Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken, waarbij ik de vraag kreeg: ” welke tas vind jij ideaal voor een festival bezoek?” . Ik werd dan ook direct verliefd op een prachtige Calvin Klein Crossbody bag. Wij als vrouwen dragen vaak een tas met ons mee, zo ga nooit zonder een tas de deur uit. Dagelijks gebruik ik een grote tas voor mijn werk of privé, voor andere gelegenheden gebruik ik liever een kleine schouder tas. Lees- en kijk nu mee naar dit prachtige exemplaar.

Calvin Klein crossbody bag Sofie S Cosmetic

Ik koos voor de Calvin Klein crossbody Sofie S Cosmetic, in een mooie zacht roze kleur. Roze is dan ook mijn lievelingskleur, maar maakt ook deze tas een mooi opvallend exemplaar. Door de lichtroze kleur, is de tas bij verschillende outfits te dragen. Dit vind ik dan ook een pluspunt, aangezien ik daar altijd goed oplet bij het aanschaffen van een nieuwe tas. De roze kleur is prachtig voor het lente en/of zomer seizoen en niet te vergeten voor een festival bezoek. Bij een festival bezoek mag een outfit wel opvallen, net als de accessoires die er bij worden gedragen. Denk aan accessoires zoals sieraden en tassen, ze maken een outfit helemaal af. Deze licht roze tas van Calvin Klein, is zeker een mooie eye catcher.

Calvin Klein Crossbody bag

De perfecte formaat tas

Het formaat van de tas is prima, aangezien er veel items in passen om mee te nemen. Door de rits aan de bovenkant, is de tas makkelijk te openen. De tas heeft één groot vak en twee kleine vakken in de binnenkant van de tas, waarin jouw items prima in worden verdeeld. De sleutels zouden prima in een klein vakje kunnen, de zonnebril, bodylotion en andere items kunnen in het grote vak.

Roze met zilveren details

De schouderband van de tas heeft een prachtig extra detail. Het bevat een zilveren ketting die in de schouderband verwerkt zit. Deze gaat over in een lederen deel, dit maakt de tas bijzonder. Het merk ‘Calvin Klein’, is in kleine zilveren letter geschreven op de voorkant. De combinatie zilver met roze staat prachtig net als  zilveren sieraden die er bij matchen. Er zit een grijze tas bij die hem goed beschermd in de kast, net als het bewijs op een kaartje dat deze tas echt is.

Verkrijgbaarheid Calvin Klein bag

Deze tas van Calvin Klein is verkrijgbaar in de webshop van Duifhuizen tassen en koffers, en kost €149,90. Naast deze licht roze kleur,  zijn er meerdere kleuren beschikbaar zoals: wit, oranje, paars en geel. De kwaliteit van de tas vind ik goed, maar dat ben ik gewent van het merk Calvin Klein. Ik ben zeer tevreden en ontzettend blij met deze nieuwe aanwinst!

Wat voor tas nemen jullie altijd mee naar een festival?
liefs gea van glamview

Dit artikel betreft een samenwerking
Advertenties

15 Replies to “Mijn nieuwe Calvin Klein Crossbody bag”

  1. Wat een leukerd! Deze heb je goed gekozen, vind het echt een mooi tasje ideaal voor een festival bijvoorbeeld.

  2. Wat een leuk tasje. Perfect formaat ook! Ik neem zulk soort tasjes graag mee naar concerten. Je kan er een hoop in kwijt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *