Diego Dalla Palma Kit Mascara ‘Ciglione’

Al eerder probeerde ik de liquid lipstick ‘Mellow‘, van Diego dalla Palma. Een prachtige oud roze kleur, met een matte finish. Van het merk Diego dalla Palma heb ik naast de liquid lipstick, de Diego dalla Palma Kit Mascara ‘Ciglione’. Een kit met 3 prachtige producten voor de ogen. Hieronder lees je meer.

Diego dalla Palma Kit Mascara ‘Ciglione’ – Maxi Volume.

Diego dalla Palma Kit Mascara ‘Ciglione’ is een kit met drie oogproducten. De Ciglione Mascara, zwarte oogpotlood 01 en een mini make-up remover. De producten zijn dierproef vrij.

Diego Dalla Palma

 • Mini make-up remover
  De mini make-up remover bevat twee substanties, bij gebruik moet deze goed geschud worden. Het is een mini verpakking van 30 ML, die net als de andere twee producten, handig is om mee te nemen. De make-up remover is speciaal voor het verwijderen van waterproef make-up. Make-up is gemakkelijk te verwijderen, in combinatie met een wattenschijfje. De mini make-up remover is ook te gebruiken bij een gevoelige huid.

Diego Dalla Palma Mascara zwart

Diego Dalla Palma Mascara zwart borsteltje

 • Mascara Ciglione zwart
  De Mascara Ciglione is een 5 in 1 mascara, die een boost, meer lengte en extra volume geeft aan de wimpers. De huls is zwart, met de naam Ciglione erop. Het mascara borsteltje heeft de vorm van drie bolletjes die aan beide kanten aflopen. Ik heb nog niet eerder een mascara gezien of gehad die dit had. Het borsteltje werkt prima en fijn om de zwarte mascara mee aan te brengen op de wimpers. Met de punt van het borsteltje maak ik mijn wimpers altijd in model, daarnaast is het een makkelijke manier om kleine hoekjes of voor mijn onderste wimpers. De mascara geeft een mooie zwarte kleur en laat geen klontjes achter op de wimpers. Ik bouw meestal zelf mijn mascara op door meerdere lagen aan te brengen, wat op valt is de lengte van mijn wimpers met deze mascara. De wimpers lijken langer en krullen zonder het gebruik van een wimper kruller.

Diego Dalla Palma oogpotlood 01

Diego Dalla Palma oogpotlood 01 swatch

 • Diego dalla Palma oogpotlood 01. 
  In de kit zit een zwarte oogpotlood in nummer 01. Het is één van de best verkochte producten van Diego dalla Palma. Het oogpotlood is niet hard, maar eerder middelzacht. De zwarte oogpotlood zorgt voor een intensere look. Maak je alleen de bovenste waterlijn zwart, dan lijken je ogen groter. Eerder gebruikte ik dagelijks een zwarte oogpotlood, nu af en toe als ik een sprekende look wil maken. Het oogpotlood van Diego dalla Palma is gemakkelijk in gebruik en laat een mooie zwarte lijn achter op de ogen.

Diego dalla Palma Mascara kit 3 producten

Make-up look Mascara Kit Diego Dalla Palma

Verkrijgbaarheid

De Diego dalla Palma Mascara kit is verkrijgbaar bij Beautytasting.com voor €22,00. Het is mogelijk om de producten ook los te bestellen, maar houdt rekening met een andere prijs.

Met de kortingscode: GLAMVIEW20 , krijg je 20% korting op de gehele assortiment bij Beautytasting.com. Gebruik deze kortingscode tijdens het afrekenen.


Kende jij het merk Diego dalla Palma al?


Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

You May Also Like

8 Comments

 1. rachel

  het merk zegt mij helemaal niks. je hebt er een duidelijke beschrijving van gemaakt 😉

 2. Deborah

  Ben niet bekend met dit merk. Maar de verpakking zo bij elkaar vind ik de prijs niet duur. Ziet er goed uit. En altijd fijn als een mascara niet klontert. Ik ben nog op zoek naar een borsteltje dat zowel de wimpers van elkaar separeert als je wimpers voller maakt. Misschien is dit wel een oplossing.

 3. Marsha Alvarez

  Ik had nog nooit van dit merk gehoord. Leuk om zo weer iets nieuws te ontdekken. De mascara lijkt mij erg fijn.

 4. Nicole Orriëns

  Nee dit merk is nieuw voor mij, maar het resultaat ziet er goed uit!

 5. Kiki Hasselton

  ik ken het merk ook niet, maar ziet er veelbelovend uit

 6. Bianca

  Dit merk ken ik al een tijdje en zo’n setje is ook super leuk om iemand cadeau te doen x

 7. Mandy

  Het zegt me niks maar ik vind de prijs meevallen!

 8. Sherry

  Ik had can het merk gehoord en een paar dingen gehad, maar nog niet getest. Tijd om het te doen nu ik jou zo zie.

Leave a Reply