de mascara goed aan brengen, zelfs in de hoeken van mijn ogen.

Geen klonten tijdens het aanbrengen en als resultaat een mooie subtiel zwart laagje over mijn wimpers. Ik breng meerdere lagen mascara aan voor een mooie intense ooglook. De wimpers zijn zwart, lijken lang en bevat een subtiele krul. Het resultaat van de Diego Dalla Palma My ToyBoy mascara ziet er goed uit, ik ben tevreden met het resultaat en het blijft gedurende dag mooi zitten.

Diego Dalla Palma My ToyBoy Mascara

Verkrijgbaarheid

De Diego Dalla Palma My ToyBoy Mascara is verkrijgbaar bij Beautytasting.com voor €28,90.

In de maand September krijg je op de webshop van Beautytasting op alle Diego Dalla Palma producten 20% korting. Met mijn persoonlijke kortingscode GLAMVIEW20 krijg jij naast deze prachtige korting, nogmaals 20% korting. Besteed je €30 euro aan Diego Dalla Palma producten dan krijg je een gratis cadeau. Bij een besteding van €50 euro krijg je nog een extra cadeau. Bovendien krijg je altijd leuke gratis samples bij iedere bestelling die je doet.

Wat vind jij belangrijk bij het aan brengen van mascara?
liefs gea van glamview

Dit artikel bevat gekregen producten.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *