De feestdagen zijn inzicht, tijd om opzoek te gaan naar leuke en originele Kerstcadeaus voor mannen voor onder de kerstboom. Voor mannen kan het soms even puzzelen zijn om een cadeau voor te bedenken, maar HemdvoorHem heeft ook dit jaar weer leuke cadeaus in het assortiment die jij kunt bestellen. Ik mocht mijn man verrassen met een cadeauset, en deel deze mede in dit artikel.


HemdvoorHem is een website speciaal voor mannen, met bekende merken als Tommy Hilfiger, Lacoste, Happy Socks, Calvin Klein, Hugo Boss etc. Een breed aanbod aan strijkvrije overhemden, stropdassen, truien, ondergoed, sokken en diverse accessoires. Voor speciale gelegenheden en niet te vergeten voor de feestdagen, kun je de mooiste cadeausets bestellen die bij jouw vriend, broer, man of vader zullen passen.

De feestdagen zijn inzicht, tijd om opzoek te gaan naar leuke en originele kerstcadeaus voor onder de kerstboom. Voor mannen kan het soms even puzzelen zijn om een cadeau voor te bedenken, maar HemdvoorHem heeft ook dit jaar weer leuke cadeaus in het assortiment die jij kunt bestellen. Ik mocht mijn man verrassen met een cadeauset, en deel deze mede in dit artikel. Lees mee.

Kerstcadeaus voor mannen

Cadeaus voor mannen  met toevoeging zoals: wijn -chocolademelk – bier – Tony’s chocolade – parfum – Ondergoed (Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Schiesser etc) – Sokken ( Happy Socks, Tommy Hilfiger etc) – Badjassen – Truien & T-shirts – Parfum – Portemonnee – Tassen – Sjaals, mutsen en petten – Cadeaukaarten – Horloges – Stropdassen – Boeken & posters

Kerst cadeaus voor mannen van HemdVoorHem.

 

Aangezien de feestdagen in het vooruitzicht zijn, heb ik voor mijn man een leuke cadeauset van HemdvoorHem besteld. Het kwam in een mooie zwarte cadeaubox met een gouden lint erom. Mijn man was zeer verrast, met een lach op zijn gezicht maakte hij de cadeaubox open. Er zitten twee speciaal biertjes in en een rode boxer van het merk Calvin Klein. Deze boxer was net als de doos, ingepakt met een fel rode lint. Een rode boxer had hij nog niet, een prima kleur als toevoeging aan zijn garderobe. Aangezien de cadeaubox er prachtig uit ziet, het is een pareltje onder de kerstboom.

Waar zou jij je man, broer of vader blij mee kunnen maken?
Liefs, Gea

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Advertenties

9 Replies to “Kerstcadeaus voor mannen van HemdVoorHem”

    1. Klopt, goeie kwaliteit en mooie merken in verschillende items. Altijd wel iets te vinden wat in de smaak valt bij de man. Sokken doen het altijd goed ^^

  1. HemdvoorHem heeft altijd zulke leuke dingen als jij ze laat zien. Dit pakket is ook echt een leuk cadeau. Ik hoop dat Dennis er blij mee is (:

  2. Ik heb al vaker iets gelezen over Hemdvoorhem. Veel bloggers zijn er enthousiast over. Het ziet er zeker leuk uit!

  3. ik heb voor mijn vriend een zippo met een foto van ons, verder zou ik het niet weten haha hij heeft alles wat hij wil zegt tie altijd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *