Alles wat ik gedurende een week beleef, ervaar en graag bij stil sta fotografeer ik graag. Wekelijks komt er een terugkerend rubriek online. In dit artikel deel ik de leukste foto’s van afgelopen week afkomstig van mijn Iphone. Ben jij benieuwd hoe deze week er voor mij uit zag?


Glamview mijn week in foto's 3

mijn week in foto's 3 kiekeboe
Wat zou hier onder zitten? Onze zoon vind het fijn om in de box te spartelen. De laatste tijd is hij vooral in de weer met het boxkleed. Het liefst trekt hij alle kanten omhoog en verstopt zich er onder. 
Mijn week in foto's 3 dr martens look a like
Is de herfst nu echt begonnen? Ik merk dat het heel somber weer is de afgelopen dagen en de temperatuur is ook minder aangenaam. Tijd om de truien weer uit te kast te trekken en mijn nieuwe zwarte boots met nep bont aan de binnenkant. 
Mijn week in foto's 3 hond
Relaxen op een sombere herfst dag doe ik samen met onze lieve hond. 
Mijn week in foto's 3 herbalife
Elke dag start ik met een heerlijke maaltijdshake van Herbalife. Dit keer ging ik voor de smaak bosvruchten met sojamelk, banaan en glutenvrije havermout.
Mijn week in foto's 3 maxi cosy
Samen met mijn man en zoon een wandeling gemaakt. Omdat het koud was heeft Julius zijn nieuwe berenslofjes aan van de Action. 
Mijn week in foto's 3 blond haar
Het is voor mij al even geleden dat ik in mijn haar highlights heb laten zetten. De laatste keer was voor mijn zwangerschap en dat is een jaar geleden. De hoogste tijd om van donkerblond naar een echte blondie te gaan. 
Mijn week in foto's 3 sanneannie
Tante sanne kwam op bezoek. Julius werd hellemaal blij toen hij haar zag. Met zijn drie zijn wij  gezellig wezen winkelen in het winkelcentrum. 
Mijn week in foto's 3 boerenkool
De boerenkool ligt weer in de winkel. Dat betekend stampot tijd! Ik maakte deze boerenkool met een vegetarische schnitzel van de Albert Heijn. Eigenlijk eet ik nooit rookworst, maar dit keer maakte ik een uitzondering om een klein stukje te proberen. 
Mijn week in foto's 3 dakkoffer
Onze vakantie zou bijna beginnen. Om alles mee te kunnen nemen hebben wij onze grote dakkoffer gemonteerd op het dak van onze auto. Nu wij met zijn drieën zijn is meer ruimte zeker nodig. 
Mijn week in foto's 3 la place pompkin pie
Mijn week in foto's 3
Een tussenstop bij de La Place in Belgie. 
Mijn week in foto's 3
Een moment om bij stil te staan. Onze zoon is voor het eerst in het buitenland. Wij hebben een aantal travel kaarten voor baby’s waar je leuke foto’s mee kan maken. Wij hebben een aantal landen door kruist, maar deze foto maakte wij in het Ibis Hotel in Frankrijk. 
Mijn week in foto's 3 valence ibus budget
Samen met mijn lieve zoon genieten van het zonnige weer op het terras van het hotel. Wat vinden jullie van mijn wenkbrauwen? Bij mijn schoonzus liet ik mijn wenkbrauwen verven deze week. 
Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *