Het wordt tijd voor wat nieuws! De eerste gedachte die rond ging door mijn hoofd toen ik mijn sieraden doos te voorschijn haalde. Hoewel ik dagelijks mijn standaard sieraden draag, heb ik zo nu en dan een moment dat ik toe ben aan iets nieuws. Dat klinkt vast bekend in de oren? Ik bestelde bij de webshop KAYA Sieraden daarom een nieuwe gouden ketting met sterrenbeeld. Zo merk ik op dat goud of verguld mij beter staat, doordat het bij mijn huidskleur meer warmte uitstraalt. Al eerder had ik een soortgelijke ketting met sterrenbeeld, maar dan in het zilver. Tijd voor een nieuwe gouden ketting met sterrenbeeld dus! Deze ketting heeft een hanger van het sterrenbeeld “Ram”, mijn geboortemaand is namelijk April. Zullen we het sieraad samen gaan bekijken?

KAYA Sieraden cadeaudoos in het roze

Gouden ketting met sterrenbeeld KAYA Sieraden

Als je een sieraad besteld by KAYA Sieraden, dan krijg je het sieraad in een mooie licht roze luxe cadeaudoos thuis gestuurd. Het mooie aan deze luxe cadeaudoos is dat het er prachtig uit ziet. Ideaal als je het sieraad cadeau wilt doen aan iemand of juist te geven aan jezelf.

Ik heb gekozen voor een ketting met het sterrenbeeld Ram in verguld met de bijpassende ketting Jasseron 50 + 10. De gouden ketting bevat het bedel Ram en heeft een matte afwerking en een elegant randje. De basis van het sieraad is 925 Sterling zilver en heeft een gold plating.

Ben je meer van zilver? Dan kun je de gouden ketting met sterrenbeeld die ik heb besteld, ook bestellen in het zilver (gelijk aan het zilver bij de juwelier). Om het sieraad mooi en netjes te houden zit er bij het luxe cadeaudoosje ook een zilverpoetsdoekje. Zo blijft het sieraad mooi en staat het altijd stijlvol.

gouden ketting met sterrenbeeld in cadeaudoos KAYA Sieraden

Het verhaal achter sterrenbeelden

De sterrenbeelden zijn al heel lang geleden bedacht. Vroeger keken mensen ‘s nachts veel naar boven. En als je ‘s nachts lang naar de sterrenhemel kijkt ga je vanzelf figuren in die sterren herkennen. Zo zijn de sterrenbeelden ontstaan: een verzameling sterren die samen een figuur vormen als je ze door lijnen zou verbinden.

De bekendste sterrenbeelden zijn de twaalf tekens van de dierenriem (ook wel Zodiak genoemd). Wist je dat de zon gedurende het jaar precies door deze twaalf sterrenbeelden beweegt? Iedere maand schuift de zon een sterrenbeeld op.

gouden ketting met sterrenbeeld Kayasieraden in hand

Wat vind ik van de gouden ketting met sterrenbeeld?

Al eerder heb ik een mooie ketting weten te bestellen bij KAYA Sieraden. Deze gouden ketting heeft een lang gouden staafje aan de ketting waarin ik de naam en geboortedatum van onze zoon Julius in heb laten graveren. Dagelijks krijg ik complimenten van mensen om mij heen als ik deze ketting draag. Het is dan ook een persoonlijk en uniek sieraad. De baby sieraden uit de webshop vind ik dan ook een leuke aanrader om cadeau te geven.

gouden ketting met sterrenbeeld KAYA Sieraden

Ik ga mijn nieuwe gouden ketting met sterrenbeeld samen dragen in combinatie met de ketting met naam van Julius. Het valt dan ook mooi samen als een ketting party, aangezien de nieuwe ketting langer is. Ik ben wederom ontzettend blij met mijn aankoop. Het kan natuurlijk zijn dat jij een sterrenbeeld ketting minder leuk vind, dan kun je als nog kiezen uit een hoop leuke sieraden in het assortiment. Ze hebben vooral veel keuze aan gepersonaliseerde sieraden.

Als mama ben ik dan ook dol op dit soort sieraden, je draagt altijd de naam van de meest geliefde persoon in je leven mee. In dit geval mijn zoon Julius en iets wat bij mij past, het sterrenbeeld Ram.

Wat vind jij van een sieraad met sterrenbeeld?
liefs gea van glamview

 

Betreft een samenwerking

Advertenties

6 Replies to “Mijn nieuwe gouden ketting met sterrenbeeld”

  1. Mooi, ik weet niet of ik het zelf zo snel zou dragen, maar vind wel dat het er mooi uitziet zo, anders dan de standaard sterrenbeelden op sieraden

  2. Ik ben zelf niet zo van de sterrenbeelden, het fascineert mij altijd wel om te lezen over sterrenbeelden en hoe het inderdaad matcht met mijn persoonlijkheid, maar ik heb niet dat ik daar dan een sieraad van wil dragen. Ik vind het trouwens wel heel mooi gemaakt, dus ik ga wel even een kijkje op de site nemen om te zien wat ze nog meer te bieden hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *