Herken jij jeukende en branderige ogen in het begin van het voorjaar? Met de warme dagen groeien de grassen, planten en bomen weer volop. Al een aantal jaar hebben mijn man en ik last van de symptomen van hooikoorts, daarnaast heb ik een huisstofmijt allergie. Naast de jeukende en branderige ogen kun je last hebben van niezen en verkoudheid. Ontzettend vervelend, maar wat kun je er tegen doen? Wij mochten de hooikoorts oogdruppels van Similasan uitproberen, hierbij een uitgebreide review van het product.

Similasan Hooikoorts oogdruppels

Geïrriteerde, gezwollen en jeukende rode ogen, ontzettend vervelend om mee rond te lopen. Het zijn allergische reacties op pollen of stuifmeel. Om de ogen een zachte gehydrateerd en kalmerend gevoel te geven zijn er veel oogdruppels of pilletjes te verkrijgen.
Similasan Hooikoorts oogdruppels

Similasan hooikoorts oogdruppels

De Similasan Hooikoorts oogdruppels zijn te gebruiken bij de symptomen van hooikoorts. Ze verzachten, hydrateren en kalmeren de brandende ogen. Naast dat de oogdruppels goed zijn te gebruiken bij hooikoorts, werken ze ook goed bij jeukende of geïrriteerde ogen door een allergische reactie op huisdieren, huisstofmijt, schimmelsporen, cosmetica en parfum en overige externe factoren.

De Similasan Hooikoorts oogdruppels heeft de voordelen dat het een snel effect heeft op de droge en geïrriteerde ogen. Het hydrateerd en kalmeert het oog, en het zicht blijft helder. Ze zijn makkelijk te gebruiken door de eenvoudige druppelaar en in combinatie met contactlenzen. De bestanddelen van de oogdruppels zijn allemaal natuurlijk en van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit.
Similasan Hooikoorts oogdruppels

Verpakking Similasan hooikoorts oogdruppels

De Similasan Hooikoorts oogdruppels worden verkocht in een wit met paarse kartonnen doosje. Op de voorkant is duidelijk te lezen dat de oogdruppels effect hebben op jeukende en geïrriteerde ogen. Bevochtigend en dus kalmeert als gevolg van allergieën als hooikoorts. Het flesje waar de oogdruppels in zitten, heeft een eenvoudige druppelaar aan de bovenkant. Het is hiermee makkelijker om aan te brengen in de ogen.Het potje bevat 10 ML aan oogdruppels.

De dosering

Een tot meerdere keren per dag. 1 a 2 druppels per oog. Mag indien herhaald worden als het nodig is. Houdt goed in de gaten dat het product na openen niet lang houdbaar is. Meestal 3 maand te gebruiken na openen.
Similasan Hooikoorts oogdruppels

Oogdruppels voor computer ogen

Naast de Similasan Hooikoorts oogdruppels heeft het merk nog een aantal oogdruppels in het assortiment. Waar wij thuis benieuwd naar waren zijn de oogdruppels voor computer ogen. Als blogger ben ik veel bezig achter de laptop, mijn man maakt op zijn werk ook veel uren gebruik van de computer. Zijn ogen zijn vaak na de tijd ontzettend droog, het is daarom een goede uitkomst om deze oogdruppels te gebruiken om de ogen vochtig te houden na een lange tijd achter het beeldscherm te zitten. De werking van het product is goed vindt hij, het geeft de ogen een extra hydratatie, na gebruik voelt het prettig en verzachtend aan.

 

Similasan Hooikoorts oogdruppels

 

Wat vind ik van de Similasan hooikoorts oogdruppels ?

De Similasan Hooikoorts druppels bevatten natuurlijke bestanddelen, een pluspunt vindt ik! Aangezien de temperaturen langzaam aan al beginnen te stijgen, merken wij dat de symptomen van hooikoorts nu al aanwezig zijn. Wij hebben thuis vooral last van niezen of de combinatie van niezen en jeukende en geïrriteerde ogen. Toen het pakket werd bezorgd heeft mijn man de oogdruppels getest, aangezien mijn zwangerschap mogen niet alle producten in combinatie worden gebruikt vandaar. Mijn man vindt de druppelaar makkelijk in gebruik, de druppels vallen soepel in de ogen. Na een aantal keer knipperen, de druppels goed zijn werk laten doen. Het geeft direct een verzachtend effect aan het oog, een heerlijk gevoel! De druppels doen goed zijn werk, daarnaast fijn dat het ook natuurlijk is. Een aanrader!
Similasan Hooikoorts oogdruppels

liefs gea van glamview
Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk
Advertenties

2 Replies to “Similasan Hooikoorts oogdruppels”

  1. Brrr, hooikoorts, ik voel het ook al. Ik neem alleen liever medicatie die alle symptomen tegelijkertijd aanpakt, al moet ik wel zeggen dat ik enkel medicatie inneem als het extreem is en ik het écht niet uithoud.

    1. Ja dat is natuurlijk altijd goed om het te nemen als je er echt last van hebt. soms kan het best heftig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *