Hunkemöller komt met de prachtige nieuwe collectie Ann-Kathrin Götze Hunkemöller in samenwerking met het Duitse model en influencer Ann-Kathrin Götze. Ann-Kathrin Götze is vanaf het begin betrokken geweest bij alle ontwerpen van haar nieuwe Ann-Kathrin Götze Hunkemöller collectie, en nam als uitgangspunt haar favoriete desert rose. Het resultaat mag er zijn, het is een prachtige vrouwelijke en speelse collectie geworden. Van de nieuwe collectie ontving ik van Hunkemöller een verrassingspakket met allemaal prachtige items uit de nieuwe Ann-Kathrin Götze Hunkemöller collectie.

Ann-Kathrin Götze Hunkemöller

In de collectie is gebruik gemaakt van speciale materialen, nieuwe shapes en cut-outs, een mix van modern en sexy. Ann-Kathrin haar liefde voor bloemen is terug te vinden in een van haar favoriete items, namelijk de kimono met bloemenprint. Voor de collectie is gebruik gemaakt van veel kant en een verleidelijk kleurenpallet gecombineerd met accentkleuren waaronder een geheel nieuwe toevoeging. Deep cherry berry, een kleur die elke huidskleur flatteert.

Ann-Kathrin Götze Hunkemöller aanbeeld
Ann-Kathrin Götze Hunkemöller Aanbeeld
Hunkemöller heeft daarnaast nieuwe pasvormen toegevoegd aan de collectie, waaronder een long-line bh met push up, de balcony paden Cassia. Het mini korset heeft een verleidelijk uitstraling, een jarretelgordel een geeft een jaren 50 gevoel. Net als de speelse gebruik van stippen die terug te vinden zijn in de collectie.

Lingerie is een van mijn DNA en een mooie set maakt dat je veel zelfvertrouwen hebt en je goed voelt. De samenwerking met Hunkemöller voelt heel logisch. Ze zijn specialist van de lingerie. Vanaf de start voelde het goed, onze visie over elegantie en zelfverzekerdheid is hetzelfde, net als de eisen op het gebied van kwaliteit en inclusiviteit.  aldus Ann-Kathrin.

Ann-Kathrin Götze Hunkemöller aanbeeld


Voor mij was het een grote verrassing wat er in het pakket zou zitten. Ik wist alleen dat het van de Ann-Kathrin Götze Hunkemöller collectie zou zijn. Bij het openen van het pakket werd ik meteen dol blij. Wat een prachtige items! Het eerste wat mij opviel was de bekende bloemenprint waar Ann-Kathrin voor heeft gekozen met haar favoriete bloem. Daarnaast de sexy kant en satijn van de lingerie. Ik heb in totaal twee lingerie setjes ontvangen, een kimono en een satijnen broek. De kwaliteit van de collectie is net als ik van Hunkemöller gewent ben, goed! Een fijne zachte en dikke stof, mooi afgewerkt en het ziet er prachtig uit!

Zwart met roze brallete & string

Stiekem is deze lingerie set mijn favoriet. Het bevat een Bralette en een bijpassende string. De stof is van zwart en roze satijn, zwarte stippen en een afwerking met zwart kant. De zwart en roze kleuren vind ik prachtige bij elkaar passen, daarnaast de stippen die ze uit koos voor de collectie maakt het setje hellemaal af. Een zwarte lingerie set met bij passende string vind ik altijd een sexy uitstraling geven.

Lees ook: Hunkemöller Cosy Collection voor alle dames en je hond!

Ann-Kathrin Götze Hunkemöller Roze lingerie

Licht roze bralette & high waist hipster

Deze lingerie set heeft een rustige uitstraling. Gemaakt van prachtige roze kant en een detail van een dikke satijnen band aan de onderkant van de bralette en aan de bovenkant van de high waist hipster. Het broekje valt hoger waardoor je kan denken aan de jaren 50 stijl. Helaas doet het high waist effect niet veel goeds voor mijn lichaam, maar ik weet zeker dat het prachtig kan staan bij iemand anders. Ik vind het zeer leuk bedacht om de jaren 50 trend terug te brengen in de collectie. De bralette daar in tegen zit heerlijk, de lichte roze kleur vind ik prachtig!

Ann-Kathrin Götze Hunkemöller Kimono

Kimono & broek met bloemenprint

De kimono en de broeken hebben een prachtige bloemenprint. Ze zijn beide gemaakt van en mooie en vooral zachte satijnen stof. De paarse kleur met de witte bloemenprint vind ik prachtig gekozen, een mooie combinatie. De kimono kan worden bevestigd met een bijpassende paarse lint die om de middel kan worden gestrikt. Mooi te dragen in combinatie met de lingerie sets of juist als comfy wear door het samen met de broek te combineren.

Liefs, Gea

Dit artikel betreft een samenwerking

11 Replies to “Nieuwe Ann-Kathrin Götze Hunkemöller collectie”

  1. Oh! Wauw! Wat een super leuk verrassingspakket. Vooral van de bralettes ben ik fan. Die zitten ook altijd zo gemakkelijk. Heerlijk!

    1. Ja ze hebben een leuk pakket samen gesteld, vind het leuke items. Bralletes zitten inderdaad heel fijn vooral nu met die warme dagen vind ik beugel bh's vervelend zitten. Dan is dit echt een uitkomst.

  2. Mijn reactie was niet binnen gekomen de eerste keer, dus ik probeer het nog een keer. Wat een prachtige collectie is dit! Heb het zitten bekijken op de website van Hunkemoller en vind de kimono maar ook de bralettes erg mooi. Gaaf dat je dit mocht ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *