Voor het najaar seizoen herfst/winter 2022 heeft o.a. CATRICE een prachtige collectie uitgebracht. Een aantal van deze producten heb ik aan mijn stash toegevoegd, waaronder de CATRICE BRAVE Metallics Nail Polish in de kleur 01 Starry Nights. De naam van de nagellak geeft al aan om wat voor kleur tint het gaat, namelijk een zwart/grijze kleur met een toevoeging van subtiele zilveren glitters. Een echte Metallic lakje is het dan absoluut te noemen. Hieronder lees je nu meer over de CATRICE BRAVE Metallics Nail Polish in de kleur 01 Starry Nights. Lees je gezellig mee?

CATRICE BRAVE Metallics Nail Polish op nagels
CATRICE BRAVE Metallics Nail Polish

CATRICE laat mij iedere keer weer verrassen met nieuwe nagellak collecties. Niet alleen de kleuren zijn bijzonder en mooi, ook de kwaliteit van de nagellak is goed. De nagellak blijft over het algemeen lang op je nagels zitten en vooral voor een budget beauty merk vind ik dit top!

Lees ook: CATRICE Neon Blast Nail Polish

CATRICE BRAVE Metallics Nail Polish

De CATRICE BRAVE Metallics Nail Polish in de kleur 01 Starry Nights zit in een doorzichtig flesje, met een licht roze dop. De combinatie vind ik dan ook goed gekozen. Zwart/grijs met licht roze past goed bij elkaar. De licht roze dop zit los op het potje, aangezien het kwastje een zwart handvat bevat. Door het doorzichtige flesje kan je de kleur makkelijk terug vinden tussen de nagellak potjes die je al thuis hebt staan. Ik vind dit altijd een fijne voordeel.

CATRICE BRAVE Metallics Nail Polish kwastje detail

CATRICE BRAVE Metallics Nail Polish 01 Starry Nights resultaat

Het aanbrengen van de CATRICE BRAVE Metallics Nail Polish gaat fijn. Het lakje is na 1 keer aanbrengen al mooie aangebracht op mijn nagel, twee lakjes op de nagel maakt de kleur nog intenser. Het drogen van de nagellak duurt dan niet lang, een groot voordeel vind ik.

CATRICE BRAVE Metallics Nail Polish resultaat op nagels 01 starry night
Zo kan ik direct weer met de volgende activiteit van de dag aan de slag. De kleur blijft goed zitten, de beschadigingen zijn heel subtiel te noemen door de activiteit die je door de dag onderneemt. Een fijne budget nagellak is het zeker!

De CATRICE BRAVE Metallics Nail Polish 01 Starry Nights is verkrijgbaar rond de prijs van €3,95 bij Boozyshop en Kruidvat.

Draag jij wel eens een metallic nagellak kleurtje?
liefs gea van glamview

Advertenties

3 Replies to “CATRICE BRAVE Metallics Nail Polish”

  1. Oh, die ga ik kopen. Helemaal mijn ‘kleur’ en ik vind het ook altijd erg fijn wanneer een nagellak snel droogt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *