Mijn man en ik zijn samen druk aan het oriënteren voor een nieuwe vloer voor in huis. Een visgraat pvc vloer gaat dan ons voorkeur ook naar uit. Een visgraat pvc vloer is op het moment zeer populair en verkrijgbaar in verschillende kleur opties. Maar waar wij vooral nieuwsgierig naar zijn: Wat zijn de voordelen van deze pvc vloeren nou eigenlijk? Ik vond een boel antwoorden op onze vragen en leg dit jou graag hieronder stap voor stap uit. Lees je gezellig mee?

3 voordelen van een visgraat pvc vloer in huis. Woonkamer met stoelen en een visgraat pvc vloer.Pvc vloeren zijn geluiddempend

Omdat wij in een appartement wonen is het voor ons belangrijk dat het geen geluidoverlast geeft. Nu blijkt pvc vloer hier ideaal voor en zo ook voor een tussenwoning of een flat. Pvc vloeren werken geluiddempend waardoor de buren geen overlast zullen hebben van harde geluiden. Je kent de geluiden wel van rondlopende voetjes van je hond of kat, van schoenen met een hak of kinderen die zitten te spelen. Maar wees realistisch, geluiden horen er nou eenmaal bij als je in een wooncomplex woont, maar je kunt er goed rekening mee houden. 

Een visgraat pvc vloer is makkelijk in onderhoud (pff, dat scheelt veel werk!)

Pvc visgraat leggen is gemakkelijk, en de onderhoud van de vloer is een fluitje van een cent! Je hoeft enkel regelmatig te stofzuigen en te dweilen om de vloer mooi te houden. Je hoeft geen speciale onderhoud te doen zoals een nieuwe beschermlaag of hard te boenen om alles schoon te krijgen. De vloer slijt minder snel en de pvc vloer vervangen is minder snel nodig. Vaak is het een investering die een langere periode mee kan, dit scheelt bovendien enorm in geld! Dat de pvc vloeren zeer populair zijn en regelmatig worden verkocht, is dan ook niet zo gek. Als een vloer langer mee gaat, is een investering in een vloer prima te doen. Een pvc visgraat vloer is zelfs voordeliger dan de houten variant. Dit heeft weer met onderhoud te maken en schoonmaken etc.

voordelen visgraat pvc vloer

Pvc vloeren hebben een authentieke uitstraling

Ik zal zeker niet de enige zijn die het geweldig vind dat er een ruime keuze is aan pvc vloeren. Zo ook voor een mooie visgraat pvc vloer waar wij naar opzoek zijn. Wij hebben een lichte visgraat pvc vloer gezien die op het oog niet te donker zal worden in ons appartement. Een pvc vloer met visgraat motief geeft je interieur net de extra uitstraling die je wilt. Omdat je de interieur er omheen rustig kan laten, zal de vloer juist extra opvallen. Wij zijn hier groot fan van, aangezien we niet van drukte houden en het liefst zo weinig mogelijk in huis. Te veel poes-pas is niet voor ons weg gelegd, wellicht denk jij het zelfde hierover?

Als je echt twijfelt over het kiezen van een echte houten vloer of een pvc vloer, dan hoef je daar niet lang over na te denken. Een pvc vloer geeft namelijk een authentieke uitstraling van een echte houten vloer. Het verschil zal hierdoor niet snel opvallen. Daarnaast zijn pvc vloeren ontzettend sterk. Ideaal als je kinderen in huis hebt of huisdieren die nog wel eens een vaas laten omvallen.

Gaat jouw voorkeur ook uit naar een visgraat pvc vloer?

liefs gea van glamview

Dit artikel betreft een samenwerking.
Advertenties

3 Replies to “Waarom kiezen voor een visgraat pvc vloer in huis? 3 grote voordelen!”

  1. Jaa visgraat is zo mooi! Wij hebben beneden eikenhout en op zolder PVC, echt top!

    xx Alex | asseenbyalex.com

  2. Wij wilden ook heel graag een visgraat vloer, maar uiteindelijk niet gedaan omdat de kamer langer moest lijken. En als we visgraat hadden gekozen dan was het een stuk drukker. Dus uiteindelijk zijn wij gegaan voor lange en brede stroken pvc en de keuken hebben we een andere pvc tegel gegeven zodat dit mooi in elkaar overloopt! maar ik blijf het mooi vinden hoor..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *