De Eucerin Sun Protection met SPF 30 Oil Control is een zonnebrandcreme speciaal voor het gezicht. Het is speciaal ontwikkeld voor de vette en acné-gevoelige huid. Nu heb ik niet veel acné op mijn gezicht, maar wel een gevoelige huid die best vet kan zijn, waardoor er onzuiverheden kunnen optreden in mijn gezicht. Heb jij een acné, een vette of juist een gevoelige huid? Dan is de Eucerin Sun Protection SPF 30 Oil Control iets voor jou. Lees je mee?

Eucerin Sun Protection 

Eucerin Sun Gel-creme Oil Control dry Touch SPF 30 is een hoge zonnebescherming voor het gezicht, speciaal voor de specifieke behoeften van de vette en acnegevoelige huid. Deze geavanceerde technologie biedt doeltreffende bescherming tegen schadelijke invloeden van de zon en bevat actieve ingrediënten om de huidconditie te verbeteren. Het product bevat zeer effectief UVA/UVB filter systeem voor een betrouwbare bescherming. Conform de richtlijnen van de Europese commissie voor Cosmetica Europa.

Eucerin Sun protection Oil control

De formule bevat daarnaast ook een unieke biologische celbescherming, met een combinatie van Licochalcone A en Gltycyrrhetinezuur. Licochalzone A is afkomstig uit de zoethuidwortel en is een anti-oxidant en ontstekingsremmend ingrediënt dat de cellen beschermt tegen vrije radicalen. Glycyrrhetinezuur ondersteunt het bescherming – en herstelmechanisme van het huideigen DNA.

Eucerin Sun protection Oil control

Talgregulerende L-Carnitine, een van aminozuur afgeleide en matterende vetabsorberende pigmenten wordt gecombineerd in de speciaal ontwikkelde Oil Control-technologie van de formule. Samen laten ze een direct en langdurige matterende finish achter, zelfs in vochtige klimaten. Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch SPF 30 is zonder parfum en is niet-comedogeen. Het is geschikt als ideale basis voor make-up.

Door mijn lichte huidskleur ben ik normaal gesproken best snel verbrand op de dagen met volop zon. Aangezien ik later dit jaar pas op vakantie ga, heb ik de Eucerin Sun Protection SPF 30 Oil Control in Nederland getest rond een temperatuur van 27 graden. De zonnebrandcremè heb ik getest op mijn gezicht. Als mijn gezicht verbrand door de zon dan is dat meestal op mijn voorhoofd en neus. Ik was daarom ook heel benieuwd of de zonnebrandcremè voor mijn gezichtshuid zou werken.

Ik gebruikte twee kleine pompjes van het product op mijn huid. Ik smeer het graag goed op een goede huidbescherming te hebben. Het zou eventueel ook met èèn pompje kunnen. De geur van de zonnebrandcremè is te vergelijken net als de andere zonnebrandcremès. Dan wel de melk achtige varianten. De zonnebrandcremè heeft een pompflacon waardoor het product makkelijk is in gebruik. Bij het op smeren van mijn huid voelt het prettig aan en fijn om aan te brengen. De zonnebrandcremè droogt mat op waardoor er ook geen vette laag achterblijft op de huid. Dit vind ik zeker prettig aan deze zonnebrandcremè.

Eucerin Sun protection Oil control substantie

Na een aantal minuten merk ik dat het een soort hydratatie heeft gegeven. Mijn huid voelt niet droog aan. Ik kan zeggen dat het een fijne zonnebrandcremè is, vooral omdat het niet een vettig laagje achterlaat waar ik echt niet van houdt. Dat vind ik al een pluspunt. Ook ben ik niet verbrand tijdens het zonnen. Het heeft daarom een goede huidverzorging gegeven die ik nodig had tijdens het zonnen. Ook heb ik geen onzuiverheden gekregen, wat meestal snel gebeurd bij mij met zonnebrandcremè.

Aangezien de Eucerin Sun Protection SPF 30 Oil Control bevat 50 ML bevat, mag de zonnebrandcremè mee in je handbagage op vakantie, ook is het een handig formaat om mee te nemen in je handtas. Deze gaat zeker mee op vakantie dit jaar!

Welke verzorging vind jij belangrijk tijdens het zonnen?
liefs gea van glamview 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.

Advertenties

3 Replies to “Eucerin Sun Protection SPF 30 Oil Control”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *