Zo nu en dan gebruik ik een foundation in combinatie met een dagcrème. Een dagcrème is voor mij de basis voor de droge huid, vooral rond mijn t-zone. Hierover heen draag ik een foundation die mijn huid mooi egaal maakt. Ik maakte kennis met de Esse Skincare foundation met SPF 30. Deze foundation bied een natuurlijke dekking en geeft de huid een fantastische glow. Het is een parfumvrije formule die geschikt is voor de meest gevoelige huid, dankzij de pre- en probiotica in de formule, de uiterst milde conserveringsmiddelen en de huidvriendelijke, natuurlijke ingrediënten. Er zijn dan ook maar liefst tien tinten die geschikt zijn voor de zeer lichte tot de donkere huid. Daarnaast bevatten alle Esse Foundations een SPF30, die optimale bescherming biedt tegen schadelijke UV-straling. De zonnefilter is gemakkelijk afbreekbaar en is niet schadelijk voor de natuur. Lees je mee?

Esse Skincare foundation met spf 30
Esse Skincare foundation

In een online event leerde ik het merk Esse Skincare kennen, met een aantal skincare producten uit het assortiment. Deze skincare producten doen het goed voor mijn huid, waarna ik nieuwsgierig werd naar de Esse Skincare Foundation. Er zijn dan ook maar liefst tien tinten die geschikt zijn voor de zeer lichte tot de donkere huid. Voor mijn lichte huid zou er een goede kleur match moeten zijn. Door een aantal proef monsters te proberen van de Esse Skincare foundation, kwam ik uit bij de Esse Skincare foundation F4. Deze kleur matcht goed en laat niet een gekke streep achter op mijn gezicht. Bij het aanbrengen van de foundation zie je dat de kleur mooi weg valt in de kleur van mijn huid. De kleur F5 was net te donker voor mijn huid, maar zou daarentegen voor in de zomer een goede match zijn.

Esse Skincare foundation met SPF 30 op hand

Bij het aanbrengen van de foundation gebruik ik het liefst één tot twee pompjes, waarna ik het met een beauty blender goed op mijn huid verdeel. Mijn huid wordt mooi egaal en zelfs kleine oneffenheden zijn mooi weg gewerkt. Precies het resultaat naar mijn wens. De substantie van de foundation voelt iets dikker aan, maar tevens zacht en goed uit smeerbaar.

Na het aanbrengen voelt de foundation luchtig aan en voelt heerlijk zacht. Het is fijn dat de foundation een SPF 30 bevat waardoor je niet een extra zonnebescherming hoeft aan te brengen. Vanwege de voedende en verzorgende ingrediënten van de Esse Skincare foundation vind ik het  zeer geschikt voor de normale tot droge, tot zelfs de zeer droge huid. Hij accentueert lijntjes, rimpeltjes en droge plekjes niet. Niet alleen tijdens het aanbrengen, maar ook gedurende de dag voelt het goed aan op mijn huid.

De Esse Skincare foundation zijn verkrijgbaar in tien kleuren en kost €66,00/30ml. 

Gebruik jij wel eens een foundation?
liefs gea van glamview

Advertenties

8 Replies to “Esse Skincare foundation met SPF 30”

  1. Ziet eruit als een mooie/goede foundation, helaas niet heel budget. Ik gebruik zelden foundation, dus heb er persoonlijk niet zoveel geld voor over.

  2. Dat klinkt als een goede foundation. Gelukkig zit er steeds vaker SPF in de foundations tegenwoordig. Ook bij de budgetvriendelijke merken. Ik ken het merk niet en eerlijk gezegd vind ik ‘m ook aan de dure kant om het voor het eerst uit te proberen.

  3. Zelf gebruik ik weinig make-up en wát ik gebruik, is dan ook meestal heel low budget. Deze ziet er goed uit, maar niet voor mijn budget.

  4. Wat een fijne review! Ik gebruik ook graag een foundation. Al ben ik wel al jaren erg merkvast (Hema) ivm gevoelige ogen en acne.

  5. Ik gebruik nagenoeg geen foundation. Op sommige momenten. Maar dan gebruik ik ook heel graag Esse. Een fantastisch merk en een fantastisch product. Ik zat ook tussen twee kleuren in. Ik meng ze soms, afhankelijk van hoe mijn huid eruit ziet. Voorheen gebruikte ik ook een fijne foundation van Clinique.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *