Je hebt een toffe outfit bij elkaar gezocht, maar mist de juiste accessoires voor het stylen. In sommige gevallen kun je het zelf juist druk maken, en moet je snel alles bij elkaar zoeken. Het is handig om de dag ervoor alles al klaar te leggen. Dan hoef je niet meer een outfit te kiezen. Ik geef jou de tips voor de juiste accessoires stylen bij een outfit.

Haaraccessoires

Lang, kort of middel lang haar, het maakt niet uit hoe lang je haar is, er zijn ontzettend leuke haar accessoires te vinden. Het hoeft niet een opvallende accessoire te zijn zoals een bloemenkrans op je hoofd, maar het kan ook heel simpel. Denk aan de leuke trend van dit seizoen de velvet en vel gekleurde scrunchies die helemaal hip zijn. Je kunt ze dragen in en hoge staart of met lang los haar met bovenop een staartje met de scrunchie erin. Wil je graag voor iets simpels gaan, dan zijn de haar clips ook leuk, tegenwoordig zie je veel met steentjes of met parels. niet alleen om een plukje haar vast te zetten maar mooi op te steken of juist met los haar is het al prachtig. Zelf ben ik ook helemaal weg van de haarbanden met bloemenprint, panterprint of neon kleuren in combinatie met een short of maxi dress.

Sieraden

Een outfit kun je ook leuk af makke met wat extra bling! Ik vind het vooral leuk om minimalistische ringen te dragen, met een simpele steen of met meerdere lagen. Houd je juist van opvallende sieraden? Dan zijn de statement sieraden ook tof om een outfit iets extra’s te geven. Voor deze zomer zijn de schelpen sieraden ook helemaal hip! Als je meer gaatjes in je oren hebt is het ook leuk om meerdere knopjes of oor ringen met elkaar te combineren.

Telefoonhoesje

Een telefoon is tegenwoordig niet weg te denken. Zonder onze telefoon gaan wij niet snel de deur uit en continu met de telefoon in de hand zullen veel mensen ook zeker ja op zeggen. Waarom is het dan just niet leuk om je outfit af te stemmen op je telefoon. Er zijn veel verschillende soorten telefoonhoedjes verkrijgbaar, denk aan leuke hoesjes met dierenprints zoals panter, bloemenprint, marmer, noem het maar op. Een Samsung Galaxy S10 hoesje, in veel leuke zomerse kleuren of een Apple iPhone XS telefoonhoesje. Wil je juist je telefoon extra beschermen net als ik, dan kan een Samsung Galaxy S10 screenprotector een goede uitkomst zijn. Natuurlijk zijn deze screenprotectors voor veel andere merken ook te krijgen.

Een tas

Als je net als ik een echte tas liefhebber bent, dan is dat ook een leuke manier om je outfit een extraatje te geven. Je kunt kiezen voor een grote handtas of een echte shopper, maar om zo licht mogelijk de deur uit te gaan is een klein heuptasje of schoudertasje ook ontzettend handig. Voor voor een festival is een heup of schoudertasje een fijne uitkomst!

Op welke manier zou jij een outfit stylen?
liefs gea van glamview
Dit artikel betreft een samenwerking
Advertenties

17 Replies to “Hoe kun je met de juiste accessoires je outfit stylen?”

  1. Ik ben eigenlijk best saai, ik heb altijd de zelfde accessoires / sieraden om/aan. Ja, soms een paar andere oorbellen. Maar mijn ringen en horloge draag ik elke dag.

  2. Ik heb lang heel veel accesoires gebruikt, vooral in het haar en met sieraden…
    Tegenwoordig ga ik terug meer puur natuur en eenvoudig buiten, het is dan eigenlijk dat ik ook veel complimenten krijg, heel eenvoudig…

  3. Ik vind haaraccessoires ook altijd heel fijn. Ik verkoop ze zelfs in mijn eigen webshop :). Verder heb ik ook altijd een tasje bij me.

  4. Een horloge helpt altijd wel om een outfit af te maken. Afhankelijk van die omgeving dan, want ipv een horloge zou ook een armband goed werken.

  5. ''Op welke manier zou jij je outfit een extra detail geven?''
    Door er in ieder geval voor te zorgen dat alle accessoires (sieraden, hoesje, tas, sjaal, ceintuur, schoenen, etc. een stijlvol geheel vormen en ik hou zelf eerder van soberheid: less is more.

  6. Ik vind hoedjes erg leuk en schoenen de rest daar doe ik niet zoveel mee sieraden kan ik niet verdragen net als haar spullen:) een tas vind ik wel leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *