10x De leukste boeken voor tijdens of na de zwangerschap

Zwangerschap, wat moet jij als kersverse moeder en vader er van verwachten? Er zijn een aantal punten waar rekening mee moet worden gehouden, zoals: op voedingsmiddelen letten die je wel of niet mag eten. Maar wat moet je allemaal regelen voor dat de kleine wonder op de wereld komt? In dit artikel wil ik jullie graag inspiratie laten op doen voor de Leukste boeken voor tijdens of na de zwangerschap. Klaar voor het voorbereiden voor de toekomstige ouderschap?

Leukste boeken voor tijdens of na de zwangerschap

Fit na de bevalling | Oh baby! | Killerbody Back in Shape | 12 maanden zwanger | Zwangerschapsboek voor mannen | Ik ben zwanger! en nu? | Oei, ik groei! | Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! | Fit zwanger! | De piepdokter.

Zelf ben ik op het moment 26 week zwanger van ons eerste kindje. Ik vind het heel bijzonder en ben benieuwd naar het ouderschap. Ik heb een aantal mommy to be’s gevraagd welke zwangerschaps boeken zij graag zouden aanschaffen. Mijn absolute favorieten: Oei ik Groei! ,12 maanden zwanger, Oh, baby! en Killerbody.

Zou jij tijdens je zwangerschap, een zwangerschaps boek aanschaffen?

Advertenties

You May Also Like

2 Comments

  1. Kirsten

    Jaaa 12 maanden zwanger staat ook op mijn verlanglijstje.

    1. Glamview

      Ik hoor zoveel goede verhalen over het boek, dat het mij ook nieuwsgierig maakt.

Leave a Reply