Mooie zomerse nagels, met de nieuwe CATRICE Neon Blast Nail Polish. Deze opvallende neon kleur nagellak maakt je look oogverblindend en zelfs een basic look doen opfleuren. CATRICE heeft vier kleur tinten toegevoegd aan het assortiment. Van de CATRICE Neon Blast Nail Polish heb ik twee mooie kleuren weten te bemachtigen die ik graag met jou deel in dit artikel. Lees je gezellig mee?
CATRICE Neon Blast Nail Polish

CATRICE Neon Blast Nail Polish

De CATRICE Neon Blast Nail Polish zijn er in vier verschillende neon kleur tinten. De CATRICE Energizing Yellow, Dazzling Orange, Blazing Coral en Flashing Pink. Het zijn alle vier longlasting nagellak met een mooie gloss finisch.

CATRICE Neon Blast Nail Polish achterkant

De naggellakpotjes zijn doorzichtig waardoor de neon kleur mooi naar voren komt en bevat een witte dop. Deze witte dop kun je er af trekken, waarna er een kleine witte draaidop te zien is. Hiermee kun je het lakje makkelijk aanbrengen. Het nagellak kwastje heeft een mooie brede vorm en brengt hierdoor fijn aan. Ik heb de CATRICE Neon Blast Nail Polish in de tintent: 02 Dazzling Orange en 04 Flashing Pink.

CATRICE Neon Blast Nail Polish 02 Dazzling Orange

CATRICE Neon Blast Nail Polish 02 Dazzling Orange

CATRICE Neon Blast Nail Polish 04 Flashing Pink

CATRICE Neon Blast Nail Polish 04 Flashing Pink

Wat vind ik van de CATRICE Neon Blast Nail Polish?

Beide Neon nagellak heb ik twee keer aangebracht op mijn nagels. Dit doe ik standaard bij elke nagellak en merk, aangezien het resultaat mooi vol van kleur wordt. Hoewel het met de eerst laag al echt een mooie dekking heeft. Wauw! Meestal heeft een normale nagellak niet direct de juiste dekking. Voor €3,59 is het prima nagellak om mee te nemen.

Lees ook: CATRICE Glow Lover Oil-infuser highlighter review

CATRICE Neon Blast Nail Polish
Ik ben zeer tevreden met het resultaat en stiekem vind ik de roze het mooist. Ik ben een groot liefhebber van de kleur roze. Als je een echt neon nagellakje zoekt, ga dan absoluut voor deze van CATRICE! De kleur is namelijk lekker aanwezig.

Welke neon nagellak kleur vind jij het mooist?
liefs gea van glamview

Advertenties

2 Replies to “CATRICE Neon Blast Nail Polish”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *