De maand December is begonnen! Een maand volop feest met warme en gezellige momenten samen met het gezin, familie of vrienden. Naast alle gezelligheid samen, soms ook verwachtingen en verplichten met geplande feesten met leuke cadeau’s. Wat voor iedereen vaak een hele opgave kan zijn om een geschikt cadeau te vinden, heeft HemdVoorHem een paar leuke cadeauboxen samen gesteld speciaal voor de man. Ik mocht mijn man verrassen met een leuke Hugo Boss cadeaubox.

Hugo Boss cadeaubox 

Hugo Boss cadeaubox van HemdVoorHem

HemdVoorHem.nl is een webshop voor mannen met een breed assortiment aan overhemden,stropdassen, ondergoed, en accessoires naar ieder zijn smaak. Met bekende merken zoals  o.a. Tommy Hilfiger, Hugo boss, Happy Socks, en Calvin klein. De webshop HemdVoorHem bestaat sinds 2010 en richt zich op kwaliteit wat terug is te zien aan hen producten. Speciaal voor de feestdagen zijn er een aantal prachtige cadeauboxen samengesteld van de leukste merken en producten! Ben jij nog opzoek naar een cadeaubox? Dan heeft HemdVoorHem vast een leuke cadeaubox speciaal voor jouw man, vriend, vader, een vriend of kennis.

Een cadeaubox speciaal voor mijn man!

Speciaal voor de feestdagen mocht ik mijn man verassen met een cadeaubox van de webshop HemdVoorHem. Na twee dagen werd het pakket aan huis bezorgd in een grote kartonen doos. Bij het openen van het pakket, kwam er een prachtige zwarte cadeaubox te voorschijn met een groot rood lint. Wauw! wat een prachtige cadeau verpakking. Het eerste wat man mijn zei: ‘ Het lint is gestrikt in de vorm van een stropdas! ‘.
 

Cadeaubox Hugo Boss

Bij het openen van de box kwamen er twee prachtige producten te voorschijn van het wel bekende merk Hugo Boss. Een van de favoriete merken van mijn man naast het merk Tommy Hilfiger. Aan de linkerkant een set van twee paar zwarte sokken, aan de rechterkant een boxershort beide van het merk Hugo Boss.
De Hugo Boss producten in de cadeaubox zijn beide zwart van kleur. Simpel, maar een goede keuze aangezien niet iedereen houdt van printjes of kleuren. Daarnaast is zwart ook altijd goed te combineren. De boxer short heeft naast de zwarte kleur een grote elastieken band aan de bovenkant. Op de band is in het wit het logo van Hugo Boss gedrukt. De sokken zijn zwart met een grijze logo opdruk aan de bovenkant, een mooi detail bij het dragen van een sneaker of juist een nette punt schoen.

Wat vindt mijn man er van?

‘ Ik vindt de cadeaubox er ontzettend mooi uit zien, een echte verassing! De zwarte box met het rode lint maakt dat het een echt cadeau is om open te maken. De twee producten van Hugo Boss sluiten erg aan op mijn wensen. Zelf kies ik altijd voor een zwarte kleur bij het aanschaffen van nieuw ondergoed, daarom past deze cadeaubox goed bij mij. De kwaliteit van de producten zijn fijn, goed stevig stof. Daarnaast is Hugo Boss een van mijn favorieten. ‘.

Zou jij speciaal voor de feestdagen een cadeaubox bestellen voor iemand? 
liefs gea van glamview

 
Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk.
Advertenties

5 Replies to “Feestelijke Hugo Boss cadeaubox van HemdVoorHem”

  1. Dit zijn nou leuke cadeau's waar je wat aan hebt! Ik vind het zo lastig om een cadeau te vinden wat passend is voor mijn man. Ik ben er dan nog niet over uit wat het dit jaar gaat worden. Leuk zo samengesteld. X

    1. Ik vind het ook altijd een hele klus om iets te bedenken. Deze cadeauboxen vindt ik daarom echt een hanige uitkomst. ^^ Mijn man was er gelukkig ontzettend blij mee, dol verrast.

  2. Ooh, dat ziet er mooi uit! Cadeaus kopen voor mijn vriend is echt de meest moeilijke opgave, dus ik vind dit wel een fantastische oplossing. Het is toch net dat tikkeltje meer dan 'gewoon maar' sokken of ondergoed of kleding als het op deze manier kan worden gepresenteerd. Echt tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *