29 november 2018

10x De leukste boeken voor tijdens of na de zwangerschap


Zwangerschap, wat moet jij daar als kers verse moeder en vader nou van verwachten? Er zijn punten waar rekening mee moet worden gehouden zo als letten op je voeding, maar wat moet je bijvoorbeeld allemaal regelen voor dat de kleine wonder op de wereld mag komen? In dit artikel wil ik jullie graag inspiratie op laten doen voor de leukste boeken voor tijdens of na de zwangerschap!


Fit na de bevalling | Oh baby! | Killerbody Back in Shape | 12 maanden zwanger | Zwangerschapsboek voor mannen | Ik ben zwanger! en nu? | Oei, ik groei! | Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! | Fit zwanger! | De piepdokter.

Zelf ben ik op het moment 26 week zwanger van ons eerste kindje. Daarnaast heb ik een aantal mommy to be's gevraagd welke zij graag zouden aanschaffen of hebben gelezen. Er zitten een paar hele leuke boeken tussen, waar onder een paar top sellers op Bol. Ook een aantal van mijn favorieten heb ik toegevoegd aan de collage zoals: 12 maanden zwanger, Oh, baby! en Killerbody.

Zou jij een boek aanschaffen voor tijdens of na je zwangerschap? Liefs Gea.

De begin foto is afkomstig van Pixabay. Het artikel betreft geen samenwerking, maar is op eigen initiatief geschreven. 

2 opmerkingen

  1. Jaaa 12 maanden zwanger staat ook op mijn verlanglijstje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hoor zoveel goede verhalen over het boek, dat het mij ook nieuwsgierig maakt.

      Verwijderen