Hallo lieve lezer! Groene thee drink ik het liefst de gehele dag door. Het scheelt dan ook dat groene thee veel voordelen met zich me brengt. Zo is het goed bij afvallen en geeft het een rustgevende werking. Ook heeft het drinken van groene thee niet saai te zijn, er zijn namelijk ontzettend veel smaken verkrijgbaar in de supermarkt of online in webshops. Ben jij ook benieuwd? De voordelen van het drinken van groene thee? Lees je gezellig mee?

voordelen van het drinken van groene thee in mok

Dit zijn de voordelen van het drinken van groene thee

 • Verminderd stress en misselijkheid
 • Zit boordevol antioxidanten.
 • Het versnelt de stofwisseling
 • Heeft een gunstig effect op de LDL Cholesterol. (de slechte cholesterol)
 • Bevat L-theanine wat de nachtrust bevorderd.
 • Werkt ondersteunend bij het afvallen.
 • Versterkt de weerstand.
 • In verschillende smaken verkrijgbaar.
 • Is goed voor het metabolisme.
 • Het geeft een rustgevend en relaxend gevoel.
 • Gaat tekenen van huidveroudering tegen.
 • Ontstekingsremmende werking.
Drink jij wel eens groene thee?
liefs gea van glamview
Advertenties

14 Replies to “12 Voordelen van het drinken van groene thee”

 1. Ik drink heel graag groene thee, vooral omdat ik het heel lekker vind, maar de goede effecten zijn ook fijn natuurlijk!

 2. Ahh, groene thee! Ik heb steevast een aantal doosjes thee in m'n kantoorlade liggen, waarvan groene thee met een smaakje er meestal wel een van is. Tegenwoordig drink ik 's avonds een kopje Sleepytime Green Tea met bramen en granaatappel van Celestial Seasonings en die is zooo lekker!

  1. Ja, het heeft ontzettend veel voordelen! Sommige wist ik zelf eerst ook niet hoor. Ik drink het vooral voor het behouden van een goede cholesterol. Daarnaast is de smaak van groene thee heerlijk.

 3. Ik hou zoveeeeeeel van groene thee! Ik drink ook echt alleen maar naturel groene thee; zonder smaakjes erin. Over thee gesproken; ik ga gelijk even een nieuwe kop halen <3

 4. Ik drink eigenlijk gewoon groene thee, omdat ik weet dat ik het lekker vind, hahah! Ook drink ik graag variaties van groene thee, zoals groene thee kokos. Die is super lekker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *