02 september 2016

De leukste najaars items van Esprit.Het is alweer de tweede week, dat wij heerlijk konden genieten van een prachtige na zomer. Het einde van Augustus is dan nu ook alweer inzicht, en dat betekend dat er een nieuwe maand is beginnen. In de maand September kan het ook zeker nog mooi weer worden, maar ook kunnen er al periodes zijn dat de temperaturen weer iets gaan dalen. Het is de maand van het herfst seizoen, de bommen verliezen hen bladeren, en de omgeving kleurt op in verschillende herfst kleuren. Ik ben dan ook al graag aan het kijken naar de nieuwe herfst collecties die in de winkel liggen. Op de webshop van Esprit, kwam ik dan ook prachtige kleding items tegen voor het najaar.

Esprit heeft dan ook weer een prachtig collectie voor het najaar. Kleding en accessoires, met verschillende prints, motieven en mooie natuurlijke herfst tinten aan kleuren. Zelf vind ik op dit moment de kleuren: Bordeaux rood, licht bruin (suede), paars, blauwe, en donker groene kleuren heel mooi. Tijdens het rond kijken op de webshop, kwam ik zoveel leuke items tegen. Dat gaf mij een idee, om een collage te maken met mijn favoriete najaars items van Esprit.

Het zijn items die ik zeker nog aan mijn gaderobe wil toevoegen. Tijdens het opruimen van mijn kleding kast vandaag, kwam ik veel dingen tegen die ik niet meer draag of aan vervanging toe zijn. Voor dit seizoen zou ik vooral graag het suede rokje nog willen aanschaffen. Deze kan met verschillende items worden gecombineerd, en het model is op dit moment ook echt een trend. De knoopjes op de voorkant maken het dan ook hellemaal af vind ik. De bordeaux rode hoed, vind ik een echte herfst accessoire, en hoeden vind ik dan ook prima passen bij het seizoen. Niet alleen ziet het er mooi uit, ook kan het een outfit hellemaal op fleuren.

Wat zeker niet kan ontbreken in mijn eigen kleding kast, zijn mooie blazers. Ik heb dan ook al veel in verschillende kleuren en prints, maar ik kwam z'n leuke blazer tegen met blauw en witte tinten. De print, maakt het voor mij z'n leuk jasje. Ja, ik ben hellemaal verkocht!

Welke items zouden jullie nog willen aanschaffen voor het najaar?

19 Comments:

 1. Ik moet eerlijk toegeven dat ik vrijwel nooit shop bij Esprit. Maar dat rokje vind ik wel echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie items! Zelf kom ik nooit bij de Esprit, ik ga meer naar de Bershka en H&M. Ik wil zelf nog een aantal warmere truien en een goede broek kopen. En oh, ik wil ook schoenen kopen - weet alleen nog niet welke hihi. Leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelf vind ik de H&M ook zeker een fijne winkel om te shoppen hoor :)

   Verwijderen
 3. Ik vind vooral die bruine enkellaarsjes leuk. Ik zou me nog een bruin jasje en een poncho willen aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het jurkje is mijn favoriet van alle items! Straks komt deze ook nog op mijn wishlist.. je wordt bedankt! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Due gesteepte jas is leuk zeg! Ze hebben van de nieuwe collectie die jas ook in het oker geel. Die vind ik écht heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het rokje en het jurkje vind ik erg gaaf! Ik kom niet vaak bij Esprit, maar toevallig heb ik daar dit jaar m'n zomerjas gescoord :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie items Ik vind vooral de geruite blouse heel leuk :0

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik vind die blauwe gestreepte jas wel leuk, mooi model!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die jurk is mooi! Ik wil eigenlijk een nieuwe jas. Ik heb wel één goede jas, en wat korte jacks, maar ik wil een leuk ander model!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet wat je bedoeld, ik heb het zelfde met een jas. Een mantel lijkt mij nog wel leuk.

   Verwijderen
 10. Die rok en dat kleedje staan ook mijn wenslijstje. Zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lovely post! Beautiful pieces!

  http://chicglamstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen