Hallo lieve lezer! Mijn liefde voor onze Chihuahua is ontzettend groot. Ze verdiend dan ook een kwalitatief goed hondentuigje, die niet alleen lang meegaat, maar ook goed om haar lijf zit. Via de K9 Shop bestelde ik een Julius K9 tuigje in een mooie felroze kleur en maakte ik gebruik van de service van het laten drukken van haar eigen naam. Ben jij net zo nieuwsgierig als mij, naar het tuigje van Julius K9?

Julius K9 tuigje en onze hond

K9 Shop

De K9 Shop bestaat sinds 2004 en is dé webshop voor huisdieren. De deskundigheid en de liefde voor alle huisdieren is dan ook terug te vinden in de goede klantenservice en het grote aanbod aan assortiment. Ze zijn vooral gespecialiseerd in producten voor honden. Denk aan honden tuigen en lijnen, trainingsmaterialen, reisbenches en normale benches voor in huis tot de verzorging van de vacht, huid en het gebit. Door de jarenlange ervaring met honden weet K9 Shop wat de beste producten voor je hond zijn en jou als klant kan verzekeren van het juiste advies op maat.

Julius K9 tuigje en onze hond

Het merk Julius K9

De K9 Shop is de enige importeur van het merk Julius K9 in Nederland en Vlaanderen. Het merk staat dan ook wereldwijd bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige honden tuigen en lijnen. Niet voor niets is het aanbod aan Julius K9 product ontzettend groot. De IDC powertuigen voor de hond shop je in de K9 Shop.

Julius K9 tuigje en onze hond

Julius K9 tuigje voor onze Chihuahua

Al een tijdje zijn wij opzoek naar een kwalitatief, goed zittend tuigje voor onze hond. Aangezien onze Chihuahua klein maar fijn is, blijft het lastig om het juiste hondentuigje te vinden. De meeste hondentuigjes zijn haar al snel te groot en bieden dan geen goede veiligheid. Op de website van K9 Shop kwam ik het perfecte Julius K9 tuigje tegen voor haar. 

Het Julius K9 tuigje die ik heb gekozen heeft een felroze kleur, van goede kwaliteit, is stevig en mooi afgewerkt. Het hondentuigje is goed verstelbaar en gemakkelijk om en af te doen. Zo weet je zeker dat het hondentuigje goed aansluit op het lichaam. Het zit bevestigd om de borst met een klittenband gedeelte en om de romp van de hond met een sluiting. Ik heb gekozen voor het Julius K9 tuigje in de Europese maat Baby 2 (US 2XS) en zit goed.

Julius K9 tuigje naam detail
Het leuke aan het Julius K9 tuigje is de mogelijkheid tot het laten drukken van eigen naam labels of kies voor algemene tekstlabels. Wij hebben gekozen om eigen naamlabels te laten drukken met de naam Bibi, zo heet onze hond namelijk. Met klittenband kan deze worden bevestigd op de zijkanten van het tuigje. Kortom, wij zijn tevreden met de goede service en kwaliteit die Julius K9 biedt, net als de K9 Shop waar ik deze mocht bestellen.

Mijn lieve chihauhau en ik
Je ziet direct dat het hondentuigje lang meegaat en ook veilig is om met de hond naar buiten te gaan. De hondentuigjes van Julius K9 kun je in meerdere kleuren bestellen. Bovendien zit er een klein handig boekje bij het tuigje, hoe deze kan worden bevestigd (om kan doen bij je hond).

Kende jij het merk Julius K9 al?
liefs gea van glamview

 

Dit artikel betreft een samenwerking. 

Advertenties

2 Replies to “Het perfecte Julius K9 tuigje met eigen naam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *