Al eerder schreef ik een artikel over deze prachtige box, dit keer mocht ik de Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 2 ontvangen. Ben jij net zo nieuwsgierig als ik, wat de inhoud dit keer is van de verrassingsbox? In dit artikel lees je meer over de inhoud van de box, de producten en laat ik jouw weten wat ik er precies van vindt.
De Ralph Moorman Favourits box Editie 2 heeft een inhoud van 10 producten ter waarde van €140 euro. Alle producten in de box zijn natuurlijk, van A-kwaliteit en veel van Biologische afkomst. Een unieke box met een prachtige ervaring samengesteld door Ralph Moorman zelf. De box kost €39 euro en wordt gratis verzonden.

De inhoud van Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 2:

 
Bee Honest Cosmetics – Hair & Body wash 250 ML
Mattisson – Absolute visolie 1000 MG Epa/Dha 35/25%
Royal Green – Extra virgin kokosolie
Upton’s Naturals – Orginal Jackfruit
Bite & Smile – Lemon ginger
Blue®m – Tandpasta & Ultra zachte tandenborstel
Squalan – Moisturizer travel size
Betterfoods Tee-Fee – Natuurlijke kinderthee met bio – Steviablad
Rosalpina – Eye balm (Piroche Cosmetiques)

Mudmasky – Morning boost mask 20 ML

Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 2

Wauw! De Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 2 ziet er veel belovend uit. Van de meeste product merken heb ik echter nog niet eerder gehoord. Net als de vorige Jouwbox vindt ik het leuk om kennis te maken met deze prachtige producten. Daarnaast is het een leuk cadeau om voor jezelf te bestellen of aan iemand te geven zoals je moeder of een vriendin.

Bij het openen van de box zie ik de wel bekende witte vloeipapier met daarop een sticker en kaartje van Jouwbox. Er zitten in de box een aantal flyers en een handig informatie boekje met handige informatie over de producten. De producten zitten goed beschermend in de doos met plastic bedenkt of de tube/dop dicht geplakt met plakband zo dat het niet kan lekken. 

Betterfoods Tee-Fee  Natuurlijke kinderthee met Bio Stevia blad €3,95

Betterfoods Tee-Fee richt zich vooral op de ouders van kinderen van 0-15 jaar, die bewust nadenken over gezondheid en kwaliteit. Het is tegenwoordig een trend om als volwassene de waarde te hechten aan voeding met minder of geen suiker. Deze kinderthee is mede gemaakt met de biologische steviablad van de ‘Stevia Rebaudiana’ plant afkomstig uit Zuid-Amerika. Dit blad heeft een zeer hoge natuurlijke zoetheid. De thee is natuurlijk, calorie vrij en vegan. In het doosje zitten 20 zakjes.
 

Squalan  Moisturizer Travel Size €15,00

Een anti-aginolie die de vochtbalans verbeterd van de huid, daarnaast rimpels en fijne lijntjes verminderd. Het serum is 100% plantaardig en is identiek aan een stof die van nature in de huid voorkomt en met de jaren afneemt. Er is nog een andere plantaardige olie toegevoegd die het vocht 24 uur in de huid vasthoudt en de huid hydrateerd. In de bouwbox zit een kortingscode om 10% korting op je eerste bestelling te krijgen bij het afrekenen als je interesse hebt in het product. Door het handige travel size formaat is de verpakking makkelijk mee te nemen in de tas of als handbagage in het vliegtuig.

MudMasky Morning Boost Mask 20 ML €23

Deze masker is ideaal om in de morgen aan te brengen op je gezicht. De antioxidanten in het masker worden binnen 30 seconden al voor een groot deel opgenomen door de huid. Het masker bevat o.a. Marokkaanse Lava Klei, rijstolie, en andere natuurlijke ingrediënten die je huid in de morgen goed wakker doen maken. De antioxidanten zorgen tevens er voor dat je huid beter beschermd wordt gedurende dag tegen externe factoren zoals smog en schadelijke UV-straling.

Ingrediënten:

AQUA, ACACIA SENAGAL GUM, COFFEA ARABICA SEED EXTRACT, CARRAGEENAN, DIMETHYLIMIDAZOLIDINONE RICE STARCH, GLYCERIN, XYLITYLGLUCOSIDE, MOROCAN LAVA CLAY, ANHYDROXYLITOL,POLYGLYCERYL-4 LAURETE/SUCCINATE, PHENOXYTHANOL, XYLITOL, PARFUM, ETHYL MENTHANE CARBOXAMIDE, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLUCOSE, PROPYLENE GLYCOL, PEG-35 CASTOR OIL, AESCULUS HIPPOCASTNUM SEED EXTRACT, ALCOHOL DENAT, POLYSORBATE 20, TOCOPHEROL, CALIUM PANTOTHENATE, INOSITOL, LINOLEIC ACID, RETINYL PALMITATE, HYPERICUM PERFORATUM EXTRACT, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FOLWER EXTRACT, TILIA CORDATE FLOWER EXTRACT, BIOTIN. 

Bite & Smile Lemon Ginger €3,49

 
Bite & Smile is een 100% biologische snack op basis van fruit en groente. Het bevat geen geraffineerde suikers en is gemaakt van herkenbare ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Alle ingrediënten worden op duurzame wijze raw gemixt en gekneed, waardoor er 10 individuele verpakte bites in een zak zitten om van te genieten. Ideaal als tussendoortje, om te delen met anderen of voor onderweg. Deze bites heb ik mogen ontvangen in de smaak lemon en ginger.
De Bite & Smile snack bites zijn:
 
100% Biologisch  – Bevat minimaal 10% groente  – Geschikt voor Vegans  – Zijn gluten en lactose vrij  – Geen kunstmatige toevoegingen  – Rijk aan vezels   – Raw geproduceerd   – Individuele verpakt in een grote zak.
Verkrijgbaar bij Albert Heijn in de varianten Matcha Mononut en Lemon Ginger. 

 

Rosalpina Eye Balm (Piroche cosmetiques) €43,00

Deze oogbalsem is bijzonder geschikt voor de gevoelige en gestreste huid. Het verminderd wallen, voorkomt expressie rimpels en zorgt voor een verzachte actie. De balsem stimuleert een optimale bescherming en intensieve vochtregulatie van de tere huid rond de ogen en verbetert de frisse en vitale uitstraling van de oogzone.
Rosalpina, de 100% natuurlijke lijn van Piroche Cosmetiques plantaardige stamcellen van de Alpenroos zijn de sleutels tot het behoud van de jeugdigheid van de huid. In combinatie met geselecteerde ingrediënten uit gecontroleerde biologische teelt, maakt dit Rosalpina tot de meest effectieve age-protection formule die momenteel beschikbaar is om veroudering van de huid te bestrijden op een 100% natuurlijke manier.
Het resultaat van de oogbalsem beloofd dat de huid en weefsel er jonger, ontspannen en vitaler eruit ziet. Geïrriteerde zones worden hersteld. Expressierimpels worden verzacht  doordat het natuurlijk vermogen van de huid om vocht vast te houden wordt hersteld.
Geschikt voor alle huidtypes en eisen. Bijzonder geschikt voor de gevoelige, vermoeide en gestreste huid.

 

Upton’s Naturals Orgininal Jackfruit €3,99

Upton’s Naturals is de allereerste ongeklede, ready to eat vleesvervanger op basis van fruit, namelijk Jackfruit. Upton Naturals is 100% vegan en glutenvrij. De vlezige structuur van de jackfruit absorbeert veel smaak. Deze ordinaal variant is daarom prima te kruiden en te marineren. Het is laag in koolhydraten en vet, en zit bovendien vol vezels.
Jackfruit is goed te combineren met rijst, pasta, noodelsgerechten, salades, wraps, taco’s macho’s, op brood of op pizza.
Naast de Original, is Upton’s Naterurals ook verkrijgbaar in de varianten Bar-b-que en Thai Curry.
Upton’s Natural is te koop bij Albert Heijn, Plus en Marqt.

 

Bee Honest Cosmetics Hair and Body wash 250 ML €6,95

In de Hair & body wash baby’s combineren we een milde reiniging met een zachte natuurlijke ingrediënten waaronder biologische honing van de Traay en biologische Calendula. De Hair & Body wash is 100% natuurlijk. Het bevat een natuurlijke parfum die je baby een herlijk zachte geur geeft.
De Hair & Body wash baby ka worden toe gevoegd aan een volgelopen bad, of verdeel het over een nat washandje over de huid en masseert het zachtjes in. Spoel het lichaam en haar voorzichtig af. Vermijd oog contact.

 

Blue®M Tandpasta & Ultra zachte tandenborstel €15,99

Blue®M is een Nederlandse bedrijf en heeft een duidelijk missie, namelijk mensen helpen met het krijgen van een gezonde mond. Zuurstof is de sleutel voor een goede gezondheid en wordt al eeuwenlang ingezet bij de mondgenezing en tegen slechte bacteriën. Gebaseerd op de wetenschap heeft kaakchirurg Peter Blijdorp hoogwaardige mondverzorgingsproducten ontwikkeld met actieve zuurstof uit onder andere biologische honing.
Naast actieve zuurstof bevat de tandpasta de werkzame ingrediënten xylitol en lactoferrine. Het helpt om de gezondheid op peil te houden. Xylitol helpt om gaatjes te voorkomen en lactoferrine ondersteunt het afweermechanisme van het lichaam.
Met de zachte tandenborstel die bij de tandpasta zit bescherm je de weefsels in de mond. Voor een gezonde mond poets je tweemaal per dag minimaal 2 minuten.

 

 

Mattisson Absolute visolie 1000 MG EPA/DHA35/25% €16,95

Deze visolie is gemaakt van ansjovis en wordt gevangen in de oceanen rond Zuid-Amerika. Een capsule bevat 600 mg Omega-3 waarvan 350 mg EPA en 250 mg DHA. Omega-3 vetzuren zijn essentieel, het menselijk lichaam heeft deze stoffen nodig maar kan deze niet zelf maken. De capsules  zijn verrijkt met natuurlijke vitamine E en bevatten voor 63% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine E.

Royal Green  Extra Virgin Kokosolie €8,95

100% koudgeperste raw en gecertificeerde biologische kokosolie. Kan worden gebruikt als kookolie, verzorging van de droge huid, oil-pulling als voedend haarmasker of als deodorant. Met liefde en zorg gemaakt en altijd 100% gecertificeerd biologisch. De Royal Green producten ondergaan altijd een intensieve kwaliteitscontrole vooral zij het gebruiken.  Zo kan de zuiverste kwaliteit worden gegarandeerd. Royal Green gebruikt absoluut geen chemicaliën, conserveringsmiddelen, synthese zoet of smaakstoffen en is 100% vegetarisch.

 

Conclusie Ralph Moorman Favourtis Jouwbox Editie 2?

 
Wauw, ik ben opnieuw weer ontzettend verrast met de inhoud van de Ralph Moorman Jouwbox editie 2. Een prachtige inhoud, met ook voor mij merken en producten die ik nog niet kende. Een mooie manier om kennis er mee te maken. Ik snap zeker dat het favorieten zijn van Ralph Moorman, daarnaast ook al een aantal die mijn favoriet zijn geworden. De Jouwbox is weer prachtig aangekleed met een mooie witte vloeipapier, een cadeau om uit te mogen pakken. Daarnaast voor mij ook ontzettend fijn dat er producten bij zitten die natuurlijk, gluten en lactosevrij zijn vanwege mijn dieet.

Bee Honest cosmetics | Hair & body wash baby 250 ML

Als eerste viel deze Hair & body wash baby mij op in de Jouwbox. Een mooie toevoeging aan onze baby uitzet, aangezien wij begin volgend jaar ons eerste kindje mogen verwelkomen. De geur is neutraal, maar ruikt heerlijk fris. Ik kan dan ook niet wachten om dit product te kunnen gebruiken op een washandje of in een badje.

Bite & Smile | Lemon Ginger bites.

Vindt jij citroen en gember heerlijk? Dan is dit een heerlijk tussendoortje om mee te nemen onderweg. De smaak is apart, maar zeker niet storend. Ik vindt ze ontzettend lekker, daarnaast vindt ik het fijn dat ze gluten en lactose vrij zijn aangezien ik hier op moet letten met mijn voeding. Nog een voordeel vindt ik dat ze individuele zijn verpakt en daarom van goede kwaliteit blijven.

Betterfoods Tee-Fee | Natuurlijke kinderthee met bio-stevia blad

Ik als echte thee liefhebber moest deze natuurlijk meteen uitproberen, en ja het is een favoriet van mij geworden uit de box. De thee is gezoet met biologische stevia blad waardoor de thee iets zoeter is, maar zeker niet storend. Ik vindt de thee lekker van smaak. Als je van kruidenthee houdt dan zou ik deze zeker eens proberen. Ook geschikt voor kinderen van 0-15 jaar.

Mattisson – Absolute visolie 1000 MG EPA/DHA35/35%

Sinds een tijdje gebruik ik dagelijks visolie capsules als toevoeging bij mijn voeding. Aangezien ik mede moet letten op mijn voeding voor het behouden van een gezonde cholesterol waarde. Visolie capsules zijn daarom handig om genoeg omega-3 binnen te krijgen. Met deze pot ben ik dan ook ontzettend blij, aangezien mijn andere al bijna op was.
Zitten er producten in de Jouwbox waar jij nieuwsgierig naar bent geworden? Misschien zou jij juist wel van een bepaalde product een review lezen op mijn blog. Laat het mijn gerust weten in de reacties. Ik ga zeker nog de tandpasta uit testen met de zachte tandenborstel, ik ben hier namelijk ontzettend benieuwd naar wat het voor mijn tanden en mondverzorging zal doen. 
 
Wat is jou favoriete product uit de Ralph Moorman Jouwbox editie 2?
liefs gea van glamview
 
Dit artikel bevat gekregen producten
Advertenties

11 Replies to “Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 2”

  1. Wat leuk om op zo’n manier kennis te maken met nieuwe producten. Ik kende het concept niet, maar t ziet er tof uit!!

    1. Het ziet er mooi uit, maar ik ben nooit zo'n fan van verrassings dozen: als een aantal producten je niet aanspreken is het ineens knap duur ! e

  2. Sinds ik een parfumallergie heb weet ik hoe lastig het is om fijne producten te vinden zonder toevoegingen dus zeker een fijn artikel! 🙂

  3. Tof om te ontdekken, ik kende de helft eigenlijk helemaal niet. Leuke manieren om in aanraking te komen met nieuwigheden

  4. whoah this blog is great i really like studying your articles. Keep up the great work! You already know, a lot of people are searching around for this information, you can help them greatly.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *