Wil jij het jaar goed beginnen? of heb je een bepaald doel die jij dit jaar graag wilt halen? De Purpuz Planner is niet zomaar een planner, maar een planner waar jij je dromen mee uit laat komen. Deze planner gaat verder dan een week of maand planning. In dit artikel laat ik jou kennis maken met de Purpuz Planner 2020.

Behaal je doelen met de Purpuz Planner 2020

Het ontstaan van de Purpuz Planner

Clen Verkleij startte met Purpuz in 2016. De droom om een meer effectieve agenda te creëren voor zich zelf. Een agenda die je helpt met het stellen, plannen en in balans behalen van zijn doelen, motiveert en laat reflecteren. De Purpuz planner is nu voor Clen en duizenden andere ondernemers, studenten en professionals de dagelijkse basis voor een meer gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven.

Behaal je doelen met de Purpuz Planner 2020

Acht tools tot je doel

Purpuz helpt je met acht tools je doel te bereiken. De eerste vier tools helpen jouw dromen om te zetten in een planbaar doel. Daarnaast zijn er twee tools die je helpen met plannen en twee tools die je laten reflecteren op de vooruitgang naar het behalen van je doel.
1. Purpuz Map – Helpt je om je dromen te visualiseren.
2. Purpuz Matrix – Helpt je om je dromen te orderen.
3. Purpuz Plan – Helpt je om je doelen op te delen in stappen.
4. Purpuz Pad – Helpt je om je doelen te voorzien van tijd en volgorde.
5. Maandplanning – Geeft je structuur en overzicht
6. Geeft je jouw dagelijkse to do’s.
7. Laat je stil staan bij wat goed ging en waar je in kunt groeien.
8. Vragen aan jezelf – Laat je stil staan bij de afgelopen maand, het heden en de toekomst.

Alle tools worden per bladzij duidelijk uitgelegd, wat je moet doen, hoe het in zijn werk gaat en wat je kan bereiken. Daarna ga je zelf aan de slag om je doel realiseren.

Behaal je doelen met de Purpuz Planner 2020

Week planning

Welke stappen naar mijn doel ga ik deze week zetten? Wat wil ik nog meer doen deze week? Deze vragen komen bij elke weekplanning terug en laat je duidelijk na denken hoe de planner kan worden ingedeeld. Elke week heeft een weekdoel, een dagreflectie, week to-do’s en een creatieve ruimte. Alles rondom werk en privé.

Daarnaast heeft elke week een Quote en een persoonlijk doel die kan worden uitgevoerd. Ik merk dat het een fijne toepassing is die je duidelijk aan het denken zet. Het is niet zomaar een standaard planner, maar het gaat verder dan dat! Bovendien kan bij elke dag een dagdoel, een overwinning, en een groei moment worden ingevuld. Je kunt het proces van je doel precies bij houden.

Behaal je doelen met de Purpuz Planner 2020

Maand planning

Welke stappen uit mijn doel zet ik deze maand? Wat wil ik nog meer doen deze maand? Met deze vragen kun jij aan de slag om de maand planning in te vullen. Er is ruimte voor mijn maanddoelen privé en werk gerelateerd en een creatieve ruimte waar je punten kunt opschrijven, tekenen of sticker kan plakken. Elke dag/week heeft zijn vak waarin jij jouw doel kunt inplannen. Naast deze planvakken is er ruimte voor: Afspraken met, waar naar toe, experimenten en beloning aan mij zelf. Overzichtelijk, genoeg ruimte voor je doelen en punten. Wil je rekening houden met feestdagen? Deze zijn vermeld in de maandplanning en de weekplanning. Zo hoef je niet continu de feestdagen pagina op te zoeken om overzicht te houden.

Behaal je doelen met de Purpuz Planner 2020

Vragen aan jezelf

Kijk terug naar de afgelopen maand. Er zijn vijf vragen die jou duidelijk geven, over welke groei jij deze maand hebt doorgemaakt zoal op privé-, werk gebied. Daarnaast stil staan bij het heden en de toekomst. Reflecteren is altijd goed!

Behaal je doelen met de Purpuz Planner 2020

Mijn ervaring met de Purpuz planner

Eerlijk? De Purpuz planner is de eerste planner die ik gebruik. Meestal had ik simpele agenda’s waar ik gebruik van maakte. Nu ik de Purpuz planner heb ontdekt merk ik dat een planner goed bij mij past. Bovendien is de Purpuz planner niet zomaar een planner, het gaat verder dan dat! Het zet je aan het denken, leert jou door veel tools hoe je een doel kunt behalen en vooral om creatief te zijn. Er staat duidelijk beschreven hoe je kunt beginnen en welke punten je moet doorstaan om aan het plannen te gaan.

Nu ik bezig ben met mijn persoonlijke proces, plan ik dagelijks mijn dagroutine in, houdt ik to-do’s bij op prive en werk (blog) gebied. Elke week en dag bedenk ik een doel die ik zou willen behalen, onder aan kan ik mijn overwinning en groei bij houden. Ik vind het een fijn middel om duidelijk te zien waar ik sta. Het schema vul ik in met pen en verdeel de groepen in door middel van gekleurde stiften. Zo weet ik bij elk punt welke kleur hoort en blijft het overzichtelijk.

Daarnaast kan ik zien of ik meer me-time moet in plannen. Op het moment is dat vooral een belangrijk punt voor mijn herstel. Daarom probeer ik elke dag drie activiteiten op te schrijven om te doen. In de meeste gevallen is het fotograferen en bloggen. Series kijken, wandelen, spelen met mijn zoon of een spelletje doen.

De quote in de planner zetten mij aan het denken, net als vraag/opdracht die elke week terug komt voor persoonlijke ontwikkeling. Naast het oriënteren, plannen en reflecteren gedeelte, staan er prachtige natuur foto’s in van landschappen en bloemen. Dit geeft je mentaal een rustig gevoel. Ik ben blij dat ik deze planner mocht ontvangen en ik kan hem zeker aanraden! Niet alleen voor ondernemers is het een handige planner, scholieren zouden er ook prima gebruik van kunnen maken.

De Purpuz planner is in twee kleuren beschikbaar antraciet (€34,99) en roze (€39,99) Let op, dit zijn adviesprijzen.

Welk doel wil jij graag behalen in het jaar 2020?
liefs gea glamview

Dit artikel bevat gekregen producten
Advertenties

2 Replies to “Behaal je doelen met de Purpuz Planner 2020”

  1. Ziet er goed uit, deze planner zou ik gerust in mijn stash willen! Ik ben echt een plan muts haha..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *