Ziaja BB Creme voor de normale tot droge en gevoelige huid

Draag jij tijdens warme dagen een foundation? Ik merk aan mezelf dat ik bij een hogere temperatuur voorkeur heb voor een subtiele en luchtige tint op mijn gezicht. Op het moment gebruik ik de Ziaja BB Creme en ik ben verrast! Het merk kende ik echter al, ik heb namelijk al meerdere reviews geschreven. Lees mee, en kom er achter wat mijn bevindingen zijn over de Ziaja BB Creme.

Ziaja BB Creme

De BB creme is speciaal ontwikkeld voor de normale tot droge en gevoelige huid. Deze past prima bij mijn huidtype. Ik heb een gemengde huidtype die gevoelig is, mijn T-zone daarin tegen is vaak droog en de rest juist vet. De Ziaja BB creme heeft SPF 15 en een prima vervanging voor een foundation. Het bied hydratatie, regenereert, egaliserend en verzacht de huid. Ik ben benieuwd naar het resultaat op mijn huid.

Ziaja BB Creme met spf 15

Ziaja BB Creme substantie

Conclusie

 • Voor het gebruik van de BB Creme
  Eerst heb ik mijn huid goed gereinigd, waardoor o.a. de roodheid ontstaat op mijn gezicht. Ik vind het niet storend, maar een kleine egale tint staat mooier. Met mijn vingers breng ik de Ziaja BB Creme aan en verdeel het over de oppervlakte van mijn gezicht. Om het goed in te blenden gebruik ik een beauty blender om tevens goed bij de hoekjes te komen.
 • Na het gebruik van de BB Creme
  Met de beauty blender kom ik beter in alle hoekjes, tevens dep ik voorzichtig de BB creme uit op mijn huid. Er is wel degelijk verschil te zien, maar het geeft een andere dekking dan een foundation. Echter wist ik al dat een BB Creme luchtiger is en een kleine tint geeft.Voor mij is dit een prima oplossing tijdens de warme dagen. Mijn huid ziet er tot zover egaal uit en de roodheid in mijn gezicht is niet meer te zien. De Ziaja BB Creme maakt mijn huid voelbaar zacht en maakt het totaal niet droog. Ook de geur ruikt aangenaam, omschreven als een typische creme geur. Ik heb gekozen voor de kleur ” Light Tone “, Een prima match voor mij.

Before

Ziaja BB creme before
After

Ziaja BB creme after
Verkrijgbaarheid

De Ziaja BB Creme voor de normale, tot droge en gevoelige huid “Light Tone”  kost €3,63 voor 50 ML. Ben je opzoek naar een andere BB Creme of een andere tint? Bekijk de website van Ziaja.

 

Gebruik jij liever een foundation of een BB creme?

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

You May Also Like

12 Comments

 1. Nicole Orriëns

  Ik heb een vochtarme en gevoelige huid, dus dit is misschien wel wat voor mij. Ik gebruik geen van tweeën: geen foundation en geen BB creme.

 2. Jasmina

  Jij staat je wel goed,heel natuurlijk ook

  1. Glamview

   Bedankt Jasmina, leuk om te horen. Het is inderdaad een mooie natuurlijke kleur, fijn voor tijdens de warme dagen

 3. Lodi

  Ik gebruik eigenlijk nooit een foundation, maar Ziaja ken ik wel en ik vind de producten ( ik heb een bodylotion en dag crème) echt heel fijn, mooie prijzen voor hele goede producten.

  1. Glamview

   Ze hebben inderdaad een ruim assortiment aan producten, ontzettend fijn! De prijzen zijn inderdaad echt prima te doen.

 4. Wanda

  Misschien dat ik dit ook eens moet proberen, want juist in de zomer kan mijn huid wel iets extra’s gebruiken en dit is ook nog eens goed betaalbaar.

 5. Tessa

  Ik gebruik meestal foundation. Op dagen dat ik minder dekking wil, kies ik voor een cc cream of een poeder foundation

 6. Frederique

  Ik draag nooit foundation, nou ja sinds ik 20er was. Toen deed ik het wel voor feestjes ofzo. Misschien weer eens proberen, het is toch wel mooi als het goed aangebracht is.

 7. Melanie Hoogvliet

  hmm dit ziet er wel uit als iets voor mij en wat een fijne en duidelijke blog.

 8. rachel

  ik gebruik geen bb cream of foundation dus kan er niet veel over mee praten. je hebt wel een duidelijke omschrijving gegeven

  1. Glamview

   Hey rachel, Wat een fijn compliment, dankjewel

 9. Babs

  Liever een BB cream en deze ziet er heel goed uit! Ook de prijs!

Leave a Reply