28 april 2016

Tassled horloge & Everlasting Moments armband van Lucardi

Tassled horloge & Everlasting Moments armband van Lucardi

Een horloge is handig om te dragen voor het bij houden van de tijd, toch is het ook een prima item om iets extra's te geven aan een outfit. Speciaal voor de zomer heeft Lucardi nu nieuwe  kleurrijke horloges van het merk Tassled! Voor ieder persoon zit er zeker een leuk exemplaar bij, aangezien de horloges in 12 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Tassled horloge

De Tassled horloges hebben een bandje van leer, het klokje zelf is van staal met hierin kleine zirkonia steentjes verwerkt. Het staal is er in verschillende kleuren, goud, zilver en rosé kleur. Het ligt aan de kleur van de horloge welk staal hier omheen verwerkt zit. In het klokje is met letters het merk Tassled verwerkt en onderin een kleine bloem. Aan de zijkant van het horloge zit een kwastje, en geeft een mooi speels effect. Het kwastje is ook van het horloge af te halen, met een kleine ketting sluiting. Het is natuurlijk ideaal, aangezien dit horloge ook prima met andere sieraden is te combineren. De steentjes die in het horloge verwerkt zijn, vind ik ook echt prachtig!

Tassled horloge & Everlasting Moments armband van Lucardi

Everlasting Moment armband Taupe

Ik ontving een taupe/grijs kleur horloge van het merk Tassled en een Everlasting Moments armband in een licht bruine kleur. Het bandje van deze armband is gevlochten en heeft een rosé kleur stalen sluiting met steentjes er in verwerkt. De armband is te bevestigen met een magneet sluiting. Het horloge en de armband, zijn twee items die heel mooi bij elkaar kunnen worden gecombineerd. Ook passen de natuurlijke 'nude' kleuren prima bij verschillende outfits, dit vind ik zelf altijd een voordeel. Als jij juist houd van een mooie opvallende kleur, dan is deze collectie van het merk Tassled precies iets voor jou!

Meer kleuren Tassled Horloges verkrijgbaar 

De kleurrijke horloges van het merk Tassled zijn natuurlijk prachtig voor de zomerse dagen, en ook leuk voor festivals. Ook zijn ze bij veel outfits een mooie toevoeging! Wil jij ook graag z'n leuk exemplaar in jouw collectie? Bestel ze dan gauw! De Tassled horloges zijn op dit moment verkrijgbaar van €49,99 voor €29,99 p.s. De leuke bijpassende armband is verkrijgbaar van €39,99 voor €9,99 p.s. Op de website van Lucardi zijn natuurlijk nog veel meer horloges, sieraden en andere items te vinden voor vrouwen en mannen.

Wat vinden jullie van de nieuwe horloges van het merk Tassled?


Dit artikel bevat producten die ik ter review mocht ontvangen. 

10 opmerkingen