Contact en samenwerking

Vragen?

Heeft u eventuele vragen, tips of opmerkingen? Dan kunt u altijd contact opnemen met mij, via info@glamview.nl of via mijn social media kanalen.

Bloggers

Lijkt het jou leuk om met mij te samenwerken? Heb jij een leuk idee voor een samenwerking voor een artikel of video? Of lijkt het jou leuk om en gast artikel te schrijven voor mijn blog? Stuur je reden en/of motivatie naar het e-mail adres: info@glamview.nl. Samen kunnen wij kijken naar de eventuele mogelijkheden.

Voor bedrijven / webshops / persbureau’s etc.

Heeft uw bedrijf interesse in een samenwerking met mijn blog? Ik sta open voor interessante suggesties en leuke samenwerkingen. U kunt denken aan adverteren, product review of promoten.

Mijn mening zal echter altijd eerlijk zijn. Voor mijn blog ben ik dan ook benieuwd naar de nieuwste berichten, trends, producten of materialen die aansluiten bij de onderwerpen van mijn blog.

Onderwerpen die dagelijks aanbod komen op Glamview: Fashion, beauty, lifestyle, (gezonde) voeding, reizen, het ouderschap en persoonlijke artikelen. U kunt contact met mij opnemen via het e-mail adres info@glamview.nl. (zie ook mijn disclaimer)


Toesturen

Ik sta open voor het ontvangen van persberichten die in de categorie beauty, lifestyle, fashion, ouderschap, gezonde voeding en recepten, reizen en interieur. Dat betekend dat er een breed aanbod is op mijn blog. Mocht je een product vrijblijvend op willen sturen dan kan dat naar onderstaand postadres.

Glamview
Sloep 136
9732 CH Groningen

Let op, dit is geen bezoekadres!
Eventueel kunt u voor meer informatie contact met mij opnemen via het e-mail adres info@glamview.nl


Een aantal samenwerkingen heb ik gehad met:

Esprit, Hunkemöller, Sans-online, My Jewellery, Lascana, Protest, Otto, Intersport, Lucardi, Duifhuizen tassen en koffers, Brandfield, Jouwbox, Jumbo Supermarkten, Albert Heijn, Hellofresh, Thermen Bussloo, Brabantia, Grando Keukens, FBTO, Vichy, Salcura, Kneipp, Solligne, Beautytasting, tastea, Orangefit etc.


KVK nummer: 82490562
BTW nummer: NL003690784B85
E-mail: info@glamview.nl


Social media:
Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin |

liefs gea van glamview