Ik merk dat mijn teint door de zon beter gebruind wordt naarmate ik ouder wordt. Hoewel ik wel degelijk erom moet denken dat ik mij goed insmeer, weet ik te voorkomen dat ik als een kreeft uit de zon kom. Eenmaal terug van onze vakantie in Spanje, heb ik mijn bruine teint weten te behouden door te bruinen onder de zonnebank bij Sungallery Groningen. Hieronder lees je dan ook meer over mijn eerste keer onder de zonnebank.

Sungallery Groningen

“Onze studio’s zijn al jaren vertrouwde adressen in Groningen. Dankzij de verschillende typen zonnebanken in elke studio is er voor iedereen een geschikte zonnebank. Zeker weten dat je verstandig zont? De consulente in de zonnestudio geeft je een persoonlijk zonadvies op basis van je huidtype. Ontspannen is het sleutelwoord. Dat merk je gelijk bij binnenkomst. Er is wifi, thee en koffie. Je hoeft niets mee te nemen van huis: bij de zonnestudio krijg je een gezichtsreiniger, handdoek, uv-bril en aftersun. Eenmaal onder de zonnebank waan je je op een tropisch strand dankzij de aangename warmte, verkoelende water nevels, heerlijke geur aroma’s en je favoriete muziek op de achtergrond.”

Sungallery Groningen buitenkant pand

Mijn eerste keer onder de zonnebank

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk te woord gestaan door een medewerker van Sungallery Groningen. Aangezien ik nog niet bekend ben met bruinen onder de zonnebank (het is immers mijn eerste keer onder de zonnebank), vroeg ik advies aan de medewerker. Ik kreeg een persoonlijk zonadvies op basis van mijn huidtype. Zo kreeg ik het advies om te beginnen met een lichte zonnebank en 12 minuten zonnen.

Sungallery Groningen review

Op een plank achter de balie vind je diverse producten van het merk Australian Gold. Uit eigen ervaring weet ik dat de producten van Australian Gold fijn zijn in gebruik en was dan ook benieuwd naar de lotions die bij Sungallery Groningen worden verkocht. Aangezien ik de producten nog niet kende, heb ik gekozen voor een eenmaal gebruik verpakking van Australian Gold Dark Sunshine Magnifying Bronzer, met cinnamon extract, shea butter en vitamine E. Door deze verpakkingen te kopen, kun je verschillende soorten proberen om eventueel later de groot verpakking aan te schaffen. Zo voorkom je dat je kiest voor een lotion die niet passend is bij jouw huidtype. Ideaal!

Sungallery Groningen

Sungallery Groningen zonnebank ervaring

Er is een kleine ruimte nabij de toiletten, waar je de mogelijkheid hebt om je make-up te verwijderen en eventueel je haar vast te doen als je dit nog niet hebt gedaan. Er staat een grote fles met reinigingslotion, een pot met wattenschijfjes en een bakje met haar elastieken. Voordat ik de ruimte in ging die mij toe is gewezen, heb ik als eerst mijn make-up verwijderd met de reinigingslotion. Ik nam van de toonbank (balie) een klein handdoekje mee en een verpakt doekje om je te kunnen verfrissen. Aangekomen in de ruimte met de zonnebank kreeg ik uitleg over hoe alles in zijn werking gaat. Met de afstandsbediening kun je gemakkelijk de zonnebank aanzetten, de zwaarte van de zonnebank, de ventilatoren en muziek.

Sungallery Groningen make-up hoek

koffie en thee Sungallery Groningen

Ik maakte mij klaar om onder de zonnebank te gaan. De proefverpakking Australian Gold Dark Sunshine Magnifying Bronzer bracht ik aan op het gezicht en over mijn gehele lichaam. Met deze verpakking kun je jezelf eenmaal insmeren. Er zit genoeg product in voor het hele gezicht en lichaam

In het begin moest ik even wennen aan het feit dat ik in een dichte cabine zat. Al snel was dat gevoel verdwenen. Ik heb de stand van de zonnebank gelaten voor wat het was en heb de ventilatie op mijn gezicht en voeten aangezet. De warmte van de zonnebank deed ook goed voor mijn fibromyalgie klachten. De warmte zorgde er voor dat vooral mijn benen lekker kunnen ontspannen. Ik moet absoluut vaker onder de zonnebank als het gaat om deze klachten. Me-time kon ik dan ook wel goed van genieten nu ik even alleen was zonder dat ik overal op moet letten. Heerlijk even mama tijd!

Mijn eerste keer onder de zonnebank Sungallery Groningen

Na 12 minuten zat de zonnebank sessie er weer op. Ik ging mij even opfrissen en aankleden, waarna ik mij goed hebt ingesmeerd met Australian Gold After Sun. Deze is te vinden nabij de ruimte met toiletten. In de spiegel merkte ik op dat de zonnebank wel degelijk gezorgd heeft voor een mooie bruine teint. Ik ben zeer tevreden met deze eerste bezoek aan Sungallery Groningen.

Mijn tweede bezoek was ongeveer 1,5 week later. Dit keer heb ik gekozen voor de andere locatie van Sungallery Groningen. Deze zit midden in de binnenstad (centrum) van Groningen. Het eerste wat mij opviel bij binnenkomst, zijn de gekleurde lampen die overal aanstonden in ruimte. Aan de linkerzijde is Sungallery geschreven met prachtige graffiti. Deze locatie ziet er totaal anders uit. De ruimte is lang, maar smal en de gekleurde lichten geven een speciaal effect. Ik kreeg achterin een ruimte toegewezen waar een lichte zonnebank stond, met schijnende paarse lichten.

sungallery logo

Mijn tweede bezoek aan de zonnebank

Voor de tweede bezoek aan Sungallery Groningen werd mij aanbevolen om 16 minuten te zonnen onder een lichte zonnebank. Voor mijn zonnebanksessie heb ik mij wederom goed ingesmeerd en heb ik mijn tattoo beschermd door middel van een pleister. Zo blijft mijn tattoo mooi en zal de huid daar niet verbranden.

Sungallery Groningen bezoeken

Het resultaat is zo goed! Na het verwijderen van de pleister van mijn tattoo is duidelijk te zien dat ik een mooie bruine teint heb gekregen. Als het gaat om hygiëne: Na een zonnebanksessie wordt alles goed schoongemaakt. Allebei de locaties van Sungallery Groningen zien er netjes en schoon uit. Aan de hygiëne ontbreekt hier dan ook niets.

Heb jij al eens gebruik gemaakt van een zonnebank?
liefs gea van glamview

 

Betreft een samenwerking

Advertenties

6 Replies to “Mijn eerste keer onder de zonnebank”

  1. Heel vroeger wel, maar mijn huid heeft al zo’n bruine tint dat het niet nodig is.

  2. Ik maak bewust niet gebruik van de zonnebank. Het is niet goed voor je huid. In het voorjaar en zomer krijgt mijn huid al genoeg zon.

    1. Ik ging vroeger wel 3x per week. Heeeeeerlijk! Ik vond het echt een me-time momentje. Tegenwoordig doe ik het eigenlijk niet meer. Vooral omdat ik mezelf de tijd niet gun. Leuk blog artikel!

  3. Nog nooit gebruikt. ook niet van plan. ik vind het wel altijd fascinerend. Hier in het stad heb je geen zonnebank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *