Herken jij die extreme klitten in je haar? Je haar is hier door moeilijk door kambaar en tevens breekt het sneller af. Het is daarom belangrijk om een goede haarborstel aan te schaffen. De WetBrush Anti-klit borstel is in een nieuw jasje gestopt, de WetBrush Go Green Detangler is goed voor je haar en tevens voor het milieu. Deze haarborstel is namelijk Biologisch afbreekbaar!

Biologische afbreekbare haarborstel van Wetbrush

WetBrush Go Green Detangler

De WetBrush Go Green Detangler is zoals zijn populaire voorganger een anti-klit borstel die pijn en schade tijdens het ontklitten de klitten minimaliseert. Dankzij de unieke IntelliFlex borstelharen glijdt ook deze Go Green borstel met gemak door het haar en ontklit de borstel (natte) haren zonder er aan te trekken. De borstelharen van de WetBrush zijn flexibel, sterk en ultra dun en door de speciale SoftTips beschadigen het haar en hoofdhuid niet tijdens het borstelen. Ontwikkeld met speciale OmniFlex technologie: het curved design is zo ontworpen dat de borstel perfect aansluit op de hoofdhuid. Deze leuke WetBrush Go Green Detangler is verkrijgbaar in twee pastel kleuren, namelijk roze en groen.

Biologische afbreekbare haarborstel van Wetbrush

 

Biologisch afbreekbaar

Deze WetBrush haarborstel is de meest innovatieve anti-klit borstel tot nu toe! Het gehele handvat is gemaakt van een volledig natuurlijk biologisch afbreekbaar plantenzetmeel van o.a. mais en aardappel dat op natuurlijke wijze binnen 5 jaar afbreekt. De haarborstel zal zeker niet ineens uit elkaar vallen terwijl je hem in gebruik hebt. Om de WetBrush Go Green Detangler te kunnen afbreken, zal de borstel eerst weggegooid moeten worden. Denk aan compost, microben kunnen deze afbreken. In 5 jaar tijd zal deze haarborstel biologisch afgebroken zijn. Als je na gaat dat andere haarborstels gemaakt zijn van hard plastic op basis van aardolie. Dit materiaal heeft 400 jaar nodig om af te kunnen breken.

Biologische afbreekbare haarborstel van Wetbrush

 

Conclusie

Na mijn zwangerschap is mijn haar structuur sterk veranderd. Door de gehele dag heen moet ik vaak mijn haren borstelen door de aantal klitten die gecreëerd worden. Mijn haar is dun, droog en snel afbreekbaar. Dat betekend dat ik een goede haarborstel nodig heb om er voor te zorgen dat mijn haar niet breekt. De WetBrush Go Green Detangler was ik dan direct zeer nieuwsgierig naar. Het kon dan ook niet anders dat ik ging voor mijn favoriete kleur roze. De haarborstel ziet er goed uit, ligt van in de handen en de borstelharen staan vrij omhoog en uit elkaar. Tijdens het borstelen van mijn haar merk ik dat de borstelharen hard, maar flexibel aanvoelen.

Biologische afbreekbare haarborstel van Wetbrush

De WetBrush zorgt er voor dat ik makkelijk door mijn haren, net als de klitten die er goed uit te borstelen zijn. Voor mijn dunne, stugge en lange haar is dit een goede borstel. Ik merk dat deze haarborstel echt fijn is in gebruik. Daarnaast vind ik het zeker een goed punt dat de WetBrush Detangler Biologisch afbreekbaar is. Het is voor het milieu veel beter, tevens wordt je haar er blij van. Raad ik hem aan? Ja, als je een goeie haarborstel zoekt en je hebt veel klitten dan is dit zeker een fijne aanwinst.

De WetBrush Go Green Detangler kost €16,95.

 

Heb jij vaak klitten in het haar?
 
Liefs Gea 
Bevat producten die ik mocht ontvangen ter review

9 Reacties

  1. Ik vind dit dus zo'n tof concept! Heb er zelf eigenlijk nooit bij stil gestaan wat een haarborstel met het milieu doet. Fijn om te lezen dat 'ie ook nog fijn is.

  2. Een biologisch afbreekbare borstel.. Ik zou spontaan angst voor krijgen om hem onder de douche te gebruiken (hetgeen ik ook doe), maar zo tof dat dit bestaat!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.