Tegenwoordig zijn er veel boxen te verkrijgen die goed gevuld zijn met prachtige producten. Van beauty boxen tot healthy boxen met natuurlijke of biologische afkomst. Ik vindt het idee van een goed gevulde box ontzettend leuk. Het leren kennen van nieuwe producten en/of juist producten die normaal niet snel jouw aandacht trekken. De boxen zijn over het algemeen vrij goedkoop aangeboden, met een inhoud met een groot bedrag aan producten. Van een goedkoop producten tot de meest luxe producten met een hoog prijskaartje. Ik mocht de Ralph Moorman Favourits Jouwboxontvangen met de 12 favorieten van Ralph Moorman. Het is de eerste editie van de Jouwbox, in dit artikel laat ik jullie de inhoud zien door middel van een review. 

De Ralph Moorman favorites box van Jouwbox heeft een inhoud ter waarde van €125 euro. Alle producten in de box zijn natuurlijk, van A-kwaliteit en veel van biologische afkomst. Een unieke box met een prachtige ervaring. In de box zitten 12 producten die geselecteerd zijn op de 5 essentiele pijlers:
* Voeding
* Mond
* Haar
* Huid
* Supplementen 
Ralph Moorman Favourits Jouwbox

In de eerste editie van de Jouwbox Ralph Moorman Favourites zitten de volgende producten:

We Love The Planet – Sweet Serenity 
Natural Heroes – Witch Hazel 
Lovechock – Extra Pure bar 
Traay – Lippenbalsem smaak Appel
Himalaya Magnesium – Puur Natuur
Proche Cosmétiques – Rosalpina & Alpine Herbs Shampoo
Chikko Not Coffee – Golden Milk
Erica – Herbal Styling gel
Oolaboo – Super Foodies Natural White Toothpaste
Sportbay – Mini weerstandsband
Chi – Spirulina 190 Tabletten
Mudmasky – Facial Detox Purifying Recovery 20 ML

Wauw, deze box ziet er veel belovend uit. De meeste producten en merken kende ik echter ook nog niet. Een fijn moment om kennis te maken met deze prachtige producten uit de Jouwbox. Het is leuk om voor jezelf te bestellen of om cadeau te geven aan je moeder of een vriendin.

Ralph Moorman Favourits Jouwbox

Bij het openen voor de box zie ik een aantal flyers en een informatie boekje met informatie van alle producten hierin vermeld. Dit vindt ik fijn aan verrassingsboxen. 
Ralph Moorman Favourits Jouwbox

 

Lovechock – Extra Pure bar €2

Waar ik een grote zwak voor heb is chocolade.  Ik eet het niet veel, maar als ik het eet ga ik het liefst voor een pure chocolade rond de 80% pure cacao. De Lovechock chocolade heb ik eerder van gehoord, maar eigenlijk nooit geprobeerd. Deze pure chocolade bar heeft een cacaoparentage van 94%. Het bevat maar 6 ingrediënten en is gezoet met dadels en verrijkt met een vleugje Lucuma en Vanille.
De extra pure bar is het eerste Lovechock product dat niet is gezoet met kokosbloesemnectar. Een zoetstof die ongeraffineerd is en een lage glycemische index heeft. Het gebruik van de dadels in deze extra pure bar is niet alleen om er een heerlijke smaak aan te brengen, ze bevatten ook van nature veel vezels en antioxidanten. De chocolade bar is daarin tegen glutenvrij, diary free en vegan. 
Ralph Moorman Favourits Jouwbox

Oolaboo – Super Foodies Natural White Toothpaste €6,95

Een tandpasta die 100% veganistisch en glutenvrij is en is ontwikkeld voor het effectief reinigen van tanden en tandvlees. Het heeft niet een typische mint smaak, maar is verrijkt met limoensmaak. Het merk Oolaboo gebruikt daarin tegen ook geen schadelijke ingrediënten als SLS en fluoride. Ze gebruiken als alternatief hydroxyapatiet, een lichaamseigen mineraal waaruit onze tanden zijn opgebouwd. Het zou zorgen voor helder, sterker en een gladder tand oppervlak. 
Organische kokosolie werkt als een natuurlijke reiniger en maakt de tanden witter. De natuurlijke samenstelling zorgt voor een antibacteriële werking, versterkt de tanden en gaat tandbederf tegen en voorkomt ontstoken tandvlees. Niet alleen geschikt voor volwassen, ook voor de kleinsten.

Ralph Moorman Favourits Jouwbox

 

Himalaya Magnesium – Puur Natuur €16,95

Een 100% zuivere en natuurlijke lichaams identieke magnesium. Kan worden toegediend via de huid. Het helpt om zowel fysiek als emotioneel super gezond te blijven. Het kan worden gebruikt bij inspanning, vermoeidheid, hoofdpijn, menstruatieklachten, depressie, artritis, reuma, spierpijn etc.  Himalaya Magnesium bevat nog alle belangrijke mineralen en spoorelementen. De basis van de magnesiumolie is zuiver bronwater. Himalaya Magnesium heeft een extreem hoge biologische beschikbaarheid waar door de opname via de huid of oraal ingenomen snel en effectief is. 

 

Ralph Moorman Favourits Jouwbox

SportBay – Mini weerstandsband €7,95

Een weerstandsband was ik al een poos ontzettend nieuwsgierig naar. Het is een ideale band om te gebruiken tijdens je training om naar een hoger niveau te trainen. Ze zijn te gebruiken bij krachttraining, been en bil trainingen, yoga en cross fit. De Sportbay mini weerstandsband is blauw van kleur.
Ralph Moorman Favourits Jouwbox

 

Traay – Lippenbalsem smaak appel €3,99.

Deze lippenbalsem bestaat uit natuurlijke ingrediënten, zoals bijenwas, zonnebloemolie en abrikozenpitolie. Daarnaast heeft het een toevoeging van biologische fairtrade honing van De Traay. Het is een zachte lippenbalsem die hydrateren werkt en de lippen verzorgd. Door de appelextract geeft het een milde frisse en fruitige appel smaak. De lippenbalsem heeft de BDIH gecertificeerd keurmerk voor natuurlijke cosmetica. 

 

Ralph Moorman Favourits Jouwbox

Mudmasky – Facial Detox Purifying Recovery 20 ML €23,-

Het Mudmasky merk is in Amerika razend populair. Dit masker is gebaseerd op verse, natuurlijke ingrediënten. Ideaal om je gezicht een goede reiniging te geven. Het masker helpt om je huid te ontdoen van toxinen en bacteriën, zonder je huid kurkdroog te maken. Belangrijk is om de beschrijving goed door te nemen op de achter kant en een patch test te doen. 
Ralph Moorman Favourits Jouwbox

Chikko Not Coffee – Golden Milk €6,95

Met deze kruidenmix kun je heel eenvoudig een Golden Milk maken, of ook wel een chai tea achtige drank. Deze gezonde drank heeft een belangrijk ingrediënt namelijk Kurkuma. Kurkuma heeft een helende werking en is al eeuwen lang onderdeel van de Ayurveda geneeskunde. Dit is een holistische volledig natuurlijke benadering die zijn oorsprong vindt in India.  
Naast Kurkuma bevat deze kruidenmix ook kaneel, gember, kardemom en zwarte peper. Geen suiker, melkpoeder of andere rare ingrediënten. Het drankje is klaar te maken met jouw favoriete melk, zoals koemelk of plantaardige melk. Het is ook lekker om nog thee of kokosolie toe te voegen. 
Ralph Moorman Favourits Jouwbox

 

We Love The Planet – Sweet Serenity €11,50

Deze deodorant bestaat 100% uit natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen synthetische stoffen en aluminium aan toegevoegd waardoor de deodorant niet schadelijk is voor je lichaam. De natuurlijke ingrediënten werken verzachtend en hydraterend. Het is een zachte crème die snel wordt opgenomen door de huid, daarnaast verstopt het de poriën niet. Het helpt je fris te blijven. 

Elke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht maakt. De baking soda zorgt voor en ontgeurende werking. Het neutraliseert op natuurlijke wijze geurtjes. Iedere deodorant kent een eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke parfums. De ‘ Sweet Serenity’  heeft een subtiele geur van rozenolie met honing en zachte kruiden.

 

Ralph Moorman Favourits Jouwbox

Naturel Heroes – Witch Hazel €6,99

De toverhazelaar (witch hazel) werd eeuwen lang gebruikt door de indianen. Tegenwoordig wordt het destillaat van de witch hazel op de huid. Witch hazel versterkt de huid door de samentrekkende werking verfijn je de poriën, waardoor mee-eters en puistjes minder kans krijgen. Je krijgt hier door een mooie egale huid. Daarnaast maakt het je huid strakker en verhelpt de fijne lijntjes en zichtbare adertjes te verhelpen. 
De Witch Hazel gebruik je als toner op een gereinigde huid, voor het aanbrengen van je huidverzorging of make-up. Voor zichtbare adertjes kun je het product gebruiken door het te mengen met een bodylotion en dit aan te brengen op je benen. 
Ralph Moorman Favourits Jouwbox

Erica – Herbal Styling Gel €6,95

De Erica styling serie is 100% natuurlijk en Cosmos gecertificeerd. De producten zijn van hoge kwaliteit. Het haar is gefixeerd en voelt stevig aan. De gel bevat o.a. aloë vera, venkel, pepermunt, maretak en hop. 
Ralph Moorman Favourits Jouwbox

Proche Cosmétiques – Rosalpina en Alpina Herba Shampoo €11,-

Delicate shampoo voor gezond en sterk haar. De alpenkruiden rododendron, salie, tijm, mugo den en cembra den hebben een zeer zacht effect op de hoofdhuid. Ze zorgen voor gezond haar met een schitterende glans. Een ideale shampoo voor dagelijks gebruik zoal voor volwassen als kinderen. Voor de mannen met een baard is deze shampoo ook ideaal in gebruik. De baard wordt mooi schoon en glanst. 
Deze lijn is natuurlijk en uitsluitend gemaakt met geselecteerde ingrediënten uit gecontroleerde biologische teelt en veilige actieve werkstoffen. Het is gemaakt van plantaardige stamcellen, planten, kruiden en bergwater uit hun eigen regio. Dit maakt Rosalpina tot de meest effectieve ageprotection formule die momenteel beschikbaar is om veroudering van de huid te bestrijden om een 100% natuurlijke manier. 

Wat vindt ik van de eerste editie Ralph Moorman – Favourits  Jouwbox?

Bij het openen van de Jouwbox was ik dol verrast naar de prachtige inhoud van de box. Veel merken kende ik echter nog niet, dat maakte mij nieuwsgierig om meteen een aantal producten te gaan testen. Van andere producten zal ik een uitgebreide review schrijven op mijn blog.
De box is netjes aangekleed met prachtig wit vlooi papier met een kaartje met de logo van Jouwbox. De producten liggen verspreid in de box tussen papieren snippers. Bij de producten zit een boekje bij gevoegd waar alle producten stuk voor stuk in zijn vermeld met informatie. Dit vindt ik altijd prettig aan een box zo dat ik meteen weet waar ik het product voor kan gebruiken als ik het nog niet ken. 
De 5 punten waar Ralph Moorman de producten in de box op heeft geselecteerd, vindt ik een prachtige uitkomst. Vooral Beauty, supplementen en voeding trekken mij de aandacht meteen. Daarnaast vindt ik het fijn dat er aandacht besteed wordt aan duurzame en natuurlijke producten. Geen toegevoegde slechte toegevoegde ingrediënten in de producten.
Mijn favorieten uit de box zijn de Traay lippenbalsem met appel, de Sportbay mini weerstandsband en de Oolaboo Super Foodies Natural White Toothpaste.
De Jouwbox ‘ Ralph Moorman – Favourits ‘ is eenmalig te verkrijgen voor €39,- en is te bestellen op de website van Jouwbox. Editie 1 telt 12 producten van A-kwaliteit geselecteerd door Ralph Moorman met een winkelwaarde van €125,-. De Jouwbox is de ideale cadeau voor jezelf of voor een ander! Gratis verzending.
 
In de box zit een A4 flyer van KOOC om met 25% korting heerlijk gezonde maaltijden te bestellen geïnspireerd door Ralph Moorman. 

Een korte review van aantal producten die heb getest:  

Lovechock – Extra Pure bar

Ik moet eerlijk bekennen dat ik even moest wennen aan de smaak van de Lovechock extra pure bar. Het is echt puur cacao, zelf vindt ik hem niet heel zoet. Daarin tegen denk ik dat ik wennen moet aan de smaak en aan de puurheid van de cacao. Als je echt houd van pure chocolade is dit zeker een aanrader. Daarnaast is het voor mij fijn dat de chocolade bar glutenvrij en diary free is door mijn intoleranties. Een grote pluspunt! 

Oolaboo – Super Foodies Natural White Toothpaste

Ik heb de tandpasta nu een aantal dagen gebruikt. De smaak van de tandpasta is anders dan een normale tandpasta met mint smaak. Het heeft een duidelijke smaak van limoen, wat zeker niet verkeerd is. Ik weet zeker dat je wel van limoen moet houden wil je de tandpasta gebruiken. De tandpasta schuimt ook niet wat een normale tandpasta wel doet. Het reinigt dan tanden prima. Ik kan na een aantal dagen nog niet oordelen of het voor wittere tanden zorgt, maar ben er wel benieuwd naar. Ik zal de tandpasta een langere poos gebruiken. 

Traay – Lippenbalsem smaak appel

Het uiterlijk van de lippenbalsem vindt ik simpel, maar werd er meteen nieuwsgierig naar. De smaak en geur van de lippenbalsem zijn herlijk! De lippenbalsem smeert goed uit over mijn lippen en voelt heerlijk zacht aan. Het plakt niet, wat ik altijd een belangrijk punt vindt van een lippenbalsem. 

SportBay – Mini weerstandsband

Deze weerstandsband ben ik heel blij. Al een poos was ik opzoek naar een, dat maakt dat ik meteen aan de slag ben gegaan om hem te gebruiken bij mijn thuis work-out. Bij bepaalde oefeningen heb ik hem toegepast, ik merk dat het inderdaad zwaarder wordt en het niveau om hoog haalt. Zelf gebruik ik hem het liefst bij squats, de oester, of bij een simpele beweging zoals de been omhoog pulsen, of de baan naar achter of zij liften. Het is een handige sport accessoire waar ik zeker veel gebruik van zal maken. 

Proche Cosmétiques – Rosalpina en Alpina Herba Shampoo

De shampoo heeft een kruidige geur die duidelijk aanwezig is. Tijdens het aanbrengen in het haar schuimt de shampoo goed, wat ik fijn vindt aan een shampoo. Na het uitspoelen van de shampoo, het  drogen en föhnen van mijn haar, merk ik dat mijn haar heerlijk zacht aanvoelt. De kruidige geur van de shampoo blijft aanwezig en ruikt fijn. Door dat ik fijn en dun haar heb merk ik wel dat mijn haar pluizig is en iets droog. 
 
Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk.
Advertenties

2 Replies to “Ralph Moorman Favourits Jouwbox”

  1. Ik heb de box ook ontvangen en vind het een verrassende inhoud! Er zitten echt fijne producten tussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *