30 april 2016

Essence Lipstick Velvet Matt 08

Essence Lipstick Velvet Matt 08

Als ik een nieuwe lipstick aan mijn stash wil toevoegen, dan weet ik met zekerheid te zeggen dat het één van mijn favoriete budget merk Essence zal zijn. Ik vind de lipsticks namelijk heel fijn van dit merk. Essence heeft op het moment ook een nieuwe lijn die in de schappen ligt, namelijk de velvet matt lipsticks. Deze beloven een mooie velvet matte kleur te geven op de lippen, hier was ik natuurlijk benieuwd naar. Samen met mijn moeder ben ik naar de Kruidvat geweest, en kreeg van haar een lipstick cadeau uit deze lijn. Namelijk de 'Velvet Matt 08'.


Essence Lipstick Velvet Matt 08

De verpakking

De uitstraling van de huls vind ik op het eerst bik al heel mooi. De huls heeft namelijk de zelfde kleur als de lipstick zelf. Een handig pluspuntje vind ik, aangezien de lipstick makkelijk terug te vinden is in je eigen lipstick stash. De lipstick heeft een leuk oud roze nude kleur, en kan daarom ook prima gedragen worden zoal overdag of bij een leuke party look.


Essence Lipstick Velvet Matt 08

De naam van de Essence lipstick

Aan de onderkant zit een stikker met de naam van de lipstick, namelijk 'Velvet mat 08, met het Essence logo boven in. Ook de kleur van de sticker past precies bij de huls van de lipstick, een handig detail waar zeker goed over na gedacht is.


Essence Lipstick Velvet Matt 08

Dit vindt ik van de lipstick - Essence Velvet Matt 08

De lipstick ben ik zeker goed over te spreken, de kleur is namelijk heel mooi! De dekking is prima, en dat geeft alweer dat de pigment van de lipstick prima is. De lipstick smeert fijn uit, en geeft totaal geen uitdrogende lippen. Ook zie je zeker aan de lipstick terug, dat het een matte finish heeft. Dit vind ik zeker leuk aan deze lijn. Wel merk ik aan mij zelf dat het een donkere oud roze kleur geeft op de lippen. Het staat zeker niet verkeerd bij mij, maar toch neig ik altijd zelf naar een mooie warme kleur. 

De lipstick kost €2,99 en is te koop bij Kruidvat.


Wat vinden jullie van een matte lipstick?

liefs gea 

Volg jij mij al op Instagram en Bloglovin?

24 Comments:

 1. Ik heb 'm ook maar voor mij is deze helaas te licht. Staat je wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt :) Ja een lipstick valt bij iedereen natuurlijk weer anders.

   Verwijderen
 2. Ben benieuwd hoe hij bij mij staat, denk dat hij al gauw wat grauw overkomt bij mij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt hem altijd proberen in de winkel, het kan altijd weer verschillende met nude kleuren inderdaad.

   Verwijderen
 3. Wat een mooie foto! Ik ben benieuwd hoe de kleur bij mij staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleur! Ik ben erg benieuwd naar deze lipsticks van Essence. Misschien ga ik er wel eentje halen binnenkort. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de lipsticks van essence zelf het fijnst van de budget merken, en ze hebben verschillende soorten. Er zit vast een leuke kleur voor je tussen.

   Verwijderen
 5. Bij anderen vind ik hem echt prachtig. Bij mezelf lijkt het net alsof ik hele schrale, vieze lippen heb :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is zeker jammer, aangezien de kleur inderdaad wel mooi is.

   Verwijderen
 6. het is inderdaad een mooie lipstick, al vind ik hem mij te bleek maken:(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kleur valt bij iedereen inderdaad weer anders op de lippen.

   Verwijderen
 7. Ik vind het een hele mooie kleur, ik hou van de lipsticks van essence. Deze heb ik nog niet zien liggen in de winkel, als ik hem zie ga ik hem zeker kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja de lipsticks van Essence zijn ook mijn top favoriet.

   Verwijderen
 8. Oh dit is een perfecte alledaagse lipstick! Mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie en natuurlijke kleur, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig, lente-proof kleurtje! Essence is echt goed bezig de laatste tijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker een mooie lente kleur, ze hebben inderdaad een fijne collectie weer.

   Verwijderen
 11. Wow, wat een mooie kleur! Echt iets voor mij. Ik hou van niet te opvallend!

  BeantwoordenVerwijderen