Via de webshop Kayasieraden heb ik een gouden ketting laten graveren met naam van onze zoon. Vorige maand is onze lieve zoon Julius geboren. Een bijzonder, maar vooral prachtig moment om aan terug te denken. Het leek mij leuk om een persoonlijk artikel hier van te maken. Ik heb gekozen voor de gouden ketting KayaSieraden “Elegant Bar” een te leuke cadeau voor mama.

Gouden ketting Kayasieraden

Kayasieraden is een webshop met een breed assortiment aan sierraden. Kettingen, armbanden, bedeltjes, kindersieraden, mama (&kind), of een cadeau voor een bepaalde gelegenheid of persoon. Met de keuze aan zilveren, gouden of rosé gouden sierraden, eventueel met steentjes en/of de keuze om een boodschap of naam te laten graveren. Ik heb gekozen voor een gouden ketting.
Elegant Bar 18 karaat gouden ketting KayaSieraden

Elegant Bar gegraveerde gouden ketting Kayasieraden

Ik heb gekozen voor de naamketting Elegant Bar. Het is een prachtige gouden ketting met een elegant staafje, verkrijgbaar in een dames en kindermaat. Een prachtige staafje met vier zijden, eventueel waar naar jou wens een boodschap of naam op kan worden gegraveerd. De keuze kan worden gemaakt voor sterling zilver,18 karaat goud verguld of rosé goud verguld. Het staafje is 3 cm lang, stevig en niet hol van binnen.

Elegant bar 18 karaat gouden ketting KayaSieraden

De ketting heb ik gekozen in 18 karaat goud verguld in een damesmaat. Ik vindt dat persoonlijk altijd heel mooi staan. Het staafje heb ik laten graveren met de gehele naam van onze zoon: ‘Julius Jort Julian’, met op een andere zijde zijn geboortedatum. Geschreven in mooie kleine letters en cijfers. Bij het bestellen van het sierraad zijn deze opties allemaal aan te geven.

Elegant bar 18 karaat gouden ketting KayaSieraden

Service Kayasieraden

Ik had de ketting de volgende dag al in huis! Een goede service dus. Bij het openen van het pakket kwam er een klein schattig roze doosje te voorschijn met witte stippen en een strikje. Een cadeau om uit te mogen pakken. Het resultaat is prachtig geworden! De letters en cijfers staan mooi op het staafje, de ketting glanst mooi en kan zeker opmerken dat het staafje niet hol is. Fijne kwaliteit sieraden. De maat van de ketting is goed, prima lengte. Bij het sierraad wordt een wenskaartje en zilverpoets doekje geleverd. Ik ben blij met het resultaat. 

Wil jij ook z’n mooie ketting of armband laten maken? Het fijne is dat KAYA per sierraad een bedrag doneert aan een kind in Gambia, zodat hij of zij daar naar school kan (mvo erkend). 

Elegant Bar 18 karaat gouden ketting KayaSieraden

Wat vind jij van een persoonlijk sierraad?

liefs gea van glamview

Dit artikel bevat gekregen producten.
Advertenties

9 Replies to “Elegant Bar 18 karaat gouden ketting KayaSieraden”

  1. Wat een prachtig sieraad en speciaal zo met de naam van je zoon. Hier een armband met de namen van mijn zonen.

  2. Oh wauw wat mooi! Ik heb zelf een zilveren schakelarmbandje om die gegraveerd is met mijn naam en in de hoek een grote vrachtwagen ( ik ben chauffeur) ik hou van zulke gepersonaliseerde dingen

  3. Wauw wat een mooie ketting en een tastbare herinnering aan de geboorte van jullie kleine! Het lijkt mij zelf prachtig om zoiets tastbaars te kunnen dragen wanneer onze kleine meisje er eindelijk is. Het blijft toch bijzonder zo'n wondertje. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *