10 augustus 2016

Vichy Thermaal bronwater verstuiver

Vichy Thermaal bronwater verstuiver

Vichy is een merk waar ik veel van heb gehoord en gelezen, maar zelf echter nog niet eerder heb gebruikt. Onlangs ontving ik dan ook een nieuw product van het merk Vichy, namelijk de Thermaal bronwater verstuiver. Daarnaast maakte ik ook kennis met de #YouMakeMeStronger campagne. De Vichy Thermaal bronwater verstuiver is ideaal voor de zomerse dagen, om de huid te verzorgen en fijn op te frissen. Hier was ik dan ook zeker benieuwd naar, en heb hem dan ook uit getest.


Vichy Thermaal bronwater verstuiver

De Vichy Thermaal bronwater verstuiver bevat 100% natuurlijk en zuiver water. Het water is afkomstig uit het Franse plaatsje Vichy. Het water is in contact geweest met vulkanen, en bevat hier door 15 verschillende mineralen. Deze mineralen kalmeren de huid, versterkt, hersteld en de ph waarde komt weer in balans. Daarnaast wordt het thermaal water gebruikt voor alle producten van Vichy.

Vichy Thermaal bronwater verstuiver

Ingrediënten 

Strontium, Kalium, Ijzer, Silicium, Bicarbonaat, Fosfaat, Calcium, Zwavel, Litium, Mangaan, Ammonium, Natirum, Fluor, Magnesium en Borium.

Vichy Thermaal bronwater verstuiver

Hoe te gebruiken?

De bronwater verstuiver van Vichy kan op verschillende manieren worden gebruikt. Voor de warme dagen kan het jou gezicht heerlijk opfrissen. Het geeft dan een verkoelend effect. Voor je dagelijkse make-up kan het dienen om te fixeren. De bronwater verstuiver kan worden gebruikt om elk moment van de dag, zoal in de morgen als avond. 

Vichy Thermaal bronwater verstuiver

Het aanbrengen van de bronwater verstuiver

De bronwater verstuiver is ook prettig in aanbrengen, het heeft namelijk een nevel die heerlijk aanvoelt op de huid. De verstuiver kan aan de bovenkant worden ingedrukt, waar door het product wordt vernevelt. Zelf had ik echter nog niet eerder een verstuiver gebruikt, maar voor de warme dagen vind ik het zeker een fijn product om mee te nemen in de tas. Voor een dagje strand is het bijvoorbeeld ook handig om mee te nemen. Zoals ik al eerder vertelde kan het ook als fixer spray worden gebruikt, zelf gebruik ik dit echter niet, maar misschien is hij voor jou juist op die manier wel handig in gebruik.

Vichy Thermaal bronwater verstuiver

Mijn mening

Bij het aanbrengen voel je het bronwater fijn vernevelen op de huid. Er komt zeker veel product uit, maar voor het opfrissen vind ik dit heerlijk. Het voelt ook echt verfrissend en reinigend aan, echt een product waar ik heel blij mee ben. Ik voelde mij dan ook van binnen rustig worden, een moment om echt tot rust te kommen. Voor de warme dagen zal ik deze thermaal bronwater verstuiver dan nog vaak gebruiken.

#YouMakeMeStronger

Daarnaast is de #YouMakeMeStronger campagne echt leuk bedacht door L´Oréal. De zin laat jou aan het denken, aan wie jou als persoon sterker maakt. Ben je benieuwd naar het product? De Vichy Thermaal bronwater verstuiver is namelijk te koop bij o.a. de Apotheek. Deze kost €7,85. Ik vind dit product dan ook zeker een aanrader.

Wat voor producten gebruiken jullie voor de warme dagen?

9 Comments:

 1. Klinkt goed! Ik houd er zelf ook altijd wel van om mijn gezicht op te frissen tijdens warme dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een heerlijk verfrissend product :)
  Ideaal voor tijdens de zomer!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn is 'ie hé? Zelf heb ik hem ook mogen testen voor op mijn blog en ben er echt blij mee. Gebruik hem nu elke dag!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, ik was op zoek naar zo'n soort opfris-spray! Dit klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een fijn product lijkt me dat! Wel jammer dat de warme dagen bijna voorbij zijn inmiddels. Ik had gehoopt op meer warme dagen! Dan zou ik dit product zeker nodig hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen