De intieme zone is een lastige plek om goed te kunnen scheren, tevens is de huid zeer gevoelig. Herken jij ingegroeide haartjes, scheerbrand of rode bultjes, die na het scheren kunnen ontstaan in de schaamstreek? Het is een veel voorkomend  probleem. Australian Bodycare heeft speciaal voor deze klus een kit ontwikkeld met drie producten die jou hierbij kunnen helpen. De Australian Bodycare Intimate Shaving kit, een compleet pakket zodat je direct aan de slag kunt.

Australian Bodycare Intimate Shaving kit

De Australian Bodycare Intimate Shaving kit, is een complete set die bestaat uit 3 producten, die de ingegroeide haartjes en rode bultjes in de schaamstreek helpen voorkomen.

De Australian Bodycare Intimate Shaving Kit bestaat uit:

  • Intieme zeep voor de dagelijkse wasbeurt van de intieme zone.
  • Intieme transparante scheergel.
  • Intieme Aftershave Balsem voor extra verzorging.

Australian Bodycare intimate shaving kit

Australian Bodycare Intim Wash, 200 ML

De Australian Bodycare Intimate Wash is een zeep die dagelijks gebruikt kan worden, voor het wassen van de intieme zonne, bestemd voor vrouwen en mannen. De intieme zeep van de Australian Bodycare Intimate Shaving kit zit in een grote tube, wat verklaard dat het dagelijks veel gebruikt zal worden. Door de 100% natuurlijke Tea Tree Olie reinigt en verzorgd de huid en werkt effectief tegen rode bultjes, scheerbrand en ingegroeide haartjes na het scheren.

Het beloofd de onaangename geurtjes en andere intieme ongemakken tegen te gaan, net als een jeukende huid na het scheren. Het is dermatologisch getest en voldoet aan de PH-waarde van de intieme zone. De geur van de Tea Tree Olie is sterk aanwezig, na het douchen is de minder aanwezig. Het ruikt fris en voelt koel aan op de huid.

Australian Bodycare Intim Shave, 100 ML

Australian Bodycare Intimate Shave, is een Transparante Scheergel voor het scheren van de intieme zone. De Scheergel is waterig, maar zorgt ervoor dat de scheermes makkelijk over de huid glijd. Een groot voordeel vind ik zelf. Na het afspelen met water heb ik geen geïrriteerde huid, al heb ik een hele gevoelige huid altijd. De scheergel bevat 100% natuurlijke Tea Tree Olie, die de huid reinigt en verzorgd, tegen rode bultjes, scheerbrand en ingegroeide haartjes door het scheren. De Scheergel is Dermatologisch getest.

Australian Bodycare Intim Balm, 100 ML

De Australian Bodycare intimate After Shave Balm bevat 100% natuurlijke Tea Tree Olie, die de huid voedt en verzorgd tegen rode bultjes, scheerbrand en ingegroeide haartjes. De natuurlijke actieve stoffen verzachten en verzorgen de huid. Het product werkt goed, maar ondanks het mooie resultaat, merk ik dat mijn huid licht gevoelig is na het scheren, hoewel het minder is geworden dan voorheen. Ik ben tevreden!

Australian Bodycare intimate shave kit

Zou jij een gehele scheerset aanschaffen?
liefs gea van glamview

Het artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.

Advertenties

One Reply to “Australian Bodycare Intimate Shaving Kit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *