Draag jij tijdens warme dagen een foundation? Ik merk aan mezelf dat ik bij een hogere temperatuur voorkeur heb voor een subtiele en luchtige tint op mijn gezicht. Op het moment gebruik ik de Ziaja BB Crème en ik ben verrast! Het merk kende ik echter al, ik heb namelijk al meerdere reviews geschreven. Lees mee, en kom er achter wat mijn bevindingen zijn over de Ziaja BB Crème.

Ziaja BB Crème

De BB Crème is speciaal ontwikkeld voor de normale tot droge en gevoelige huid. Deze past prima bij mijn huidtype. Ik heb een gemengde huidtype die gevoelig is, mijn T-zone daarin tegen is vaak droog en de rest juist vet. De Ziaja BB Crème heeft SPF 15 en een prima vervanging voor een foundation. Het bied hydratatie, regenereert, egaliserend en verzacht de huid. Ik ben benieuwd naar het resultaat op mijn huid.

Ziaja BB Creme met spf 15

Ziaja BB Creme substantie

  • Voor het gebruik van de BB Crème
    Eerst heb ik mijn huid goed gereinigd, waardoor o.a. de roodheid ontstaat op mijn gezicht. Ik vind het niet storend, maar een kleine egale tint staat mooier. Met mijn vingers breng ik de Ziaja BB Crème aan en verdeel het over de oppervlakte van mijn gezicht. Om het goed in te blenden gebruik ik een beauty blender om tevens goed bij de hoekjes te komen.
  • Na het gebruik van de BB Crème
    Met de beauty blender kom ik beter in alle hoekjes, tevens dep ik voorzichtig de BB Crème uit op mijn huid. Er is wel degelijk verschil te zien, maar het geeft een andere dekking dan een foundation. Echter wist ik al dat een BB Crème luchtiger is en een kleine tint geeft. Voor mij is dit een prima oplossing tijdens de warme dagen. Mijn huid ziet er tot zover egaal uit en de roodheid in mijn gezicht is niet meer te zien. De Ziaja BB Crème maakt mijn huid voelbaar zacht en maakt het totaal niet droog. Ook de geur ruikt aangenaam, omschreven als een typische crème geur. Ik heb gekozen voor de kleur ” Light Tone “, Een prima match voor mij.

Ziaja BB creme before Ziaja BB creme after

De Ziaja BB Crème  voor de normale, tot droge en gevoelige huid “Light Tone”  kost €3,63 voor 50 ML. Ben je opzoek naar een andere BB Crème of een andere tint? Bekijk de website van Ziaja.

Gebruik jij liever een foundation of een BB Crème ?

liefs gea van glamview

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

12 Replies to “Ziaja BB Crème voor de normale tot droge en gevoelige huid”

  1. Ik gebruik eigenlijk nooit een foundation, maar Ziaja ken ik wel en ik vind de producten ( ik heb een bodylotion en dag crème) echt heel fijn, mooie prijzen voor hele goede producten.

  2. Misschien dat ik dit ook eens moet proberen, want juist in de zomer kan mijn huid wel iets extra’s gebruiken en dit is ook nog eens goed betaalbaar.

  3. Ik draag nooit foundation, nou ja sinds ik 20er was. Toen deed ik het wel voor feestjes ofzo. Misschien weer eens proberen, het is toch wel mooi als het goed aangebracht is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *