Het is tijd om de nieuwe Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox te unboxen! Dit keer is het de 7e editie van de Jouwbox omgetoverd tot een speciale kerstbox. In de Jouwbox zitten 11 producten die door Ralph Moorman & Juglen zwaan zorgvuldig zijn geselecteerd en tevens onder hun persoonlijke favoriet valt. Ik ontving de Jouwbox met een extra product met een waarde van €200 euro. 

De producten zijn natuurlijk en veelal biologisch, glutenvrij en zijn van A-kwaliteit. Er worden bekende merken gebruikt, daarnaast zijn de ingrediënten zorgvuldig gecontroleerd. Er worden vijf essentiële pijlers in de keuze gebruikt die terug komen in elke editie. De producten in de box hebben betrekking op voeding, mondverzorging, haarverzorging, huidverzorging en suppletie.

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox | Kerst editie 7#

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox | Kerst editie 7#

De Jouwbox kan eenmalig worden aangeschaft voor €49 euro of kies voor de member box met abonnement voor €39 euro. Je ontvangt bij de member box een 12e product in de box die samen op dit moment een waarde heeft van €200. Zonder de 12e product heeft de Jouwbox een waarde van €175 euro. Wil je een abonnement stop zetten? Dan is dat op elk moment mogelijk!

De Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox editie 7 heeft een speciale kersttint. De Jouwbox komt in de wel bekende witte kartonen doos met groene letters. Bij het openen lijkt het net een cadeau! Ik zie een mooie kerst foto van Ralph Moorman, Juglen Zwaan en Tim Hortensius, met rood papier en twee witte linten geknoopt tot een mooie strik. Hallo Feestdagen!

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox | Kerst editie 7#

Floky – Zwart knoflook gepeld | €4,69

Van zwarte knoflook had ik eerder niet gehoord. Het is een biologische knoflook die 40 dagen wordt verwarmt in de oven waardoor het fermenteert. Door deze techniek worden de knoflook teentjes, zwart, zacht en heerlijk zoet. Het is niet te vergelijken met de normale knoflook, de smaak is totaal anders. De geur van de knoflook is verdwenen, waardoor het niet opvalt dat je knoflook hebt gegeten. Ze zijn voor gepeld en daarom makkelijk te gebruiken. Het is tevens te eten als snack of te gebruiken door een gerecht.

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox | Kerst editie 7#

Natural Temptation – My Golden Star Thee | €3,49

Als echte thee liefhebber is de biologische kuidenthee van Natural Temptation een mooie toevoeging in de Jouwbox. Het is een kruidenthee met geelwortel (kurkuma) en specerijen zoals gember en laos. Wat deze spicy kruidenthee uniek maakt is de frisse accent van limoen. Kurkuma heeft veel gezonde eigenschappen. Het zit in een mooi goud met paars doosje. Op de zijkant zit een tag waar een lieve tekst op geschreven kan worden. Een leuke toevoeging die niet bij elk merk voorbij komt.

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox | Kerst editie 7#

By Kelsha – Matte Liquid Lipstick | €14,95

De Matte Liquid Lipstick van Kelsha komt uit de “Get ready to turn heads” collectie. De matte liquid lipsticks hebben een hoge intensiteit aan pigmentie. Ze zijn longlasting, waterproof en zorgen voor de perfecte matte lippen. Het fijn aan de matte liquid lipsticks zijn de hydraterende ingrediënten, die zorgen voor een comfortabel en zijde zacht gevoel op de lippen. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik heb de By Kelsha Matte Lipstick in Excuse me? ontvangen. Een donker paars/bordeaux kleur.

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox | Kerst editie 7#

Vitals – Concentrace 50 ML | €13,95

Concentrace bestaat uit een speciaal zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake. Het water bevat van nature een hoog gehalte magnesium. Magnesium is goed voor de spieren en speelt een rol bij de energieproductie. Het kan helpen bij vermoeidheid, concentratievermogen en het geheugen.

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox | Kerst editie 7#

Piroche Cosmetiques – Body Oil Vanilla 100 ML | €21

Een body olie met een heerlijke geur van vanille. De olie is geschikt voor iedere huidtype, vooral voor de droge en rijpe huid. De body olie is hydraterend  en geeft een fluweelzachte huid. De olie is ook goed te gebruiken als massageolie, trekt snel in de huid en laat geen vette laag achter.

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox | Kerst editie 7#

MUDMASKY -Leave-Me-On Winter Mask | €49

De Leave-Me-On Winter Mask is ideaal om te gebruiken in het najaar en winter. Tijdens deze periode kan onze huid droog aanvoelen, schilferig of zelf barsten. Het gebruik van hydraterende producten is dan een must. De MUDMASKY Leave-Me-On Winter Mask kan na het douchen direct op de huid worden aangebracht. Het hoeft niet afgespoeld te worden. De ingrediënten voeden, beschermen, verzorgen en hydrateerd de huid tegen de kou. De huid voelt heerlijk zacht en gezond aan.

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox | Kerst editie 7#

Melvita – 100% puur natuur biologische klaverhoning | €3,99

Voor de honing vliegen de bijen op velden rond, vol met witte en roze klaverbloemen. Om een heerlijk zachte honing textuur te krijgen wordt de honing voor lange tijd geroerd op een koude temperatuur. Melvita heeft een fluweelzachte honing met een heerlijk zachte en zoete smaak.

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox | Kerst editie 7#

Latzimas – Biologische olijfolie | €6,95

De Latimas biologische olijfolie is van topkwaliteit en komt uit Kreta. Hier hebben ze de beroemde Koreneiki olijven waar de olijfolie van wordt gemaakt. De olie word koudgeperst en niet geraffineerd. Ze blijven de waardevolle stoffen behouden die er anders uitgefilterd zouden worden. Het zorgt voor een zachte smaak. Er worden bij de productie proces geen plastic of kunststof betrokken.

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox | Kerst editie 7#

Erica – Zilver-Deo Mild 50 ML | €6,95

De Erica Zilver-Deo mild ondersteunt de natuurlijke functies van de huid, zonder aluin. Het is een pure deo die natuurlijk werkt tegen geurvormende bacteriën. Het heeft een subtiele geur en zorgt voor een fris gevoel. De Zilver-Deo Mild bevat geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen, PEG en paraffineolie.

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox | Kerst editie 7#

Maybeauty – Body Scrub 220 gram | €25

Een heerlijke bodyscrub met een ruikende mix van koffiebonen en koudgeperste kokosolie die de huid exfolieert en hydrateerd. Het verwijderd dode huidcellen, stimuleert de bloedcirculatie en pakt puistjes, littekens en vlekjes aan.

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox | Kerst editie 7#

Extra: Suit Matters – Bakuchiol 30 ML | €24,50

Suit Matters heeft met dit product de perfecte alternatief voor de bekende huidverbeterende stof Retinol. Retinol heeft een verjongend effect op de huid. Het is rijk aan antioxidanten, werkt ontstekingsremmend en geschikt voor de gevoelige huid. Breng het aan op de gereinigde huid in de avond. Er zijn maar een paar druppels nodig.

Conclusie

Ik vind het ontzettend leuk dat de editie 7 van de Jouwbox samen is gesteld door twee personen, namelijk Ralph Moorman & Juglen Zwaan. Het is een echte kerstcadeau om uit te pakken. Het zit vol met leuke producten van verschillende merken. Sommige merken kende ik echter al door vorige edities van de Jouwbox, anderen zijn nieuw voor mij. Het product die mij het meest heeft verrast is de zwarte knoflook. Ik had er nog niet eerder van gehoord, maar vind het ontzettend bijzonder om eens te gebruiken. De Jouwbox is goed samengesteld met de vijf pijlers die elke editie terug komen. Van iedere pijler zit er in deze box weer top producten. Leuk dat de mannen ook hebben gekozen voor een matte liquid lipstick in de box. Ik vind het een leuke toevoegen voor een mooie kerst make-up look voor dit jaar. Ik bent blij met de mooie inhoud. Well done, voor deze leuke en gezonde samenstelling!

Welk product uit de Jouwbox doet jouw verrassen?
 
liefs gea van glamview
Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review. 
Advertenties

7 Replies to “Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst editie 7”

  1. Waaaauw! Wat een bijzondere box. Ik vind letterlijk elk product aantrekkelijk. Al is de knoflook toch het meest verrassend. Ik heb daar al vaker van gehoord, maar heb het zelf nog nooit gebruikt. Interessant!

    1. Ja het is zeker een bijzondere box 🙂 Er zitten zoveel leuke dingen in. Ik ben zelf ook benieuwd naar de knoflook. Binnenkort maar eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *