18 mei 2016

Calvin Klein Crossbody bag


Wij als vrouwen dragen vaak een tas met ons mee, zelf ga ik dan ook nooit zonder een tas de deur uit. Dagelijks gebruik ik een grote tas voor mijn werk of privé, voor andere gelegenheden gebruik ik liever een kleine schouder tas. Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen. Hierbij kreeg ik ook de vraag, welke tas ik zelf ideaal zou vinden voor een festival bezoek. Ik koos bij dit thema voor een prachtige Calvin Klein tas.

Ik koos voor de Calvin Klein crossbody Sofie S Cosmetic, in een mooie zacht roze kleur. Roze is dan ook mijn lievelingskleur, maar maakt ook deze tas een mooi opvallend exemplaar. Door de lichtroze kleur, is de tas bij verschillende outfits te dragen. Dit vind ik dan ook een pluspunt, aangezien ik daar altijd goed oplet bij het aanschaffen van een nieuwe tas. De roze kleur is prachtig voor het Lente of Zomer seizoen, en niet te vergeten voor festival bezoeken. Bij een festival bezoek mag de outfit opvallen, maar vergeet zeker de accessoires niet. Accessoires, zoals sieraden en tassen, maken een outfit af. Met deze licht roze tas van Calvin Klein, is het zeker een mooie eye catcher bij een outfit.


Het formaat van de tas is prima, aangezien er veel items in passen om mee te nemen. Door de rits aan de bovenkant, is de tas makkelijk te openen. De tas heeft één groot vak, en twee kleine vakken in de binnenkant van de tas, hierin kunnen jouw items prima verdeeld worden die je mee wilt nemen. De sleutels zouden prima in een klein vakje kunnen, de zonnebril, bodylotion en andere items kunnen in het grote vak mee worden gedragen.De schouderband van de tas heeft dan ook een prachtig extra detail. Het heeft namelijk een zilveren ketting in de schouderband verwerkt zit, welke over gaat in een lederen deel. Dit maakt deze tas zeker bijzonder vind ik. Het merk 'Calvin Klein', is in kleine zilveren letter verwerkt op de voorkant van de tas. Zilver past dan ook prima bij de kleur van de tas, daar hebben ze dan ook goed over na gedacht. Zilveren sieraden zouden dan ook prima staan bij een outfit, in combinatie met deze leuke tas.


Ik vertelde jullie al in dit artikel, dat deze tas een fijn formaat heeft met een ruim vak waar producten of items in passen. Wat zou ik zelf mee nemen in mijn tas, als ik een festival zou bezoeken: Een zonnebril / Deodorant / Zonnebrand / Hand Sanitiser gel / Haar elastiek / Lipbalsem / Een lipstick / Zakdoekjes / Sleutels / Portemonnee / Geld / evt, klein flesje water.

Deze leuke tas van Calvin Klein is te verkrijgen in de webshop van Duifhuizen tassen en koffers, en kost €149,90. Deze tas heeft een licht roze kleur, maar er zijn nog veel meer kleuren beschikbaar, zoals: wit, oranje, paars en geel. De kwaliteit van de tas vind ik dan ook fijn, en hoe leuk is het om een mooie merk tas van het merk Calvin Klein te mogen dragen.

Wat voor tas nemen jullie altijd mee naar een festival?

15 opmerkingen

 1. Wat een leukerd! Deze heb je goed gekozen, vind het echt een mooi tasje ideaal voor een festival bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk tasje. Perfect formaat ook! Ik neem zulk soort tasjes graag mee naar concerten. Je kan er een hoop in kwijt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je maakt me elke keer zo jaloers bij het laten zien van dit tasje. Wat een mooierd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauww! Love the bag! Nice kleurtje ook!! You got taste.
  Liefs, Miss B°

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Altijd leuk om te horen :) Het kleurtje is inderdaad heel leuk, roze doet altijd goed.

   Verwijderen