Mijn haar is dun, snel pluizig en kan zeker een volume gebruiken. De Revlon Uniq one Hair Treatment werd door mijn kapster aangeraden voor mijn haar. Het product kan voor 10 verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder andere producten aanschaffen niet nodig is. Het Uniq Hair Treament heeft mij nieuwsgierig gemaakt na mijn kappers bezoek. Ik bestelde de geur lotus, een heerlijke frisse bloemige geur. Ik vertel meer over dit geweldige product in het artikel.

Revlon Uniq One Hair treatment Lotus

De Revlon Uniq One Lotus Flower Hair Treatment heeft 10 voordelen en ruikt overheerlijk. Het repareert droog en beschadigd haar en voorkomt pluizend haar. Het bied een stralende glans en beschermend tegen hitte. Het kan gebruikt worden tijdens het föhnen of stylen van het haar, geen andere producten meer nodig.

Het maakt het haar glad en zijdezacht, biedt bescherming aan gekleurd haar. Dankzij de UVA & UVB filter zorgt het treatment ervoor dat je haar goed door kambaar is, waardoor klitten makkelijk zullen verdwijnen. Het haar blijft mooi in model en beschermd de haarpunten.

Revlon Uniq One Lotus Flower Hair Treatment
  • Breng de Revlon Uniq One Lotus Flower Hair Treatment spray aan op handdoekdroog haar.
  • Verdeel het goed over de lengte van je haar. Kam je haar voorzichtig door met een goede borstel.
  • Om het in model te brengen kun je het haar föhnen of aan de lucht laten drogen.
  • Het product is gemakkelijk te gebruiken door de spray flacon.

De Revlon Uniq One Hair Treatment is verkrijgbaar in verschillende geuren. Naast de bloemige lotus geur die ik heb aangeschaft is er een originele, kokos en een green thee variant. De lotus is heerlijk fris, de green thee is daarnaast ook een favoriet van mij. Deze geur is net als bij de lotus, variant subtiel aanwezig.

Revlon Uniq One Lotus Flower Hair Treatment

Na het wassen van mijn haar, breng ik het product aan op handdoek droog haar. Ik verdeel het product goed zodat het goed wordt verdeeld over het haar. Ik droog mijn haar met een föhn, als ik snel moet laat ik het drogen aan de lucht. Ik merk dat het voor mijn haar beter is om het droog te föhnen. Na mijn zwangerschap merkte ik op, dat mijn haar meer verzorging nodig heeft.

Nu ik de Revlon Uniq One Lotus Flower Hair Treatment gebruik merk ik dat mijn haar goed wordt gevoed, minder klit en goed door kambaar is. Mijn haar is verbetert, het is niet zo pluizig als voorheen. Het pluizige haar stoorde mij als ik in de spiegel keek, net als bij het opsteken van mijn haar. De haar plukjes gingen recht omhoog staan voor dat ik het product gebruikte. Mijn haar is de volgende dag heerlijk zacht en de geur is nog steeds subtiel te ruiken. Een echte ontdekking die in mijn stash blijft.


Heb jij de Revlon Uniq One Hair Treatment al eens geprobeerd?
liefs gea van glamview
Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *